Tyskland förklarar krig mot Ryssland

15
2463
Föregående artikelTysk Nato-general ”Nu skulle vara rätt tid att återuppta förhandlingarna om Ukraina”
Nästa artikel”Den ryska ekonomins motstånd driver USA:s imperialistiska system mot avgrunden”
Global Politics
Globalpolitics.se är en partipolitiskt obunden, vänsterorienterad och oberoende analyserande debatt- och nyhetstidning med inslag av undersökande journalistik.

15 KOMMENTARER

 1. Wow, now its said, we are fighting a war against Russia. This is madness beyond belief, the so called elite must be extremely desperate. A collective delusional madness is now the new normal. Its the same with Stoltenbergs Orwellian comment “Weapons are – in fact – the way to peace”.

 2. Undrar om det denna gång blir något kvar av Tyskland eller blir allt en radioaktiv öken? Jag har en känsla av att man i Ryssland snart kommer att statuera exempel på vad som kan hända. Kanske Berlins öde är att bli en radioaktiv grushög ivrigt påhejat från Washington som ju gärna vill slippa detta öde!

  • Du kanske inte behöver vara så total-dyster. Ryssarna skulle ju kunna platta till tyskarna mentalt genom att dra iväg några hypersoniska missiler med rejäla konventionella sprängladdningar. Vanliga, icke radioaktiva hål i Ramsteinbasen kanske kan räcka för att Scholz försiktigare linje kommer till heders igen. – Dessutom undrar jag om de senast tillkännagivna leveranserna av tunga stridsvagnar ens hinner fram innan Kievregimens trupper rasat samman och kriget i stort sett är slut.

 3. Med vilken lätthet dessa Imperiets små, små vasaller gläfser, skälla klara de inte av, ”Vi vill ha kärnvapenkrig! Vi vill dö!” Varifrån kommer all denna brist på någon, liten, ynka eftertanke?

 4. Här är det en tolkningsfråga, men min tolkning av vad den krigiska gröna politikern säger är att hon förklarar krig på allas vägnar. Ängsliga politiker i andra länder (herr Kristersson borde vara ängslig!) kan hävda att Baerbock bara talar för Tyskland. ”Wollen sie den totalen krig” är ungefär vad hon hojtar. ”Njaää” muttrar nog de flesta politiker och än mer de flesta militärer i Europa.

 5. Vilka fasoner! Är hon medborgare i Ukraina eller Tyskland? Tjänar hon tyska folket eller har hon i smyg svurit ed till andra makter? Hur som helst har hon iklätt sig en skjol flera storlekar större. Lilla damen bör/ska sättas på plats!

 6. Asch! Skärp er! Ingen i Ryssland vill kriga med Tyskland, statuera exempel eller göra grushög av ngn. Ryssland vill samarbeta, bygga gemensam framtid där alla trivs. På fullt allvar ryssar bjuder in tyska företag som pallar inte trycket till Ryssland för en ny start istället för att gå i konkurs eller flytta till usa. Sedan urminnes tider tyskar är kända i Ryssland som mycket bra arbetare, disciplinerade skattebetalarna och ansvarsfulla människor! Jag får kalla kårar av era kommentarer. Ni, folk som inte vet vad kriget är vad har ni för rätt att uttala er på det sättet!? Det vad ni skriver säger mycket om er och ingenting om Ryssland och Tyskland. Nazismen saknar nationalitet. Alla dessa merkels, makrons, scholzs i slutände är för sig själv – stora nationer är kvar.

  • Tyvärr är det nog mycket önsketänkande i ditt inlägg Tatjana! Med USA:s ränksmideri i bakgrunden som driver på Tyskland mot kriget kan allt hända. Ryssland vill givetvis inte bomba Tyskland till en grushög utan de plattar nog till USA först och hoppas att alla rapporter om det usla skicket på USA:s kärnvapen stämmer.

  • Tatjana, jag tror du missuppfattar dom som skrivit kommentarerna, dom tänker säkert som du, men dom blir så förbannade på den dumma tyskan som säger en sån idiotisk sak, att dom vill ge henne en näsbränna. Men dom menar självklart inte det dom skrivit ordagrant.

 7. Bra inrutat Bertil. Jag ställer mej samma fråga/frågor. De har jag ärligt gjort i många månader. Medierna, Usa Nato och EU med Sverige saknar motstycke i hur jävligt korkat man varit. Det är HELT häpnadsväckande korkat av dessa vasallerna till Washington Nato maffian. Tycker att alla dessa borde bestraffas hårt från Usa Nato till medierna och EU Sverige

 8. Med tanke på alla i Väst som vill kriga mot Ryssland så tyckte jag detta inlägg var kul
  en stor demonstration i Peru för att Putin skall invadera dem och hjälpa dem mot USA:s ovälkomna invasion.

  That time people of a country in LATAM ask for Russian intervention to help with non-asked US intervention…HISTORIC…

  #Peru: The protesters are asking Vladimir Putin for assistance in the face of mass repression by the Boularte regime. Will the Wagner Group answer their call

  https://twitter.com/fiorellaisabelm/status/1618290482521735168?s=46&t=alQ-QImabiViMsMz4LJnpQ

  • På plakaten i demonstrationen : Putin hjälp oss, de mördar oss för att vi försvarar vårt land.
   Latinamerika har stor erfarenhet av USA:s invasioner , där man givit stöd till diktatorer och andra kriminella ledare, så de hoppas på Ryssland, för USA är man trött på.

   Det borde vara ett drömscenario om östra Ukraina blev fritt från terroristerna i västra Ukraina.
   Och om de i västra Ukraina fick möjlighet att befria sig från den kriminella ledning som styr Ukraina. Den lilla elit som köpt hus för miljarder i Schweiz och även i Israel, för bidrag EU skickat till Ukraina.

   Bill Gates var på Lowy Institutet och där sa han bl.a.
   ”Ukrainska regeringen är en av de värsta regeringarna i världen, korrupt och kontrollerat av ett fåtal riskkapitalister. Olyckligtvis för människorna i Ukraina.”
   Så EU tycker det är viktigt att stödja en av de värsta regeringarna i världen, för det Bill Gates säger har många andra vettiga personer sagt, så det är väldigt trovärdigt.

 9. https://www.youtube.com/watch?v=3yGozTWRqLk

  Kort men som alltid informativ lägesbeskrivning av överste Douglas Macgregor, här på videon intervjuad av Glenn Diesen från Norge. Macgregor säger bl.a. att George Soros redan för tio år sedan beskrev Ryssland som den enda återstående nationella staten som behöver brytas upp för att kapitalet skall kunna regera ostört över hela världen.

  Lyssna även på Scott Ritter och varför inte på Jakov Kedmi som steigan.no har idag på sin hemsida. Det handlar inte om Ukraina i det större sammanhanget, även om Ukraina genom egna beslut låtit sig dras in i moraset. En enda mening från Berlin eller Paris hade kunnat hindra eländet, och det helt gratis: Ukraina förblir neutralt. Men det fanns ingen ärlig person i Berlin eller Paris att uttala de orden, Bryssel skall vi inte ens tala om. Nu är det försent, Moskva har ändrat kurs, inte pga. Putin, utan trots Putin som länge låg på bromsen. Vilket ingen i väst heller fattat eftersom han utmålats som demonen.

  Men apropå covid-krisen som är en annan katastrof som globalisterna påtvingat mänskligheten: Senaste veckoslut stod Stockholm värd för en läkarkonferens med en imponerande samling experter från många länder: Robert Malone, Geert vander Bossche, Pierre Kory, Aseem Malhotra och många fler. Ta del av föreläsningarna och sprid deras budskap.

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here