USA-senator, och överste i marinkåren: Vi måste sluta stödja terroristerna i Syrien!

1
1320
ISIS ute och går. Hur många svenskar var med där?

Detta video-tips med kommentarer har jag fått via mail från läsaren Vivianne Månsson

Vivianne Månsson skriver
”Intressant att lyssna på senator Richard Black, när han nu gör en sammanfattning av åren som han kämpat för att USA skall sluta stödja terrorister i Syrien. Dessutom sluta med sina regimändrande krig, som drabbar både amerikanska soldater och de soldater i länderna som de strider mot.

Eftersom han är veteran, och arbetat för USA:s militär i 32 år, så kan han ta fram fakta om krigsapparaten som inte en vanlig journalist har tillgång till.
Han lägger mycket av skulden på Bolton, som han menar direkt har trotsat presidentens order att dra tillbaka trupperna från Syrien, vilket enligt Richard Black borde givit honom fängelsestraff på ca 30 år, men att han istället går fri på gatorna.”

Senator Black

Senator Black var faktiskt överste i USA:s marinkår under Vietnamkriget. Jag har tidigare publicerat denna artikel om senator Blacks ståndpunkt USA-senator prisar Assad i öppet brev

Han gör sin bedömning i miten av oktober. Därefter har USA sänt nya soldater till nordöstra Syrien och president Trump har deklarerat att USA tänker lägga beslag på oljan i Syrien som före kriget svarade för 30 % av Syriens exportinkomst. ”Ondskans axelmakt”?

Föregående artikelMänskliga rättigheter måste gälla även Israel!
Nästa artikelNobelpristagare i kemi förordar BDS mot Israel
Global Politics
Globalpolitics.se är en partipolitiskt obunden, vänsterorienterad och oberoende analyserande debatt- och nyhetstidning med inslag av undersökande journalistik.

1 KOMMENTAR

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here