USA:s bästa presidentkandidat Tulsi Gabbard ”back on Stage”

4
1301

Min vän i Australien Martin Gelin skriver ”En relaxed Tulsi, Charleston, South Carolina. Hon förvånar ibland med visdom som mest ses hos äldre statsmän. (Som mångårig surfare på sydkusten i AUS blir jag aktiverad av hennes redogörelse av stora vågor vid Hawaiis kust)”

Jag har aldrig surfat och kommer aldrig att göra det men gillar henne i alla fall, sedan länge.

Hon är emot riksrätt – varför det då?

Relaterat.
Hårda attacker mot Tulsi Gabbard – säger ju sanningar!
Tulsi Gabbard stödjer Julian Assange.
Går det åt skogen för fredsaktivisten och presidentkandidaten Tulsi Gabbard?
Tulsi Gabbard ställer både demokrater och republikaner mot väggen för USA-krigen.Politik

Föregående artikelKritiskt möte om hälso- och sjukvården i kväll! Kom!
Nästa artikelVad svenska medier inte berättar om protesterna i Irak
Global Politics
Globalpolitics.se är en partipolitiskt obunden, vänsterorienterad och oberoende analyserande debatt- och nyhetstidning med inslag av undersökande journalistik.

4 KOMMENTARER

 1. Varför? Tulsi vet att det är trams, liksom hon förstod att Russiagate var.
  Hon ändrade sig dock från sitt första ställningstagande (efter en demokratisk partipiska) och röstade i kongressen för en inledande
  ande inquiry i saken. Kan man väl till nöds köpa, fakta på bordet och så som ursäkt och inte detsamma som att rösta ja till ett riksrättsförfarande.

  Hon vet att Trump aldrig kommer att dömas i Senaten och att han då kommer att vinna valet 2020 ohotad. Nya väljare kommer att strömma ut ur stugorna för att stötta Donnie, och hon inser att the divisiveness, sprickan mellan partierna, och folket kommer att bli oöverbryggbar.

  Tulsis mål är ju istället att ena det amerikanska folket, att bli en president för både demokrater och republikaner, att få sprickan att bli bridgeable.
  Något som hon fått tonvis av skit för av MSM och av de s.k. progressiva demokraterna, för vilka partibok och doktrin är viktigare än samarbete

 2. Svarar mig själv igen, sorry, men ….

  Neeeej. Nooo. Så går Tulsi ut och twittrar till stöd för programledaren Ellen Degeneres som i sin TV show hyllat krigsförbrytaren Bush jr. Urrrrrrk. Så jävla onödigt, kan hon inte hålla sina twitterfingrar i styr? Visst, hon vill minska ”the divisiveness” men att vara snäll mot G. W. Bush eller Biden är väl ändå helt onödigt.
  Jmf med vad utmärkte Jimmy Dore har att säga om Degeneres. Tulsi kommer att få en rättvis skitstorm nu. Varför Tulsi, varför ?

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here