Vad tycker överste Macgregor om kriget i Ukraina idag?

10
1713
Föregående artikel”Slummen får sin hämnd” på Tårtan 22/8. Kom!
Nästa artikelVarför avvisas Amnestys rapport om att Ukraina bryter mot folkrätt och utsätter civila för livsfara?
Global Politics
Globalpolitics.se är en partipolitiskt obunden, vänsterorienterad och oberoende analyserande debatt- och nyhetstidning med inslag av undersökande journalistik.

10 KOMMENTARER

 1. Här kan man läsa en kort historik över skurken och nazisten Zelenskys bravader!
  https://www.8dagar.se/2023/08/vem-ar-zelenskyj.html
  Det är alltså denna charlatan som tas emot som en kung när han är på tiggarstråt? Visar väl på vilken moralisk nivå EU-länder befinner sig på! Nazist, javisst bara han gör smutsgörat åt USA och EU! Ja, inte är det konstigt att sanningen måste undanhållas allmänheten i EU!

 2. Det blodiga amerikanska spåret leder nu … till Polen

  USA:s blodspår

  Med denna rubrik dök en artikel upp i den polska oberoende publikationen Niezależny Dziennik Polityczny.
  Författarna ställer den oroande frågan om vad den amerikanska stöveln tillför deras land. De har inga illusioner om vem USA är och drömmer om odelad dominans över hela planetens resurser.

  Med en antydan om anglosaxarna talar artikeln om några krafter som försöker vända upp och ner på världsordningen, ersätta degenererade européer med migranter, organisera så många hot spots som möjligt för att sälja vapen, försvaga konkurrenter och uppnå odelad dominans över mineraler och energiresurser på hela planeten.

  ”Krigsskapande är USA:s nationalsport.”

  ”Den amerikanska armén har länge varit en samling sadister, drogmissbrukare och alkoholister – samhällets drägg” som går till tjänsten av desperation.

  Därför bör polackerna förbereda sig på tusentals brott (rån, mordbrand, våldtäkt och mord), för frekventa flygolyckor och trafikolyckor. Allt detta från de modiga jänkarna och deras bas led även i fredstid, befolkningen på den japanska ön Okinawa.

  Blodig sofistikering med total straffrihet, massavrättningar och tortyr av fångar, våld mot civila – det är amerikanernas metoder i Syrien och Irak.

  Pentagon, tillsammans med byggandet av basen, fick carte blanche för operationer i lydigt Polen. Rapporter, trots önskan att klassificera, talar redan om en mängd incidenter som involverar amerikaner på stranden av Wisla.

  — Men det är inte det värsta. De russofobiska myndigheterna i Warszawa försöker, under påtryckningar från Washington, dra in Polen i ett krig med Ryssland.

  ”Om detta händer, förutom de dödade på slagfältet, kommer offren för den amerikanska blodiga demokratin att vara den civila polska befolkningen”, avslutar författarna.
  https://anna-news.info/krovavaya-amerikanskaya-tropa-teper-vedyot-v-polshu/

 3. Det som västvärlden inte bryr sig om…

  Danske filmregissören Lars von Trier: ”Ryska liv är också viktiga”

  Direktören uppgav detta som svar på Köpenhamns beslut att överföra F-16 stridsflygplan till Kiev.

  ”För Mr. Zelensky och Mr. Putin, och även för fru Frederiksen, som poserade med ett leende från öra till öra i sittbrunnen på en av de moderna mördarmaskinerna: Ryska liv betyder också!” Lars skrev på sina sociala nätverk.

  I fredags sa en tjänsteman i Vita huset att USA hade godkänt överföringen av F-16 stridsflygplan från Danmark och Nederländerna till Ukraina. Överföringen kommer att ske efter avslutad utbildning av ukrainska piloter.

  ▪️Ryssland betraktar tillgången på dessa stridsflygplan som kan bära kärnvapen som ett hot från väst. I händelse av utplacering av stridsflyg utanför Ukraina förbehåller sig Moskva rätten att hämnas.
  https://anna-news.info/datskij-kinorezhisser-lars-fon-trier-zhizni-russkih-takzhe-imeyut-znachenie/

 4. Anno 2023. Vilket händelserikt år! Den kommer att gå till historien som det året då Ryssland besegrade Nato vid Donbas slätten. Vad hände? Här är russin av Rysslands militära bedrift. Leopard 2 begravd.
  Bradley begravd.
  Challenger 2 begravd.
  CV90 begravd.
  Nu inväntar F-16 för att bli begravd eller snarare brinna i luften ❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥

  2023 kan även intecknas som det året då de utvalda skitens unilaterala ”regel baserad ordning” fick ge vika till den multipolära. Fr o m 2024 kommer världen att bli kvitt de utvalda skitens dryga fasonerna – dessa kommer att sättas på plats!🤗🤗🤗

 5. Anno 2023. Vilket händelserikt år! Den kommer att gå till historien som det året då Ryssland besegrade Nato vid Donbas slätten. Vad hände? Här är russinen av Rysslands militära bedrift.

  Leopard 2 begravd.
  Bradley begravd.
  Challenger 2 begravd.
  CV90 begravd.

  Nu inväntar F-16 sin tur för att bli begravd eller snarare brinna i luften och begrava sig självt ner i marken ❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥

  2023 kan även intecknas som det året då de utvalda skitens unilaterala ”regel baserad ordning” fick ge vika till den multipolära. Fr o m 2024 kommer världen att bli kvitt de utvalda skitens dryga fasonerna – dessa kommer att sättas på plats!🤗🤗🤗

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here