Agent Zelensky Del 2

8
1624

Scott Ritter skriver: Som före detta underrättelseofficer har jag undrat varför ingen har genomfört en utredning av Volodymyr Zelensky, Ukrainas president.

Hans uppgång till makten representerar, enligt min mening, en otrolig manipulation av världsopinionen som kommer att gå till historien som en klassisk fallstudie inom socialpsykologisk ingenjörskonst: en vanlig komiker som kom till makten för att han lovade en efterlängtad fred, och som drog in sina medborgare i ett blodigt krig som bara kan beskrivas som en massaker.

Med hjälp av kollegor och experter med förstahandsinsikt i Zelenskys liv har jag gått igenom dokument och videofilmer för att producera en film som presenterar denna undersökning. Den här historien har så många vändningar att jag var tvungen att dela upp den i två delar.

I det första avsnittet, som presenterats här, svarade jag på frågan om Zelenskijs osannolika maktövertagande, och hur den ukrainske presidenten samlade på sig sin enorma rikedom, en summa som bara har vuxit sig större sedan kriget med Ryssland började. Och, kanske viktigast av allt, varför jag bestämde mig för att kalla den här filmen ”Agent Zelensky”.

Föregående artikelOrdföranden i USA:s ledande tankesmedja CFR: USA är största hotet mot global säkerhet
Nästa artikelSvensk Intelligentia och Utrikespolitik
Anders Romelsjö (red)
Anders Romelsjö är redaktören för Global Politics. Han drev tidigare under sex år bloggen Jinge.se som nu främst är ett arkiv med tusentals artiklar. Aktivist i den antiimperialistiska rörelsen på 1970-talet. Han har en bakgrund som läkare och professor med inriktning på forskning om alkohol, droger och folkhälsa.

8 KOMMENTARER

 1. Jag har nu laddat ner och sett båda delarna, vilket jag mycket starkt rekommenderar alla att göra. Detta avslöjar hur otroligt missledda och hjärntvättade svenskarna och ”väst” är av propagandan. Propagandan idag i ”väst” är betydligt, och skrämmande, mer effektiv än en någonsin var i Nazityskland och Tredje Riket. Syftet är detsamma. Indoktrinering och styrning till den lokala makteliten krav.

 2. Det är häpnadsväckande hur vidrigt Korkade våra politiker och medier varit HELA 2000talet. Men senaste decenniet saknar motstycke i hur vidriga man varit från politiken och massmedia. Så otroligt hjärntvättade och hjärndöda åsnor. Dessa 2delar bara måste ses. Varför får inte någon som Scott Ritter eller Mcduglas någonsin få vara med i någon av Public service propaganda program/kanaler någongång bara och utfrågas. Dessa är båda amerikaner ändå OCH med militär bakgrund. Efter att sett dessa otroligt bra delarna, hoppas jag att många fler gör detta. Sprid dessa vidare i alla kanaler som går, alternativa medier osv. All heder åt Scott Ritter som är så magnifik måste man erkänna

  • I den brittiska blaskan Sun visar de en video med en påstådd rysk pansarvagn som förstörs av en drönare? Vid en närmare analys så är det i stället en Leopard 2 som förstörs av en rysk Lancet-drönare…Det är inte så noga med fakta i propagandablaskor har man förstått men många påpekade fadäsen och fick sig ett gott skratt på Suns bekostnad. Det är inte lätt att vara propagandist för Ukraina då man har mycket lite resultat att visa upp av den i väst så hypade ”offensiven”! Då får man väl ta till drastiska grepp och visa ryska framgångar i stället och påstå att det är ukrainska! Fungerar bra på den okunniga massan…

 3. När ska Voldemort Ze🐽 kastas under bussen s a s? För allt tyder på att hans bäst före datum är passé. Världen väntar nyfiket på hur avslutet blir – fly till apartheid israel, haffas och få giljotin behandling eller suicideras (på Jeffrey Epstein manér)?

 4. Dagens skämt kommer från NYT som annonserar ”en ny fas” i ukrozionazi offensiven. Första fasen föll jo som alla vet PLADASK. Vi få anta denna nya fas blir också ”Falla Pladask 2.0”

  ”A New York Times report has claimed that nearly two months after Ukraine launched its long-awaited counteroffensive against Russian forces, Kiev has begun the “main thrust” of the operation by deploying thousands of troops that had previously been held in reserve.

  “Ukrainian officials have told US officials that the enlarged Ukrainian force would try to advance south through Russia’s minefields and other fortifications toward the city of Tokmak and, if successful, on to Melitopol, near the coast,” the NYT reported on Wednesday, citing two Pentagon officials who spoke on condition of anonymity. Many of the newly deployed soldiers were trained and equipped by Ukraine’s Western benefactors, according to the report.”

  Världens respons? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here