CIA:s plot/plan för att förgifta Julius Assange!

5
2147
Julian Assange den 21 okt 2019 i London efter ett förhör om utlämning till USA. Foto: Ruplty.com
Julian Assange den 21 okt 2019 i London efter ett förhör om utlämning till USA. Foto: Ruplty.com

Max Blumenthal på Grayzone intervjuas av mästaren Jimmy Dore! Lyssna! Kommentaren välkmnas.

Kom till manifestationen på Mynttorget i Stockholm fredag 23 oktober kl 16-17!

Relaterat.
Varför dröjer slutrapporten från rättegången mot Julian Assange?

Föregående artikelSkogsbränderna: En katastrof som beror på kapitalism och klimatförändringar? Och vad tycker Biden och Trump?
Nästa artikelStoppade Sverige Huawei av rädsla för USA?
Global Politics
Globalpolitics.se är en partipolitiskt obunden, vänsterorienterad och oberoende analyserande debatt- och nyhetstidning med inslag av undersökande journalistik.

5 KOMMENTARER

 1. jimmy Dore och Max Blumenthal förnekar sig inte. Väldigt intressant att få veta hur pass korrumperade även en organisation som Wikipedia är. Vi befinner oss mitt i en mardröm av ”Storebror ser dig”!!! Det blir bara värre för var dag som går just nu, och var det ska sluta vet de nog inte själva…

 2. Jag har inte hört någon av våra förtroendevalda i riksdag eller regering försvara Assange, inte heller våra stora media. I USA hittar vi dock den modiga Tulsi Gabbard som ställde upp i valet, men blev hånad och uthängd som en rysk springschas för sina åsikter. Många klagar över Biden och Trump men varför stod ingen upp för Tulsi Gabbard. I nedan video försvarar hon Assange och Snowdon som modiga visselblåsare, som tog en stor personlig risk när de avslöjar maktmissbruket. De har anklagats enligt spionagelagen skriven 1917 som förhindrar de anklagade att få en rättvis rättegång. Tulsi introducerar HR 8452 för att skydda modiga visselblåsare, genom att låta dem försvara sina handlingar och ange sina motiv i sitt försvar. Hon krävde också att anklagelserna skall läggas ned omedelbart med ”bipartisan House resolution 1162 and 1175” Stå upp för Tulsi och uppmana kongressen att stå upp för det amerikanska folket stå upp för våra friheter, och ge dessa modiga visselblåsare en rättvis dag i domstol och anta denna kritiska lagstiftning nu!!
  Aloha team Tulsi

  https://news.tulsigabbard.com/en/assange-snowden-and-exposing-abuses-of-power

 3. Min egen teori om att medarbetare på Wikipedia mördade Bechir Rabani, med muslimsk bakgrund, och/eller i alla fall hjälpte till att mörka hans mystiska frånfälle, i utbyte för pengar från främmande makt, fick nu ytterligare stöd.

  Det jag noterar, i min egna makabra upplevelse med Wikipedia, är att Wikipedias desutom tycks vara djupt insyltade med Wahhabi-regimer, som tycks göra allt för att vakta det makabra fobi-ordet som främst används mot kritiker av en extrem reaktionär doktrin, trots att de avfällingar som kritiserar den knappast kan anses vara ”fobiker”, eftersom en ”fobiker” knappast skulle ha modet att kritisera dess våldsamma doktriner, eftersom det kan leda till dödsstraff eller fatwor, vilka efter Charlie Hebdo, bör tas på fullaste allvar, eftersom de indoktrinerade har mycket liten förståelse för demokrati, yttrandefrihet och satir.

  Det verkar helt enkelt som att fula journalister i Sverige, som är mutade av främmande makter, ex. USA och Saudiarabien, styr svenska Wikipedia.

  (Jag kan f.ö. inte kommentera utan att kör Tor-browser. Du eller jag kan ev. vara utsatt för en attack för att vi förmedlar evident sanning)

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here