Förra presidentkandidaten Tulsi Gabbard lämnar Demokraterna. På grund av krigshets och elitism

9
1227

Sven-Eric Holmström skrev i en kommentar ”Kan nämnas också att Tulsi Gabbard idag har begärt utträde ur Demokraterna med motiveringen att partiet blivit en elitistisk kabal av krigshetsare.” Omvandlat till artikel som synes.
En favorit (hos mig) bland kongressledamöter i USA lämnar Demokraterna.

Lyssna (2 minuter på Fox News) och läs andra artiklar om/med Tulsi Gabbard!

Andra artiklar om Tulsi Gabbard
Förra presidentkandidaten Tulsi Gabbard talar ut om USA:s smutsiga krig i Syrien. Läs! Lyssna!
Tulsi Gabbard hos Jimmy Dore!
Fredsrörelsens favorit Tulsi Gabbards tal före “SuperTuesday”.
Tulsi Gabbard gör bra insats i Demokraternas presidentvalsdebatt igår. Lyssna och njut!
Vad anser Tulsi Gabbard, Bernie Sanders och Stefan Löfvén om händelserna i Bolivia?

Föregående artikelAlla vägar (och järnvägar) leder till Kina… och västvärlden är inte nöjd
Nästa artikelLondons borgmästare: – När det blir vinter kommer mass-svält till Storbritannien, och människor kommer att frysa ihjäl!
Global Politics
Globalpolitics.se är en partipolitiskt obunden, vänsterorienterad och oberoende analyserande debatt- och nyhetstidning med inslag av undersökande journalistik.

9 KOMMENTARER

 1. Vi kan också lyssna på Tucker Carlsson, som alltid låtit Tulsi Gabbard få tala i hans program.
  Här beskriver han hur hon först mottogs som en blivande stjärna hos demokraterna.
  Sedan åkte hon till Syrien för att se hur det var.
  Då föll stjärnan djupt ner i underjorden, och hon blev förföljd och nedtryckt och förtalad med att hon var en rysk medlöpare och Assads följeslagare.
  Nedan från hennes besök i Syrien.

  https://www.youtube.com/watch?v=bwA2Sfo3HIc

 2. Tulsi Gabbard har ofta varit gäst hos Tucker Carlsson, som låtit henne tala fritt.
  I denna video visar han hur Tulsi först mottogs av demokraterna som en lysande stjärna.
  Sedan reste hon till Syrien och stjärnan föll väldigt djupt, hon blev anklagad för att vara en Assad supporter och en Ryssland vän, i väldigt grova förtal mot henne.
  Här är Tucker Carlsson när han berättar hur hennes stjärnglans försvann för att besök i Syrien.

  https://www.youtube.com/watch?v=qKgueSM1SdM

  Här är en video från hennes besök i Syrien. Hur detta besök kan uppröra så mycket är oförståeligt.

  https://www.youtube.com/watch?v=bwA2Sfo3HIc

 3. Gabbard umgås också med kabalen. Jag skulle inte sätta 1kr på denna dam. Grindvakt, avancerad sådan, som hon troligen är. Men visst, jag kan ha fel. Ser gärna att det är fel, då det måste fram insiders som bryter upp. Ofta kapas levernet för dessa, väldigt raskt dock

  • Tulsis agerande tidigare indikerar på att hon dittills inte varit en del av Deep State och detta uppbrott från det odemokratiska partiet måste nog anses som ett definitivt ställningstagande mot Deep State. Och visst är Tulsi en av få tänkande politiker i USA tillsammans med Paul Craig Roberts och det bästa för USA vore ju om dessa politiker blev president och vicepresident för att rädda vad som räddas kan. Nu kommer ju ”träsket” aldrig låta någon av den kalibern hamna i Vita Huset så nu är det upp till folket i USA att rensa träsket så att de kan få fram politiker som jobbar för folkets bästa där. Det samma gäller EU där ett gäng eurokrater olagligen tillskansat sig makten och numera slängt av sig förklädnaden och blivit det odjur som EU-kritiker länge varnat för att EU skulle utvecklas till. Tyvärr dröjer det innan folk vaknar upp i USA och EU även om det finns hoppfulla tecken i EU på ett uppvaknande.

 4. Det är intressant att se hur protesterna och aktionerna mot det system av USA, men även länder som Sverige och andra länder i EU, har utvecklats till. Det var inte så länge sedan som utrikesministern i Tyskland sa att vad mina väljare vill när det gäller Ryssland och Ukraina är inte intressant. Det är vad jag vill som gäller. Närmare konceptet av diktatur är det nog svårt att komma.
  —German Govt Will Support Ukraine ’No Matter What Voters Think’
  https://www.breitbart.com/europe/2022/09/03/germany-will-support-ukraine-no-matter-what-voters-think-says-foreign-minister/
  CIA, som har till uppgift at hålla reda på sådant, rapporterar att USA är det land i världen där möjligheten för ett uppror och revolution nu är störst.

 5. Tulsi är en på miljonen som man sällan ser i Usa. Har följt denna magnifika kvinnan sedan 2015 och hon har ALDRIG vikit en tum. Tulsi är på riktigt unik och en på miljonen. Jag tror verkligen att med Tulsi skulle vi få en MYCKET fredligare värld. Hon har varit i Syrien och bevittnat sanningen,hon har smutskastats av dom egna MYCKET brutalt för att avslöjat dom. Hon stödjer Assange,hon är HELT emot såkallade regim-change. Listan är lång men detta är fredligaste och mest intelligenta kvinnan i amerikansk politik på länge,dom är tyvärr fåtal. Hon har dessutom militärt bakgrund,och ALDRIG vikit en tum sedan 2015 TROTS alla vidriga attacker hon blivit utsatt för. Tycker hon är en renodlad diamant

 6. Partiet ”Demokraterna”
  USA:s ”vänsterparti”
  Kapitalist social-liberaler?
  Alltså de ”icke konservativa”
  Är de verkliga krigshetsarna.
  Förmodligen många bland allmänheten i USA som uppfattar det så?
  Men jag tror inte den välbärgade ”medelklassen”.
  Liksom dito hos oss tror jag de förlitar sig på en västerländsk övermakt, mäktig att slå ned alla hot mot det västerländska sättet att leva eller den liberala demokratin.

  Men det tycks finnas ett annat USA också.
  Ett mer socialistiskt som motsätter sig en aggressiv imperialism och som försvarar freden.

  Jag fann följande på läsvärda Fria Tider.
  En kvinna som kom in i Demokratiska partiet som radikal vänster men som likt Sverigedemokraterna ger upp allt motstånd som kan störa det liberala etablissemanget och rättar sig i ledet.
  Är du inte med oss – är du mot oss, gäller tydligen.
  Dock kan väljarna som blev besvikna straffa den som inte höll måttet.

  ”– Du är en fegis. Du påstår dig vara en progressiv socialist? Varför är du inte emot kriget? Tulsi Gabbard har visat mod, medan du har visat feghet. Jag trodde på dig, och du blev allt det som du påstod att du ville kämpa mot. Du är etablissemanget, sade mannen.

  Alexandria Ocasio-Cortez förklarade att hon inte tänkte svara på mannens frågor eftersom han var ”oförskämd”.”

  https://www.friatider.se/vansterstjarnan-utskalld-anklagas-att-starta-karnvapenkrig

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here