IS tackar Gud för mordet på Soleimani, och ser USA som allierad.

36
4448


Detta är en översättning av en artikel av Pål Steigan. IS tackar Gud för mordet på Soleimani

I kvälls-serien ”Aktuella artiklar för ett eller flera år sedan och idag” återpubliceras denna artikel som alltid är aktuell vill jag mena.
Hittelön för den som hittar artikel om detta i svenska MSM-media.


Inledningsvis påminner jag om att det finns ett massivt stöd för att USA och Israel sedan åratal stödjer IS och andra terroristorganisationer med vapen, utbildning och ekonomiskt. Källor här är uttalande av ledande politiker och militärer i USA, samt etablerad press i USA (New York Times, Neewsweek) samt i andra länder (BBC, Reuters och Süddeutsche Zeitung). Samtidigt bekämpar USA IS lågfrekvent men högljutt, medan man i stort sett låter bli liknande terrorister i paraplyorganisationen Hayat Tahrir al-Sham, som är verksam i Idlib. Starka bevis för att USA stödjer ISIS och al-Qaida sedan åratal?
Newsweek, Wall Street Journal: Israel stödjer terroristerna i Syrien.


IS tackar Gud för mordet på Soleimani, och ser USA som allierad.

Den islamiska staten, IS, uttrycker stark glädje över president Donald Trumps mord på general Qassem Soleimani och de nio andra iranska och irakiska ledarna. Det skriver BBC.

I uttalandet från IS, som publiceras i organisationens tidning al-Naba, heter det att Soleimanis död var en himmelsk gärning som var till stor fördel för jihadisterna. Inlägget nämner inte att mordet utfördes på uppdrag av USA: s president Donald Trump, men det är uppenbart att IS ser honom som Guds verktyg i detta avseende. IS ser Soleimanis död som en möjlighet att återuppstå i Irak och Syrien. I artikeln hänvisar IS till USA som sin allierade.USA

ISIS ute och går, och gläds nu åt Trumps mord på Soleimani. Hur många svenskar var med där?

Om man bortser från gudomlig inblandning, är det förmodligen en realistisk bedömning som IS gör. Det mord som Trump beordrade är utan tvekan till terroristernas förmån.

Faktum är att just general Soleimani var den huvudsakliga strategen bakom det iranska revolutionärgardets mycket effektiva krig mot IS och andra terroristgrupper i Syrien. Det faktum att han dödades kan ge dem lite andrum, och det är Donald Trumps förtjänst.
I irakiska Kurdistan uttryckte alla politiska partier sorg över Soleimanis död
, skriver den kurdiska nyhetskanalen Rudaw.net. De kurdiska ledarna i regionen sa att Soleimani ofta var gäst hos dem och att han var en god vän till kurderna. Detta, sade de, trots att Soleimani också var strategen som förhindrade försöket att skapa ett oberoende Kurdistan i Irak 2017.

Det råder ingen tvivel om att få har utmanat USA i Mellanöstern som Soleimani och den iranska revolutionära gardet, skriver South China Morning Post, och få har bidragit lika mycket till förändringarna i Mellanöstern som han. Men tidningen påminner också om att Soleimani inte var en terrorist, utan sitt lands främsta militära ledare och den poängterar att Soleimani en gång var USA:s allierade.
Före 11 september 2001 hade Soleimani och Revolutionsgardet hjälpt Förenta staterna mot talibaner i Afghanistan, skriver tidningskommentatorn Kuldip Singh, en pensionerad officer i den indiska armén.

Irak varnar för att Soleimanis död kan ge IS en möjlighet att resa sig på nytt.

Bergens Tidende och IS är båda glada över general Soleimanis död (Slut Pål Steigan)

Relaterat.
Starka bevis för att USA stödjer ISIS och al-Qaida sedan åratal?
USA hjälper ännu terroristerna i ISIS och bekämpar ryska styrkor i Syrien
Vapen för 4 miljarder sänds av USA från Tyskland till rebeller och ökat krig i Syrien!
Nato-länder har exporterat vapen till terroristerna i Syrien. Vilka umgås Hultqvist & Co med?.
Flygplan som kan frakta vapen från ”Väst” till Syrien
Vapen för 4 miljarder sänds av USA från Tyskland till rebeller och ökat krig i Syrien!
Utbildningen av terrorister i Syrien – CIA:s största fiasko?
IS och al-Qaida firar USA:s anfall och går till angrepp i Syrien
USA:s kongress vill inte stoppa stödet till ISIS och andra terroristorganisationer

Israel största köparen av olja från IS;
Israel fortsätter med sitt stöd till terroristorganisationen ISIS;
FN uppger att Syrien vunnit kriget men Israel angriper och ber USA om hjälp;
Israel och angriper Syrien och al-Qaida Damaskus;
Cheney, Rothschild, Murdoch och Israel vill stjäla Syriens olja;
Chefen för Israel:s säkerhetstjänst bekräftar
Kriget i Syrien – ett hundratal artiklar

Föregående artikelSD bekänner färg om Israel och Palestina
Nästa artikelUkraina och Gaza blottar dubbelmoralen Skolboksexempel på hur den fria debatten inte ska se ut
Pål Steigan
Pål Steigan är en ledande norsk och nordisk geopolitisk analytiker och bloggare i www.steigan.no

36 KOMMENTARER

 1. Enligt Fria Tider var det israelisk underrättelsetjänst som låg bakom lönnmordet på den iranska toppgeneralen.
  Det har också uppkommit en diskussion i USA om generalens skuldbörda.
  Donald Trump backar om anklagelserna men menar att generalen ändå måste bort.
  Jag tycker inte det ser bra ut om USA ändrar sig om anklagelserna när lönnmordet redan är skett.
  Då faller skulden på USA istället.
  Samtidigt förstår jag inte vad Iransk militär har i grannlandet Irak att göra.
  Precis som landet Irak inte fått nog av inkräktare?

  Nej, jag behöver inte nämna toppgeneralen vid namn. Det görs ett dussintal gånger i inlägget ovan. Jag har räknat. Plus en jättelik porträttliknande bild där han ser ut som Gud Fader själv.
  Amen.
  Jag får vibbar av Nordkorea där en fru blev ställd inför rättegång när hon vid en eldsvåda räddat sina egna barn före porträttbilder av landets ledare som enligt lag måste finnas i varje hem.
  Det är inte utan jag får rysningar av vad en kommunistliknande diktatur kan åstadkomma.

  https://www.friatider.se/israelisk-underrattelse-bakom-lonnmordet

  • Deras hjälp i kampen mot IS har tydligen uppskattas av många. Iran-vänner är många också i parlamentet. Notera de stora manifestationerna i Irak efter mordet på Soleimani.

   Är det tänkbart att uppgiften om Nordkorea inte är helt korrekt? Kanske rentav propaganda och desinformation?

  • Man ska akta sig för CIA propaganda historier om Nord Korea av typen ”en fru blev ställd inför rättegång när hon vid en eldsvåda räddat sina egna barn före porträttbilder av landets ledare som enligt lag måste finnas i varje hem”.

   Att marktjuvarna skulle ligga bakom mordet på Qassemi är inte förvånande. Dels har marktjuvarna en lång historia av lönnmord bakom sig (från lönnmodet av Folke Benadotte tills iadg). Dessutom skryter dessa avskum öppet om de lönnmord som de begick. Dels är marktjuvarnas främsta mål nu att kriga mot Iran ”to the last American soldier”.

   Utmärkt analys av den sionistiska maffians roll i propagandan och krigshetsen mot Iran: https://kurtnimmo.blog

   Det är inte konstigt att ISIS firar. Det är bara det att det är inte Gud, utan marktjuvarnas flygvapen vet att ISIS har detta tar upp marktjuvarnas flugvapen som de ska tacka för lönnmordet på General Quassemi. Sannolikt fick Trump ta skulden för marktjuvarnas dåd för att tvätta marktjuvarnas dåd. Iranierna vet detta och i sinom tid kommer marktjuven att få smaka på skräddarsydd medicin, extra doserat …

  • Man ska akta sig för CIA propaganda historier om Nord Korea av typen ”en fru blev ställd inför rättegång när hon vid en eldsvåda räddat sina egna barn före porträttbilder av landets ledare som enligt lag måste finnas i varje hem”.

   Att marktjuvarna skulle ligga bakom mordet på Qassemi är inte förvånande. Dels har marktjuvarna en lång historia av lönnmord bakom sig (från lönnmodet av Folke Benadotte tills iadg). Dessutom skryter dessa avskum öppet om de lönnmord som de begick. Dels är marktjuvarnas främsta mål nu att kriga mot Iran ”to the last American soldier”.

   Utmärkt analys av den sionistiska maffians roll i propagandan och krigshetsen mot Iran: https://kurtnimmo.blog

   Det är inte konstigt att ISIS firar. Det är bara det att det är inte Gud, utan marktjuvarnas flygvapen som ISIS ska tacka för lönnmordet på General Quassemi. Sannolikt fick Trump ta skulden för marktjuvarnas dåd för att tvätta marktjuvarnas dåd. Iranierna vet detta och i sinom tid kommer marktjuven att få smaka på skräddarsydd medicin, extra doserat …

  • Tydligen skötte Israel övervakningen och mordet skedde på order av Israel. USA genomförde mordet. Iran och Irak samarbetar i många avseenden, bland annat för att kasta ut inkräktaren USA

   IS är helt öppet en del av USAs ansträngningar att ta kontrollen över länderna i Mellanöstern, och generalen var mycket effektiv i sina ansträngningar att stoppa IS och därmed USA. USAs främsta målsättning är att stoppa Kinas utveckling genom att stoppa BRI. Uppgifterna om Nordkorea är helt uppenbar CIA fabricerad propaganda.

 2. Kanske kommer det att hända andra saker i Iran?
  ”We are beginning to see the end of the Iranian regime.
  People smell the opportunity for the first time in 40 years,” he added. ”This time is very different from 2009, even very different from 1997. The people have had it. Today’s generation of young Iranians cannot take it anymore. They want to have an opportunity for a better future. They want to be on the path of modernity and freedom. The only thing that stands between them and the free world is this regime.”
  https://www.jpost.com/Middle-East/Reza-Pahlavi-We-are-beginning-to-see-the-end-of-the-Iranian-regime-614330

  • Troligast är att Apartheid regimen israel imploderar än att Iran faller. Marktjuvar är kända för sina chimärer. Marktjuvar är även experter på att sväva på stora lögner. En vacker dag kommer marktjuvarna att få en väldig obehaglig överraskning. Vad blir världens reaktion då? Rått åt marktjuvarna!

   • Det börjar bli för mycket antisemitism i Sverige. Av +2000 judar i Malmö är det inte många kvar. Det påminner lite om Tyskland där judarna en gång var tvungna att ta till flykten för sin frihet och överlevnad.
    Det är till och med så statsminister Stefan Löfven (partifärg röd) börjat reagera.
    Vad han sagt kan du ta reda på själv.

  • Iran förändras, i små steg åt gången, men ändå tydligt. Den är stabil och alltmer samarbetar med Kina och Ryssland. Man vill inte öppna något tillfälle för USA att igen ta kontrollen av landet. Världen ändras, jag läste just idag att dollarn inte längre är den största handelsvalutan, utan Euron. Snart kommer ryska och kinesiska kryptovalutan. Allt det stoppar USA sanktionerna med dollardominansen. Det går fortare än någon kunde ha trott.

  • Det fanns cyniker som menade att mordet på Soleimani gynnar Rohani. som inte är vad många tycks tro. Prästerskapet består inte enkom av idealister, snällt sagt.
   Anti-imperialister runt före presidenten, som förhindrades att ställa upp för omval, skakar galler.
   Nedan en artikel som visar att Iran är inte mer homogen än de flesta andra länder i världen.

   https://www.voltairenet.org/article211896.html
   Sheikh Rohani stirs up trouble in the Middle East
   by Thierry Meyssan
   If Joe Biden is inducted as President of the United States, he could support the plans of the Iranian and Turkish presidents. He could support the creation of an Iranian regional empire in the Levant and a Turkish regional empire in the Caucasus, both at the expense of Russia. Thierry Meyssan examines the changes that have taken place in Iran.
   VOLTAIRE NETWORK | PARIS (FRANCE) | 5 JANUARY 2021

 3. ”Soleimani var inte bara en iransk nationalhjälte, han var också en av världens viktigaste bekämpare av terrorism.”

  https://www.nyatider.nu/terror-eller-antiterror-general/

  Jag läste hela artikeln. Intressant tyckte jag.
  Innehållet var berättande. Det är egentligen så jag vill ha det.
  Det är mer trovärdigt än någon försöker köra ned i halsen vad man ska tycka eller ha för åsikter.
  Sedan har det mindre betydelse om det är rätt eller fel.
  Det är själva attityden det handlar om. Vem gillar översittare?

  Över 120.000 oppositionella avrättade vid den iranska revolutionen 1979.
  Jojomänsan, revolutioner kräver sina offer.
  Inte bara i Sovjetunionen.

    • Vet inte. Iran är sedan 40 år utsatt för propagandakrig av USA, sedan man störtade den USA-stödde mycket brutala shahen. USA är sedan decennier världsmästare i att störta demokratier och ersätta dem med diktaturer, som i Iran 1953.

     • Det verkar som det går att rättfärdiga en ondska genom att påstå en annan ondska är mycket värre.
      Propagandatrick kanske?

     • Menar du att USA-regeringens ondska är värre än IS? Eller tvärtom, eller oavgjort???

    • Jag menar debatteknik. Nu har jag ingen TV men en partiledardebatt är debatteknik på högsta nivå. Egentligen borde man lyssna till en partiledardebatt enbart i det perspektivet. Som lärling. Åtminstone för mig.

     Som amatör ser jag du ofta jämför om du hamnar i en diskussion med politiskt oliktänkande. Relaterar till något annat. Jag förstår nu den tekniken kallas relativisering.
     Kommunisterna i Sovjetunionen gjorde det i princip hela tiden. Nedan är en av de tusentals propagandaaffischer som där producerades. Överst Sovjetunionen under västvärlden med misär, rika och fattiga.
     Den här propagandan gjordes av Partiet för att försköna verkligheten samt dölja eventuella misstag.

     https://kulturologia.ru/files/u18476/Sovietpropaganda-3.jpg

     I sammanhanget är det intressant att påpeka propaganda inom politiken uppstod först med kommunistdiktaturen. Ett annat propagandasamhälle kom med Tredje Riket och Hitler men då först senare.
     Propagandan tillhör diktaturen. I de konservativa samhällena fanns ingen propaganda. Därför ingen strävan till något helt annorlunda existerade och således behövde inte människors åsikter bytas ut från central politisk högsta nivå.

     Men det är klart att du ska fortsätta precis som du gör. Du är ju en del av kommunismens tankefigur.
     Allt annat skulle ju vara avvikelser, eller hur?

     • Du har skrivit en kommentar till dig själv.

      I dagens värld är det ingen överdrift att ”demokratin” USA är klart ledande i politisk, ofta framgångsrik propaganda. Man har lyckats väl med att demonmisera Ryssland och Kina, samt Assad i Syrien, Gadaffi i Libyen, Iran, Maduro. Snabbt kommer instämmande från EU. USA är skickliga och framgångsrika i detta,

      Jag försöker mig på kritisk granskning av uppgifterna om t.ex. uighurer, Skripals, statskuppen, val i Venezuela bl.a. genom att anföra viktiga uppgifter som förtigs. Sätter då t.ex. FN-stadgan högt.

     • 1. ”Låt mig kontrollera media och jag kommer att förvandla varje nation till en flock av svin”
      2. ”Om du upprepar en lögn tillräckligt ofta kommer folk att tro på den och du kommer till och med att tro den själv.”
      3. ”Den mest lysande propaganda tekniken kommer inte att ge någon framgång om inte en grundläggande princip hela tiden hålls i åtanke – den måste begränsa sig till några få punkter och upprepa dem om och om igen.”
      4. ”Den bästa propagandan är den som fungerar osynligt, tränger igenom hela livet utan att allmänheten har någon kunskap om det propagandistiska initiativet.”

     • Intressant, och – ja. USA propagandan om ”läger”, ”tvångsarbete”, ”förtryck”, ”förföljelser”, ”fängslande”, ”läckta dokument”, ”falska vittnen” ”tvångsaborter”, ”massövervakning”, ”diktatur”, den är lätt att avslöja, bara att åka dit och titta efter, vilket tusentals har gjort, inklusive mig. Problemet är att MSM och Public Service försätter att pumpa ut lögnerna i sådan omfattning och på sådant sätt att det är svårt att få fram informationen.

      Värt att igen repetera hans käpphästar.

     • ”Propaganda tillhör diktaturen”? Då erkänner ”arbetarklassen” ju att USA är en sorts diktatur eftersom propaganda är USA:s paradgren! Men ”arbetarklassen” kanske inte anser att det USA håller på med är propaganda? Om det är så måste du vara naiv eller bakom flötet! Välj själv vilket epitet som passar! Att USA-propagandan är så löjligt dålig och förljugen borde ju mana till eftertanke….

     • Benny, USA är en diktatur, och passar mycket väl definitionen av diktatur. Den osynliga verkliga makten i USA som vi brukar kallar Den Djupa Staten utser två kandidater, medborgarna får under massiv propaganda välja en, sedan är system avsiktligt designat så att medborgarna förhindras att ha inflytande på besluten. I ett folkstyre har medborgarna inflytande eller kontroll över besluten.

 4. En fransk sajt har översatt följande artikel, som gör gällande att president Trump beordrade mordet på general Soleimani för att rädda sitt eget skinn.
  Det påminner om missilattacken mot Syrien i början av hans ämbetsperiod.

  https://www.veteranstoday.com/2020/01/26/trump-on-killing-soleimani-i-was-covering-my-ass
  Trump on killing Soleimani: I was covering my ass
  “Trump, after the strike, told associates he was under pressure to deal with Gen. Soleimani from GOP senators he views as important supporters in his coming impeachment trial in the Senate…”
  By Jonas E. Alexis -January 26, 2020

 5. I USA är propagandan häpnadsväckande…Man krigar och ockuperar andra länder och när folk gör motstånd mot USA:s ockupation så stämplas man som ”terrorister” trots att de bara vill ha bort USA-trupperna som är kända för att mörda, skövla och bränna! Hitler-Tyskland hade exakt samma typ av agerande när de for fram under andra världskriget. Det finns flera likheter mellan dagens USA och Hitler-Tyskland som folkmord, terrorbombningar, understödjande av marionett-regimer i de ockuperade områdena, plundring och stöld av egendom m.m. Frågan är vad som skiljer dagens USA från Nazi-Tyskland? Inte mycket uppenbarligen….

  • Som historiker med stort fokus på nazismen sedan över 60 år, håller med – tyvärr. Metoderna skiljer sig inte, speciellt propagandan, rustningarna och målsättningen att bli en totalitär autokratisk diktatur är desamma hos USA. Skillnaderna är flera. Nazisterna inriktade sig huvudsakligen på att härska över Europa. USA inriktar sig på hela världen. Nazisterna erövrade stater och tillsatte en egen regering, USA tillsätter ”demokratiskt” lakejer och marionetter. Man tillåter bara kandidater som visat sig lojala att ställa upp till val. Nazitysklands överlägsna krigsmakt balanserades inte av någon annan krigsmakt, det var sovjets, USAs, Storbritannien, och Frankrike som gemensamt fällde den. USAs krigsmakt, tillsammans med teknologin, hålls i schack av Ryssland och Kina, med även till del av Iran. Anfaller USA anfaller man USA, på deras eget territorium. Det var inte möjligt med dåtidens teknologi. En annan stor skillnad är media. Då kunde media kontrolleras av en regering, vilket var fallet i just Sverige. Med dagens teknologi går det inte att genomföra totalitärt. Man försöker, vilket har yttrat sig i senaste tidens omfattande censureringar. Kommunikation på Facebook och Twitter sägs ha minskat 40%, men allt som händer är att den bara flyttar. Kinas design av nyhetsmedia idag med decentraliserad lagring, kan USA inte ta kontroll över. Det är principen av Perl Harbor. Hela flottan fanns på ett ställe, bara ett anfall behövdes för att slå ut den. Hade alla fartyg legat till sjöss utspridda hade det inte varit genomförbart. decentralisering.

   • Ja, säga vad man vill om kärnvapen och modern missilteknologi men det är dessa vapen som hindrat USA från att starta världskrig! Frågan är dock hur länge galningarna i Washington kan låta bli att starta ett storkrig? För i den egna propagandans värld tror politiker att USA kan klara sig undan vedergällning, vilket ju är fullständigt nonsens enligt Pentagons egna generaler, som bättre förstår konsekvenserna av ett fullskaligt krig! Man behöver faktiskt inte ens skjuta sina missiler mot fienden det räcker med att dra iväg dem på måfå, atomvintern som följer drabbar hela planeten! Dessutom behövs inte ens missiler numera när UPS och andra paketleverantörer kan gör ”jobbet” att leverera kärnvapnen till sin destination i en låda!

 6. Men om inte Nordkorea hade haft kärnvapen,så hade dom redan blivit invaderade av Usa helt olagligt. Även med kärnvapen,var det faktiskt mycket nära att Nordkorea blev invaderade under Trumps första år där 2017. Men det var just den frågan, kärnvapnen som gjorde att någon invasion inte skedde det året. Dom amerikanska befälhavarna visste och förstod att det skulle bli JÄVLIGT DYRT. Så för att vara seriösa,så kan man på riktigt säga att det är kärnvapnen som räddat Nordkorea undan en invasion av Usa. När det gäller mordet på iranska topp Generalen,var även detta en av så otroligt många gratis,men farliga presenter till rasisterna i Israel. Dessa åren med Trump,passade rasisterna i Israel med att flytta fram positionerna ÖVERALLT. Det var den ena presenten efter den andra, TROTS att dom var helt olagliga och utan FN. Men dessa åren fick rasisterna i Israel ALLT man pekade på hela tiden ju. Det fanns INGET som man lämnade åt slumpen. Iranska generaler och fysiker mördades olagligt. Man drog sej ensidigt ut ur iran- avtalet och tillförde ännu hårdare sanktioner (Där stod EU) förvirrade och maktlösa med byxorna nere. Samma sak när man som enda mäktiga land även erkände Jerusalem som israels odelade huvudstad.Och flyttade sin ambassad också dit direkt.EU var så sorgliga att se på. Men man flyttade även positionen helt fram,på dom helt olagligt (Syriens tillhörande)ockuperade Golanhöjden. Ja men det var ju många ”tjänster” bland båda korkskallarna Trump och Netanyahu helt olagligt utan minsta FN mandat. Men det är redan tydligen glömt här hemma i EU

 7. Topp Generalen Soulemani var ALDRIG terrorist. Detta var bara en vidrig lögn Usa kokade ihop,för att inga frågor skulle ställas om mordet. Vilket också hjälpte. Usa är världsbäst på lögner och propaganda,detta har man nu bevisat i många år. Nej general Soulemani var ju en iransk topp general i en mycket svår region. Han var shia-muslim dessutom. Shia muslimer ses som sekt eller kättare,av dessa alla kända terrorist-grupperna som isis eller dom olika Al-Qaida grupperingarna med olika namn,där alla är sunni extremister. Irak var ju under belägring i många delar av landet av just isis sunni-terroristerna. Dessa mördade shiamuslimer också så fort man fick tillfälle,då dessa sågs som kättare av terroristerna. Shia muslimer är i majoritet i Irak,fler än sunnimuslimer,kurderna och kristna. General Soulemani var en riktig mililär och general, och omtyckt av flesta övriga grupperingarna,då det var han som på mycket skickligt sätt styrde dom bästa mindre miliserna, mot isis-terroristerna på mycket skickligt sätt och orsakade isis terroristerna dom grövsta skadorna. Han var i krig mot terrorismen och terrorister,men blev själv olagligt mördad som en present till rasisterna i Israel. Sen påstår man direkt efter dennes mord att HAN var terrorist och stämplar han som terrorist. Han var aldrig terrorist,han var själv i krig mot terrorismen, i denna mycket svåra region som Irak varit med isis-terroristerna, och Al-Qaida också före dess

 8. USA använder alltmer legotrupper för sin verksamhet. IS är en, vad som just hände i Kazakstan ytterligare ett exempel, även Sverige är en del av USAs krigs-lego-system.

 9. Trump var inte så smart, och krigsherrar viskade lögner i hans öra.
  Mike Pompeo, anklagar Soleimani för att ha dödat tusentals kristna.

  https://twitter.com/richimedhurst/status/1479412763499896833

  Men hur var det egentligen? Mike Pompeo fortsätter att ljuga.
  Lögner som dödade Soleimani. Soleimani som stod upp för de kristna mot IS och al-Qaida i Syrien.
  I den evangeliska kyrkan i Aleppo höll man en mässa för att hedra Soleimani, som hade en betydande roll i befrielsen av Aleppo mot al-Qaida och Al Nusra.
  Prästen: Soleimani var ett motstånd mot en politisk auktoritet som ville förtrycka friheten för andra. Allt vad Soleimani och dem som vad med honom gjorde, var att stå upp emot IS.
  Och emot alla terroristorganisationer, som ville döda alla som inte var med dem.
  Vilka är IS offer?
  Vilka är al-Nusras offer?
  Är det inte de kristna?

  https://twitter.com/HadiNasrallah/status/1214253043484631045

  • Denna präst som hedrade Soleimani för att han hade en betydande roll i befrielsen av Aleppo, där han stred mot al-Qaida och Al Nusra, som hyllades av vänstern i Sverige som de goda som stred mot det onda, så vrickad är världen.
   De som media hyllade i Aleppo och en reporter i SVT satt och grät då han berättade om att islamisterna i Aleppo hade fallit och de kördes i väg till Idlib, där de tillbringat sina dagar med terror mot resten av befolkningen. De kristna blev utkörda, alawiterna mördade och judarna fick ett val att konvertera till islam eller dö. De som valde att leva och konvertera till islam tvingades gräva upp deras döda förfäders gravar och begrava om dem enligt islam.

   Max Blumenthal var där för flera år sedan och fick fritt tillträde i Syrien och intervjuade flera personer och har sedan berättat om det skräckinjagande terrorvälde människor levde under i Idlib.
   Många i Sverige tror att det är sunnimuslimer mot alawiter, vilket inte är sant eftersom i syriska armen är majoriteten sunnimuslimer. De strider mot de extrema islamisterna som försöker ta över deras land. De extrema islamisterna som Sverige stöder.

   Prästen i videon blev intervjuad av Tulsi Gabbard för många år sedan, hon hade rest till Syrien på besök för att se vad människor egentligen önskade.
   Hans kyrka i Aleppo hade då blivit sönderbombad av islamister. Han sa då att dessa extremister vill inte att människor skall få vara fria, de vill ha slavar.
   Han höll predikningar utanför den sönderbombade kyrkan, och sa att kristendomen har funnits här i över tusen år och vi kommer inte att flytta på oss.
   Han sa också att kristna i övriga världen försökte tala illa om muslimer, när de hörde att kyrkan var sönderbombad, men vi vet vad islam är och vi har levt med dem. Muftin (är inom islam en rättslärd som uttolkar den religiösa lagen, sharia, islamiska regler )
   kontaktade mig så snart han hörde att vår kyrka var bombad och sa att de skall hjälpa oss att bygga upp den igen. Det är antagligen den kyrka där han hedrar Soleimani som är den nybyggda kyrkan.

 10. SVT Public Service uppger i Liverapport att ett amerikanskt fraktfartyg har träffats av en robotattack från Huthirebellerna i Södra Jemen, när det amerikanska fartyget var på väg in i Röda Havet.
  Var det inte dessa attacker som skulle vara bra för Världshandeln?
  Nåväl, skadan var inte större än att fartyget kunde fortsätta sina resa.

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here