”Jag tror inte alltid på CIA:s berättelser, men när det gäller Kina, då tror jag på dem”

22
4333
Kina – USA shutterstock_602821019

I serien ”Aktuella artiklar för ett eller flera år sedan och idag” återpubliceras denna artikel.

Denna artikel har skrivits av Caitlin Johnstone som är en Melbourne-baserad författare och konstnär. Den har översatts av dam på en ö. Jag publicerar den då jag tycker hennes reseonemang är viktigt och bör läsas med eftertanken inte vara av mig – utan troligen även av Dig.
Det finns gott om referenser i den ursprungligan artikeln.

Caitline Johnstone har även senare intresserat sig för CIA Väldigt mycket av vad CIA brukade göra i hemlighet gör man nu öppet


Jag tror inte alltid på CIA:s berättelser, men när det gäller Kina, då tror jag på dem.

Mina meddelanden på sociala medier har varit fulla av mycket fientliga konspirationsteorier om Kina de senaste dagarna. Ett filmklipp delas som sägs visa hur uighuriska muslimer lastas på ett tåg och förs till koncentrationsläger.

Det är faktiskt en gammal film som redan dök upp förra året, men på något mystiskt vis presenteras den som ett nytt och chockerande avslöjande år 2020, nu när västs Kina-hysteri officiellt har intensifierats, och USA precis samtidigt inleder en av de farligaste och mest provocerande upptrappningarna under de senare åren i Sydkinesiska havet. här.

Alla som visade mig det här klippet presenterade det som en självklarhet ”Vad var det jag sa!”, På exakt samma sätt som de som understödde Russiagate, och som har använt många år till att visa mig alla STORA DRAMATISKA AVSLÖJANDEN SOM KOMMER ATT AVSLÖJA ALLT, som alltid var tunt belagda historier i deras allt svagare konspirationsteori om att Kreml hade infiltrerat de högsta nivåerna av den amerikanska regeringen.

De är hundra procent säkra på att filmsekvensen visar att uighurer lastas på ett tåg för att skickas till ett koncentrationsläger, uteslutande för att information om filmen talar om för dem att det är det ser. De ser inte på den faktiska informationen och värderar den kritiskt, de ser på storyn och tror på den utan att ifrågasätta. Något som i vår värld, efter invasionen av Irak, är helt galet att göra när man får höra något om en nation som befinner sig i det USA-ledda imperiets kikarsikte.

I verkligheten finns det ingenting i filminspelningen som säger att det här är uigurer som skickas till ett ”omskolningsläger” och inte bara en vanlig överföring av dömda brottslingar, något som händer hela tiden i det mycket mer befolkade amerikanska fängelsesystemet.
Det är något man inte känner till.

BBCs Andrew Marr (samma Andrew Marr vars falska journalistik Noam Chomsky gjorde narr av för några år sedan) berättar för oss att äktheten i den har ”styrkts av västliga underrättelsetjänster och australiska experter”, som i praktiken är samma sak, och det är verkligen hela beviset. Återigen, det är helt galet att förbehållslöst lita på denna källa, utan att uppgifterna kontrolleras, i en värld efter invasionen av Irak.

Det finns faktiskt många orsaker till att vara mycket skeptiska till vad makten berättar om vad som händer med uighurer i Xinjiang. Men det är inte det jag försöker understryka här.

Det som jag försöker säga är att det enda förnuftiga svaret på alla berättelser, som främjas av västs underrättelsetjänster och deras stenografer i media om regeringar som har motstått att slukas av imperiet, är intensiv och obeveklig skepsis. Dessa organisationer har en så omfattande och välkänd historia av just den här typen av lögner, att de inte ger oss något annat val än att inte tro på allt de säger, om det inte understöds av ett berg av oberoende verifierbara bevis.
Det är den enda väg man kan gå, om man vill att ens syn på verkligheten ska grunda sig på fakta.

Inget av det här betyder att Kina har en fantastisk regering. Det betyder inte ens att alla fula saker vi får höra om vad den kinesiska regeringen gör är falska. Det är helt möjligt att den här inspelningen visar exakt vad vi blir informerade om att vi ska tro att den visar. Det finns helt enkelt inget sätt att vara säker på det ena eller det andra, i ett informationsekosystem som är så kraftigt förorenat av propagandistisk manipulation av berättelser.

Den kinesiska regeringen är långt ifrån utan synder. Det verkar vara en regel att maktstrukturer som är hemlighetsfulla och som använder propaganda, alltid i längden kommer att göra fula saker. Men det betyder inte att man därmed måste tro på de historier som västs maktstrukturer matar oss med för att skapa ett kallt krig. Inte om vi vill undvika att bli lurade att fungera som pro bono -CIA-propagandister, okunniga verktyg för en mördande krigsmaskin.

Det pågår, i långsam takt, ett tredje världskrig, mellan den USA-centraliserade maktalliansen och nationer som Kina, som har motstått att uppslukas av den. Detta krig underlättas till stor del av propaganda. För att inte bli propagandistisk bör man vara skeptisk mot berättelserna om de hemska, hemska saker som de icke-absorberade nationerna gör, och som kräver omfattande sanktioner, underminering och interventioner som svar.

Detta betyder inte att man ska tror det motsatta av det som har berättats för en, det betyder helt enkelt att man avstår från att lita på någon av delarna och förblir agnostisk tills man får ett solitt verifierbart bevis. Att utgå ifrån att skadliga berättelser om regeringar som USA attackerar är sanna, är lika dumt som att lita på vad en ökänd falsk lögnare säger om någon, som man känner till att hen hatar.

Bild från Caitlin Johnstones artikel.

Kina är en egendomlig avvikelse bland alla berättelserna. Många som generellt är skeptiska till västliga regeringar sväljer ögonblickligen allt de får höra om Kina. De inte bara tror på alla sådana påståenden, utan det faller dem aldrig ens in att tvivla på dem. Det verkar nästan som om att de är helt omedvetna om, att förhålla sig skeptiska till de omfattande Kina-berättelserna ens är en möjlighet. Påståendena glider precis rakt in i deras ”tro”-kategori, som är helt okontrollerad av något som liknar kritiskt tänkande.

Jag argumenterar med människor i hela det politiska spektrumet om Kina på nätet, och en häpnadsväckande del av dem har uppenbarligen inte lagt ner någon som helst ansträngning på att kritiskt granska dessa anklagelser, även om det finns människor som normalt är relativt kritiska mot västs utrikespolitik. De är ofta helt omedvetna om att de anklagelser de kommer med, inte bara är kontroversiella, utan att det finns mängder av bevis för att motbevisa dem.
Det beror på att de inte har undersökt det minsta, för att ta reda på om det som berättats för dem överhuvudtaget är sant . De granskar noga bevis om Iran, de gör det när anklagelserna gäller Ryssland, de gör det om Syrien – men med Kina försvinner alla skepsis omedelbart upp i rök. Det är det som är så konstigt.

Var alltid starkt skeptisk till påståenden om regeringar som de ökända lögnarna som styr det amerikanska centraliserade imperiet inriktar sig på. Alltid, alltid, alltid, alltid. Om du främjar imperialistisk propaganda, har du lika mycket ansvar för blodsutgjutelserna och lidandet som orsakas av de människor som faktiskt avfyrar raketerna.

Mina vänner, var skeptiska.

Föregående artikel”Krisen blottar den svenska osäkerheten”
Nästa artikelKriget i Ukraina är på väg att bli värre
Global Politics
Globalpolitics.se är en partipolitiskt obunden, vänsterorienterad och oberoende analyserande debatt- och nyhetstidning med inslag av undersökande journalistik.

22 KOMMENTARER

 1. Mycket bra skrivet. Sen önskar jag att vi kunde få lite mer pålitlig info om vad som händer i Xinjiang. Situationen idag liknar mycket kalla kriget på 50-60t. Sovjet var ingen idyll att leva i (men inte så dålig som västpropagandan påstod). Sovjets grepp över Östeuropa var i många avseenden negativt och ohållbart, socialismen i dessa länder hade oftast ingen förankring hos folket. Krustjevs agerande mot Kuba när det gäller missilerna 1962 var dålig stormaktspolitik osv. Men som helhet var Sovjets politik under denna tid defensiv, de hade inga planer erövringar utan Sovjets agerande styrdes mycket av erfarenheterna från andra världskriget. Senare blev det mer aggressivt: invasionen av Tjeckoslovakien och fr.a. Afghanistan. Antiimperialister ska inte försvara Kinas agerande i allmänhet utan Kinas rätt till oberoende och fr.a. rätt till att leva i fred. Detta gäller alla länder. Slutsats: upprätthåll FN-stadgan!

 2. Det man lärt sig av CIA-propaganda genom åren är att det brukar vara lögner och överdrifter hela tiden! Ingen som helst trovärdighet i den knarksmugglar-organisationen som är som en cancersvulst som borde avlägsnas för mänsklighetens bästa!

  • Ett bra ex är ”Russiagate” som vägrar dö, trots det ena efter det andra avslöjanden…

   Ett annat ex är det som avslöjandes i febr i år:”CIA controlled global encryption company for decades”:
   ”Swiss government orders inquiry after revelations Crypto AG was owned and operated by US and German intelligence
   The Swiss government has ordered an inquiry into a global encryption company based in Zug following revelations it was owned and controlled for decades by US and German intelligence.
   The operation, codenamed Thesaurus and then renamed Rubicon in 1980s, demonstrated the overwhelming intelligence value of being able to insert flaws into widely sold communications equipment. The CIA’s success over many years is likely to reinforce current US suspicions of equipment made by the Chinese company Huawei.
   ”Carolina Bohren, a spokeswoman for the Swiss defence ministry, said in an emailed statement: “The events under discussion date back to 1945 and are difficult to reconstruct and interpret in the present day context.”
   ”The CIA and BND agreed the purchase of Crypto in 1970 but, fearing exposure, the BND sold its share of the company to the US in the early 1990s. According to the Washington Post, the CIA continued to exploit the company until 2018, when it sold the company’s assets to two private companies.”
   The link between US intelligence and Crypto was first reported by the Baltimore Sun in 1995, leading several countries to stop buying from the company. Bizarrely, however, Iran continued to purchase Crypto equipment for several years.
   https://www.theguardian.com/us-news/2020/feb/11/crypto-ag-cia-bnd-germany-intelligence-report

   Swiss government submits criminal complaint over CIA Crypto spying scandal
   US and German intelligence deliberately implemented backdoors in Crypto AG systems to eavesdrop on governments worldwide.
   The Swiss government has filed a criminal complaint relating to the alleged practices of US and German intelligence agencies in spying on other governments over the course of decades.
   The complaint in question is centered around Operation Rubicon, the focus of a recent investigation by the Washington Post, ZDF, and SRF into Swiss company Crypto AG.
   Local publication SonntagsZeitung reports that the complaint refers to the Swiss Goods Control Act, legislation designed to control product sales in both civilian and military capacities.
   Those who fall foul of the act, such as by providing false or incomplete information on petition for a sales license, could face a decade behind bars and fines of up to five million Swiss francs.
   https://www.zdnet.com/article/swiss-government-submits-criminal-complaint-over-cia-crypto-ag-spying-scandal/
   Swiss investigate report that firm helped CIA break codes
   The reports said that at least four countries – Israel, Britain, Sweden and officially neutral Switzerland – knew of the operation, called “Operation Rubicon”, or were allowed access to some of the secrets it unearthed.
   If Swiss authorities permitted its activities, Crypto may not have violated any Swiss laws seeking to limit “unwelcome” espionage activities by foreign agents on its soil.
   https://www.reuters.com/article/us-swiss-cyber/swiss-investigate-report-that-firm-helped-cia-break-codes-idUSKBN2051X2
   News of CIA Owning Swiss Maker of Encryption Devices Shatters Idea of Country’s Neutrality – Scholar
   https://sputniknews.com/analysis/202002121078297168-news-of-cia-owning-swiss-maker-of-encryption-devices-shatters-idea-of-countrys-neutrality—scholar/

   Operation Condor: The CIA is not innocent
   http://en.granma.cu/mundo/2020-03-12/operation-condor-the-cia-is-not-innocent

  • martin 31 juli, 2020 At 09:25 Se mitt inlägg på slutet och Videon. Det är inte uigurer vi talar om utan världens farligaste och grymmaste USA utbildade terrorister.

 3. Angående CIA:s systerorgan i England MI6, har John Helmer lanserat sin hypotes om Skripalfallet på johnhelmer.org. Enligt Helmer hade Skripal för avsikt att ta sig till Ryssland medan MI6 ville stoppa honom. Det Helmer skriver låter plausibelt med undantag för rysk medverkan. Skripal hade möjligen intressant information att förmedla men det var knappast så att Moskva var direkt aktör.

  Helmer tror sig veta att en maktkamp pågått inom MI6 där de som planerade angreppet mot Skripals nu fått sparken. Skripals förgiftades inte av ryssar utan av britter som till varje pris ville hindra att Skripal reste till Moskva där han kunde ha köpslagit om sitt informationsbagage. Denna hypotes stämmer rätt väl med att de nu gömts undan och många har börjat undra om de ännu lever. Det kan inte uteslutas att tanken var att röja undan dem och skylla på ryssarna. Denna plan försvårades då dottern Skripal fick tag på en telefon och kunde meddela att hon var vid liv och mådde bättre, medan brittisk press redan hade lagt ut historier att Skripals inte skulle överleva.

  • Ja, det är märkligt tyst om Skripal i fulmedia nuförtiden! Annat var det när propagandamaskinen gick för fullt för ett par år sedan! Tystnaden tyder på att man insett att fortsätta lögnen blir kontraproduktivt nu när britterna av allt att döma tystat Skripals för gott! Och propagandavinsten är ju redan gjord eftersom ca 60% fortfarande, till viss del, tror på propagandan som fulmedia levererar!

  • Ett viktigt avslöjande av John Helmer, nämligen att det påstådda ryska Novichok kan mycket väl vara äkta brittisk:
   The Defence Science and Technology Laboratory (DSTL) at Porton Down, the principal chemical warfare testing unit of the British Ministry of Defence, has acknowledged it was producing and testing the organophosphate nerve agent Novichok from 2014.
   The admission of British Government testing of Novichok since 2014 came from DSTL in a letter of last week, dated March 11, 2020. This was the laboratory’s reply to a Freedom of Information Act (2000) request for details of testing of organophosphate chemicals on monkeys. The reply said the testing programme between 2014 and 2019 was a “Home Office project”. Its purpose was “development of medical countermeasures for nerve agent exposure”.
   The Defence Ministry, through DSTL, appears now to be admitting its own secret chemical warfare operation in breach of the international Chemical Weapons Convention.
   http://johnhelmer.net/british-chemical-warfare-laboratory-admits-it-was-producing-and-testing-novichok-in-2014-four-years-before-sergei-skripal-discovered-it/

   Spekulerar JH?
   SECRET US CHEMICAL WARFARE CONTRACTS AT THE UK PORTON DOWN LAB – DEAD MONKEYS TELL THEIR TALES, BUT LIVE SKRIPALS CAN’T
   The British kill dose and death speed experiments on the monkeys were paid for by the US Defence Department.
   The top-secret nerve agent programme at DSTL, or Porton Down as it is also known for short, has not been fully disclosed to the Organisation for the Prohibition of Chemical Weapons (OPCW); it violates Article II of the Chemical Weapons Convention (CWC); concealment from other, non-allied states, is a violation of Article IX of the Convention.
   http://johnhelmer.net/secret-us-chemical-warfare-contracts-at-the-uk-porton-down-lab-dead-monkeys-tell-their-tales-but-live-skripals-cant/
   BRITISH DEFENCE MINISTRY DOCUMENT REVEALS SKRIPAL BLOOD EVIDENCE IS MISSING – FAKE CHAIN OF CUSTODY MAKES NOVICHOK EVIDENCE WORTHLESS
   A British Ministry of Defence document, issued on March 12 but unnoticed since then, reports the ministry has searched its files and records of the blood sampling and testing for Novichok in the blood of Sergei and Yulia Skripal, but “failed to locate any information that provides the exact time that the samples were collected.” The Ministry of Defence (MOD) is the parent organization for the Defence Science and Technology Laboratory (DSTL), the UK’s chemical warfare centre at Porton Down. Porton Down, as the laboratory is usually known, is the source of British evidence that Novichok was detected in the bloodstreams of the two Skripals.
   http://johnhelmer.net/british-defence-ministry-document-reveals-skripal-blood-evidence-is-missing-fake-chain-of-custody-makes-novichok-evidence-worthless/
   MI6 & BBC REVEAL OPERATION MINCEPIE – SKRIPAL BLOOD-TESTS AT SALISBURY HOSPITAL FAILED TO SHOW NERVE AGENT UNTIL PORTON DOWN ADDED IT FOR THE BRITISH GOVERNMENT TO ANNOUNCE
   http://johnhelmer.net/mi6-bbc-reveal-operation-mincepie-skripal-blood-tests-at-salisbury-hospital-failed-to-show-nerve-agent-until-porton-down-added-it-for-the-british-government-to-announce/

   HOW THE BRITISH POLICE PREPARED FOR THE ATTACK ON SERGEI AND YULIA SKRIPAL, FOUR DAYS IN ADVANCE
   http://johnhelmer.net/how-the-british-police-prepared-for-the-attack-on-sergei-and-yulia-skripal-four-days-in-advance/
   BBC HIDES NEW SKRIPAL WITNESS — NICOLAS GENT REPORTS NO SKRIPAL BLOOD SAMPLES WERE RECEIVED AT PORTON DOWN BEFORE NOVICHOK WAS DISCOVERED AND ANNOUNCED
   http://johnhelmer.net/bbc-hides-new-skripal-witness-nicolas-gent-reports-no-skripal-blood-samples-were-received-at-porton-down-before-novichok-was-discovered-and-announced/

   AUSTRIA CONFIRMS OPCW REPORT ON SKRIPAL FAKING BY THE BRITISH – VIENNA EXPOSES FINANCIAL TIMES LIES AND COVER-UP
   Austria officially confirmed this week that the British Government’s allegation that Novichok, a Russian chemical warfare agent, was used in England by GRU, the Russian military intelligence service, in March 2018, was a British invention.
   Investigations in Vienna by four Austrian government ministries, the BVT intelligence agency, and by Austrian prosecutors have revealed that secret OPCW reports on the blood testing of Sergei and Yulia Skripal, copies of which were transferred to the Austrian government, did not reveal a Russian-made nerve agent.
   Two reports, published in Vienna this week by the OE media group and reporter Isabelle Daniel, reveal that the Financial Times publication of the cover-page of one of the OPCW reports exposed a barcode identifying the source of the leaked documents was the Austrian government. The Austrian Foreign Ministry and the Bundesamt für Verfassungsschutz und Terrorismusbekämpfung (BVT), the domestic intelligence agency equivalent to MI5 or FBI, have corroborated the authenticity of the documents.
   The Austrian disclosures also reveal that in London the Financial Times editor, Roula Khalaf, four of the newspaper’s reporters, and the management of the Japanese-owned company have fabricated a false and misleading version of the OPCW evidence and have covered up British government lying on the Skripal blood testing and the Novichok evidence.
   http://johnhelmer.net/austria-confirms-opcw-report-on-skripal-faking-by-the-british-vienna-exposes-financial-times-lies-and-cover-up/

   • John Helmer spekulerar inte annat än vad gäller motivbilden för de inblandade. Där finns det fortfarande luckor att fylla både för förövarnas som för offrens vidkommande. JH skall ha all heder för sitt minutiösa arbete. Han är förtrogen med brittisk lagstiftning och myndighetsarbete och har visat sig vara en mästare på att hitta ledtrådar där andra bara skulle finna myndighetssvammel.

    Som denna senaste läcka där någon i Österrike läckt material till Financial Times som sedan skrivit en fullkomligt vilseledande historia om saken. Men sedan har dokumenten hamnat hos en österrikisk TV-kanal som kunnat läsa OPCW-materialet och avslöja Financial Times bedrägeri. OPCW har således inte kunnat fastställa varken land eller laboratorium för de prover de fått sig tillsända. Det är mycket klurigt formulerat. Efter medgivandet om att källan inte spårats kommer en glidande övergång i propagandafraser där det hävisas till det ”stora sammanhanget”, vilket givetvis alltid pekar på Ryssland trots att spår saknas.

    Mycket i det John Helmer skriver passar in på det detaljarbete som Rob Slane gjort på sin blogmire. Det kan ha varit så att Skripal försökte fly till Ryssland och att de två ryska männen som befann sig i Salisbury skulle underlätta flykten. Men de blev avslöjade av MI6 som hindrade flykten och bedövade Skripals med något preparat, knappast dock brittisk ”Novichok” heller. Och i förbigående sagt, knappast med det preparat som britterna sänt till OPCW. Vi har här samma procedurregler som gäller för MH 17 -fallet: att den ena misstänkta kan fabricera utredningsmaterial som åklagare och domare accepterar utan följdfrågor. Nu måste Skripals hållas fängslade och borta från offentligheten för en längre period, om man inte vidtagit mer drastiska åtgärder, annars kommer sanningen fram.

    Om Skripal vet vi inte mycket men dock att han hört sig för om möjligheten att få komma till Ryssland och att hans åsikter om Ukrainakrisen mer eller mindre sammanföll med Moskvas. Det är ett tecken om något. Däremot har jag svårt att tro att Moskva skulle låta en förrädare återinträda i en ny roll som trippelagent. Knappast har britterna heller låtit honom komma över några större hemligheter. Han hade visat sin opålitlighet även om den kommit till brittisk favör.
    Men ett dåd mot Skripals kunde utnyttjas i ett större sammanhang, genom att piska upp en hatstämning som skulle försvaga Rysslands växande anseende i internationella sammanhang.

 4. Så här ett år efteråt måste man ställa frågan om far och dotter Skripals öde. De är försvunna. Lever de? Är de instängda och effektivt tystade? Arma stackars offer för briitiska underrättelsetjänstens propagandakrig mot Ryssland. Helt utelämnade och försvarade av ingen.

 5. Den senaste troliga CIA/Mossad false flag operationen är väl den tanker som man påstår Iran skulle attackerat! Varför Iran skulle döda två besättningsmän på en Liberiaflaggad tanker, (kanske ägd av ett israeliskt företag?!) framkommer inte utan det är väl som vanligt Israel som vill hålla grytan kokande i konflikten med Iran och försöka obstruera samtalen mellan Iran och JCPOA-länderna. Det kan ju även vara så att iranierna verkligen är så korkade att de självmant skjuter sig i foten men stalltipset är som vanligt något fuffens Israel/USA håller på med…

 6. Men vad bedrövliga. Har fortfarande inte sett en MINSTA gnutta bevis på detta så kallade folkmordet,Xinghaing eller massgripanden av över miljon civila oskyldiga som torteras dessa över 5åren nu, när detta skitsnacket sattes igång. Herre Jesus Vilka MUPPAR alltså. Så ser de ut jämt i”medierna”vid olika ämnen,tillfällen när de gäller svärta ner Ryssland -Kina. Betyg här är ytterst bedrövligt! YTTERST bedrövligt

  • Tvärt om. När det gäller USAs urbefolkning har endast 5% tillåtits leva. Det är folkmord. När det gäller urbefolkningen i Xinjiang har den mer än fördubblats. När du läser svenska media som DN, Expressen eller Aftonbladet med flera bör du vara medveten om att du läser amerikanska statsmedias regimkontrollerade propaganda kanaler. Dom tillämpar samma propaganda metoder som nazisterna i Tredje Riket utvecklade för att indoktrinera och missleda. Xinjiang är helt öppet för besök och har omkring 3 miljoner besökare var år, varav en stor del utländska. Allt detta med koncentrationsläger, tvångsarbete, folkmord, förtryck osv. som matas ut idag är identiskt samma sak med samma metoder som nazisterna matade Tyska befolkningen med. Du är mottagaren och objektet att indoktrinera. Hundratusentals har rest till Xinjiang för att hitta dessa falska företeelser, inklusive jag, och det är grov lögn. Här är en redovisning från min resa. Alla detaljer finns med, envar kan kolla själva. Ursprunget är ett BBC reportage som hette ”Kinas dolda läger”, men reportaget var bara det grövsta och råaste av uppdiktade lögner. Rätt igenom bara påhitt.

 7. Videon från Korla järnvägsstation från september 2018 visar hur en del av de USA utbildade terroristerna transporteras till ett högriskfängelse, en av flera specialbyggda institutioner, denna ligger omkring 2 mil söder om Korla järnvägsstation. De intagna skiftar från tåget till ett antal bussar, vilka även syns på originalvideon, här till vänster utanför bilden. Det är alltså inte fråga om några ”uighurer som lastas på ett tåg”, utan USA utbildade terrorister som transfererar från en tågtransport till bussar.

  Jag har skrivit om det här.
  —Opålitliga, föraktade, partiska propagandakanaler
  https://mychinaway.wordpress.com/2020/07/28/opalitliga-foraktade-partiska-propagandakanaler/
  Detta rör sig om ett antal av världens farligaste terrorister som odelbart skulle döda sina väktare vid minsta tillfälle. Varje terrorist vaktas av civila och obeväpnade väktare som alla tillhör ett mycket känt väktarbolag. En kort starkt redigerad version av videon finns här.
  —新疆 : 新讲 Xinjiang : a New Explanation
  https://www.youtube.com/watch?v=gGYoeJ5U7cQ&ab_channel=WaronFear%E6%88%98%E6%96%97%E6%81%90%E6%83%A7
  Man kan tydligt se hur de intagna leds från tåget till bussar, vilka tydligt syns på den sista sekvensen vid 01:45 i videon. Videon togs av polisen vilket i Kina är rutin, och originalet är ganska långt.
  Jag även starkt rekommenderar att alla läser denna artikel, vilken ger en utmärkt bakgrund till händelserna.
  http://www.informationclearinghouse.info/52640.htm
  Ur texten, översatt. Detta är vilka intagna vi talar om som här på videon transfereras från järnvägen till bussar.

  ”När de blir tillsagda att döda mördar de med ofattbar brutalitet; halshugga, eller skära präster, spädbarn, gamla kvinnor i bitar. De är Kinas värsta mardröm. De släpper lös religiös fundamentalism och utlandssponsrad militant nationalism och separatism.”

  Med vänlig hälsning från USA och CIA.

 8. Cynthia Chung gör en intressant överblick över Ukraina och Hongkong beträffande hur befolkningarna luras att gå emot sina egna intressen. Hon nämner även sin egen och moderns bakgrund i samband med Hongkong. Hon tar upp behaviourismen. Skinnerboxen dit de konditionerade råttorna söker sig tillbaka till den djävul dom känner i stället för att bejaka den obekanta friheten.
  https://thesaker.is/the-real-global-agenda-pushing-for-war-with-china/

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here