Läs SuperGongo! Maktelit som folkfiende

5
1261

 

Berndt Paulsson skriver på sin hemsida ”Detta blir min sista och förhoppningsvis bästa skrivning om det här storpolitiska spelet som vi är en pytteliten del av i Sverige. Nu är vi mer kritiska än nånsin och fick färskt vatten på kvarnen med händelserna i Ukraina 2022.” Berndt Paulssons hemsida.

Berndt Paulsson

Berndt A. Paulsson har en filosofisk-politisk magisterexamen vid Stockholms Universitet med huvudämnet kulturgeografi. Han har lång erfarenhet av skilda arbeten inom svenskt försvarsväsende och svensk utrikeshandel. Efter pensioneringen har han bland annat skrivit fakta- och reseböcker om Grekland och om Brasilien. Nu gäller internationell politik, geopolitik, med böcker som –
En obekväm politisk sanning 2013
– Krigsmaskinen 2017
– Bankcentralen 2020
– Folkfienden 2022
– SuperGongo 2023

En hel regim föraktar genom sina handlingar sitt eget och andras folk. Det här är den bok som helt och fullt klär av den regim som anser sig vara kejsaren för dagen! Varför läsa denna bok? Läs boken som en utmärkt och väldokumenterad anvisning i den oroliga tid vi befinner oss i. Det finns ingen annan bok som så klart visar hur bankerna fungerar och hur de använder dina pengar till vapenproduktion och propaganda för krig. https://www.suomalainen.com/products/supergongo-maktelit-som-folkfiende

Innehåll – Förteckning över kapitel, som alla har många underavdelningar.
1. Ord på vägen – mot insikt
2. Ett aggressivt styre växer fram i Den Nya Världen
3. Förenta staterna blir en dominerande makt
4. USA agerar som världshegemon
5. USA:s centralbank stärker sin betydelse
6. Påkostade krigsspel skapas för fortsatt dominans
7. USA från år 2000: Krig skapas mot allt och alla
8. USA från år 2023: Maktspel drivs mot nya hot
9. USA visar makten över västmedia
10. Konklusioner ur denna berättelse
Appendix – Utförligt och mycket värdefullt

Köp boken! Sätt in 300 kronor på konto i Nordea 3300 3271 0052245 till Berndts mikroförlag MOVE Publications eller swisha till 070-5640630 vilket går till samma konto. Författaren står för PostNords fraktkostnad på 64 kr. Bokhandelspris är 350 kr och uppåt. Finns på www.bokus.se

Relaterat
https://www.globalpolitics.se/vilka-intressen-styr-varlden/

 

Bankcentralen – en världsordning styrd av privat kapital

Föregående artikelHur döden överlever kriget: Effekter av krig efter 11 september på människor
Nästa artikelProtestera! Socialdemokratiska partitoppar uppskattar Madeleine Albright ”En halv miljon döda irakiska barn – ett pris värt att betala”
Global Politics
Globalpolitics.se är en partipolitiskt obunden, vänsterorienterad och oberoende analyserande debatt- och nyhetstidning med inslag av undersökande journalistik.

5 KOMMENTARER

 1. Försökte beställa Operation Z från Suomalainen kirjakappa och enda jag fick var egentligen en massa förklaringar. Jag fick boken sedan från Adlibris. Samma typ av txt nu när det gäller Super Gongo

 2. Aj, aj aj! Ytterligare en bok som jag skulle vilja läsa! Men var är tiden? Nu håller jag på med ”Socialism with Chinese Characteristics” (a guide to Foreigners) av Roland Boer, och den kommer att ta tid. Sedan har jag tänkt läsa……..

  • @Bertil Carlman 26 maj, 2023 At 09:49
   Socialism i väst bygger på filosofin bakom sovjet kommunismen, staten skall övervaka, kontrollera och styra allt. Staten skall konfiskera, skatter och avgifter, där det finns, och dela ut som bidrag eller förmåner dör det inte finns. Så är det i Sverige.

   Kinas filosofi bygger på att dela med sig. Kapitel ett i boken ”Why China Leads the World” illustrerar detta. Jag ser det i tillämpning omkring mig varenda dag.

   Det är alltså en dramatisk fundamental skillnad i grunden mellan västs ”socialism” och Kinas ”socialism med kinesiska förtecken”.

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here