Medvetandets fnask i socialistisk vänsterdräkt. Ovärdigt!

19
8423

 

Detta är en ny artikel av Khaled Alnasser, som nyligen publicerade den mycket lästa artikeln Det sionistiska barbariets verkliga ansikte!. Denne är svensk medborgare, ursprungligen från Iran, bosatt i Göteborg. Han läste teoretisk filosofi vid Umeås universitet.

_______________________________________________

Just nu, i detta av brott skälvande nuet, när det sionistiska fascistiska barbariets mörker sänker sig och ”staten” klär av sig inför hela världens folk, plagg efter plagg, slöja efter slöja, mask efter mask, underkläder efter underkläder och totalt blottar sitt sataniska, demoniska och blodtörstiga fega ansikte, just nu, mitt under den västerländska imperialistiska blodiga vigselceremonin söker prostituerade västmedier, de stora bordellhusen: Aftonbladet, Expressen, DN…ordets välbetalda hallickar, de anständiga sutenörerna, och framför allt de s.k. vänsterintellektuella, medvetandets fnask (som den avlidne Jan Myrdal kallade packet, redan på 50-talet förra sekel) som bekvämt sitter i Sverige och paternalistiskt och tillrättavisande talar till oss om hur vi skall uttrycka oss, vilka ”ord” (det handlar naturligtvis inte om det!!!) vi ska använda, och efterlyser det ’anständiga samtalets värde’, om behovet av ’lugn i tonen’, om ’eftertanke’ och dialog för ’lösningar’, om det ’empatiska samtalets vikt’ (fy fan!), de som knappt minns palestinierna en gång per liv, hycklarna, fariséerna, de som (maoistiskt, leninistiskt…) revolterat så många gånger, men bara bakom tangentbordet och framför glaset, nyttiga viner, god kost, och några fattiga arma flickor från Thailand som är hälsosamma för ett långt och behagligt liv, de exkrementala falska vämjeliga Europa lojala internationalistiska intellektuella (jag föraktar er), vilkas livsgärning har bestått av tarvliga västerländska berättelser, föreställningar, förakt, fördomar och en eurocentrisk ’socialism’, de som tar av sig stoltheten, självaktningen, och hedern lika ofta som man byter kallingar och trosor, för att rättfärdiga de västerländska brotten, begångna av européer i det genomborrade ’djungeln’ Gaza, och febrilt, desperat söker hitta anständiga plagg för att dölja det europeiska projektet, som skulle få öknen att blomma av lik, det sionistiska barbariets avskyvärda fulhet och verkliga ansikte. Nu bekänner de alla färg! Nu uppbådas alla (bortom de s.k. ideologiska skiljelinjerna) som på något sätt kan bidra, sälja sig själva, ju billigare desto bättre, sjunka mera, smutsa ner sig och gå in i sovkammaren med det europeiska ombudet, dess företrädare, dess onämnbara brott som inga ord kan återge. Bakom sina lömska ’socialistiska’ masker har de svårt att dölja hur djupt sårade de blivit av människodjurens attack på de utvalda fina européerna. De kan de inte uthärda!!! Det kan de bara inte!!!

Nu öppnas de intellektuella bordellhusen på vid gavel och rekryterar prostituerade på löpande band, erfarna kopplare och hallickar. Nu slåss tankarna om bordellhusen! Nu är det stor prostitutionen vi bevittnar. Nu måste man drunkna i skamlöshet, förnedring och vanära för att vittvätta markoffensiven och folkmordet. Nu mobiliserar tankens horhus på alla fronter. Nu är allt tillåtet! Nu är allt till salu! Nu är all heder till salu! Ty de dödade är araber och förövarna är av finare människomaterial! All tänkbar skamlöshet är välkommen! Nu måste Västs ansikte räddas, dess blodiga händer tvättas, dess image putsas.

Uppenbarligen har vi dragit lik ur garderoben med våra skriverier. Ty, våra ord har helt klart stört de smutsiga hjärtana, de som inte längre kan dölja vilka de är eftersom kniven, denna gång sitter i ’fel’ ’offer’, eftersom några hundra av de dödade (på 75 år) är deras egna, värdiga och outbytbara offer som befann sig på ’Människors’ sida (inte ’människodjurens’ – för att tala med polacken, ultrafascisten, en av de ansvariga för den moderna Golgatan och den blodiga långfredagen, Yoav Gallant) i hjärtat av ombudet. Dessa svarta civiliserade anständiga hjärtan gillar tydligen inte att vi kallar en spade för en spade. Dessa angriper oss och kritiserar oss för våra ’ord’, och kallar de ’känslor’, dessa ohederliga charlataner som aldrig levt ett ärligt liv med sig själva, för att inte säga med andra. Backa en smula och beskåda er själva! Självgoda ynkryggar! För distans är livsluften för ett sant självvärde liksom för ett genuint högburet huvud. Vi ser er utifrån det smärtar er. Det är inte vårt problem. Det pinar er. Det plågar er. Vi ser er genom våra sår, det rubbar er nattro. Det stör era invanda kulturscheman, fördomar och tankemönster Vårt brott består endast i att vi håller i en spegel. Vi måste göra det när ni förnekar det ni verkligen är. Om era avskyvärda, kalla, ärelösa (efter 70, 80, 90, 100 års) liv, era osanna och cyniska ansikten inte ser smickrande ut skyll inte på spegeln. Slå inte sönder spegeln, skjut inte budbäraren, dekonstruera istället er självbild, den avskyvärda västerländska självbilden som bara har lett till hat, massmord, blodiga katastrofer och snart nukleär annihilation, om ni har ”mod”nog vilket vi å det starkast tvivlar att ni fega ynkryggar någonsin vare sig haft eller ens försökt att ha.

Känslor?: Har vi satt fel ord på sakernas väsen och tillstånd?

Barbari: är när man på en vecka (7/10-14/10 ) fäller bomber som motsvarar en kvarts atombomb över 2,3 miljoner bakbundna, svältande och skräckslagna människor som inte har någonstans att ta vägen. Detta är ett sant barbari som civilisationen unisont har slutit sig bakom och välsignat. Barbari är när de dödade palestinierna dödas om och om igen i sina likkistor, i väntan på att bli begravda. Detta är barbari, ynkryggar, vänsterintellektuella som har gjort revolution mot så många väderkvarnar, för att tala med Miguel Cervantes. Det finns inte ett enda ett väderkvarn som ni har skonat och inte störtat!!!! Bra jobbat!!!

Det måste kallas barbari när kyrkogårdar bombas om och om igen för att hindra begravningarna och låta de levande leva med liken nätterna igenom och uthärda likstanken av sina käraste (Tv-kanalen Almayadeen 15/10/2023) Detta måste kallas vid sitt rätta namn, ynkryggar!

Fascism: när du kallar människor för ’människodjur’ och behandlar de därefter, som ert Gallant lovade att göra och gjorde. Ja, det är värre än fascism.

Fascism är en europeisk term som aldrig skulle kunna återge det förtryck och den verklighet vårt folk lever. Vi måste dag och natt söka oss bort från detta kulturimperialistiska begreppsapparat som inte är skapat för att återge den inferno den Andre går igenom. Det gör oss bara främmande för oss själva.

Industriell jätteugn: på knappt en vecka har ”Israel”, ert kära Israel, kibbutzernas förlovade land som ni älskar så mycket att resa till, och skickar dit så många oskyldiga skolelever för hjärntvätt, ert ombud som föddes med blod på händerna, har dödat närmare 3000 palestinier och sårat uppe mot 10.000 människodjur. Ca 65% av dessa människodjur är barn. Det är ugn. Det är barbari. Det är fascism, det är ojämförligt mer än fascism. Det är en industriell ugn av blod och eld. Vi måste skapa våra egna begrepp och ord för att återge vår verklighet. Det är civilisationen som bär det yttersta ansvaret för ugnen. Det är civilisationen och den fria världen som har tillverkat ugnen. Datumet för produkten, som alla vet är 14/1948. Väst har stött denna ugn i 75 år. Väst har omsorgsfullt ansvarat för lågorna, underhållet. Det är Väst som förser ugnen med uppdaterat teknologi.

Kadaver: när du förnekar ett helt folks existens som om de aldrig någonsin skulle funnits, drömt, andats och gått. Mer kadaver blir det är när allt detta, dessutom görs i det egna lidandets namn. Det är kadaver. Det är det outhärdligaste sortens kadaver som någonsin ruttnat i solen. Det är avskyvärt, det är outsägligt! Det måste fördömas, anklagas och åter fördömas och med eld bekämpas. Det är kadaver, vänsterintellektuella! Vi kommer hädanefter att anstränga alla våra hjärnceller för att skapa de ord som bäst beskriver och analyserar vår verklighet, vare sig ny gillar det eller inte. Bara tanken på er gör att jag känner hur munnen fylls av ett glödvitt hat bittert som grön galla!!!

Föregående artikelIsrael-Hamas-kriget: en första reaktion
Nästa artikelSka Kapitalet bestämma matutbud och kvalitet?
Global Politics
Globalpolitics.se är en partipolitiskt obunden, vänsterorienterad och oberoende analyserande debatt- och nyhetstidning med inslag av undersökande journalistik.

19 KOMMENTARER

 1. Det var mycket vet hut och annan svordomspoesi över den upplysta vänstern.

  Men hur står det till med socialisterna, kommunisterna, radikalerna i Iran.

  För de är ju helt tystade, oftast sitter de i fängelse hos den högerkonservativa reaktionära prästteokratin.

  Det är alltid klädsamt när folk som skäller också behagar att städa den egna trappan uppifrån även för egen del.

  • Hur skulle det gå för palestinierna om de inte hade stöd från Iran?
   Palestinierna lider fruktansvärt av en förtryckare och har gjort så sedan 1948.
   Ställer du upp för palestinierna eller inte?

   Jag tycker det är högst oklart vad som orsakat Hamas blodiga attack.
   Varför uppdagades inte attacken i förväg?
   Israeliska Mossad är ju mästare på underrättelseverksamhet.

   Sedan varför dröjde motåtgärderna?
   Mystiskt att inte Israels säkerhetsstyrkor var på plats tidigare vid massakern på civila och gisslantagan.

   • Jag påbörjade min egen lilla politiska karriär i 10-årsåldern med att se till att alla frukt- och grönsaker importerade från Israel försvann från 1970- och 1980-talets ICA-butiker i min hemregion. Det gjorde vi bra -med ren övertalan. Den hette ”Jaffa -den stulna frukten”, vår synnerligen högerlagda ICA-handlare lyssnade noga och beslutade rätt och rakt av -Israels frukter återkom aldrig. För min del skulle jag gärna se att Sverige och Europa ställde sig bakom den internationella BDS-rörelsens initiativ och principer, precis som vi till slut knäckte fascismen och apartheid, den gången i Sydafrika.

    Men hets i form av ovanstående skribents iranska blinda -och ganska korkade- propaganda leder ingenvart. Att skälla på europeiska vänstern samtidigt som Iran självt bedriver massjakt, omfattande tortyr och tidvis masslakt liksom dödsstraff på den iranska vänstern är därför inte trovärdigt. Det är stötande.

    VI har en lösning. Den finns redan där. FN:s resolutioner som helt och fullt garanterar Palestinas folk ett eget territorium och styre. Det är bara att implementera genom det internationella samfundet. Kanske skulle ett beslut behöva fattas i FN om att sätta in internationella trupper att övervaka dessa FN:s resolutioners implementering.

    Det måste vara slut på de här religiösa sekternas krig fram och tillbaka. FN har själv inrättat staten Israel och vi måste i hela världen ta ansvar från de följder detta beslut fått utmed vägen.

    Israel kan inte lösa detta på egen hand -och vill inte göra det. Det Israel nu begår mot Gaza är redan det krigsförbrytelser. Och Palestina är sedan många år medlem av Romstadgan; d.v.s. internationella brottsmålsdomstolen, ICC i Haag, som faktiskt HAR domrätt och jurisdiktion över de palestinska territorierna.

    Så fort medlemmar ur Netanyahu-regimen och hans militära ledare i Israel lämnar landet och besöker utlandet skall de kunna gripas för internationella krigsbrott. De krav Israel idag ställer på att över en miljon människor skall flytta på sig på ett krigsangripet ockuperat territorium, och bli flyktingar -är i sig ett internationellt krigsbrott, och inte en försvarsåtgärd i internationell lag betraktat, som många Israelkramare idag tycks tro, dessutom helt felaktigt.

   • At ofrene skulle have samme sprogbrug som massemorderne er lidt meget at forlange. Min tanker går til Frantz Fanon.
    Det var yderst flot at bringe de 2 indlæg.

  • Säger en skamlös försvarare av terror- och apartheid regimen israel. Vi vet att sanningen svider och att barnmördare regimens kramare är en samling samvetslösa typer.

 2. Det finns inget genant med huvudinlägget. Det är ett uttryck för nattsvart förtvivlan över situationen i Gaza. När orden inte längre räcker till, vad gör man?

 3. Frågan är om den typ av ordflöde kan bidra till en försoningsprocess som stärker det Palestinska folkets rättmätiga krav på upprättelse.
  Två folk vars identitet präglas starkt av sina religoner, lever sida vid sida inom samma landområde. Jag vill hävda att en grannsämja endast kan stärkas med hjälp av respektfulla samtal.
  Och i min värld är det framförallt ägaren av maktens våldskapital som måste inse att människovärdet är inte kopplat till någon särskild religionsuppfattning.
  Dessvärre blir jag mållös när väldet såväl här hemma som varhelst i världen, ständigt triumferar över det godas mening och värnet om människans värde.
  Därtill när stormakter dessutom rustar för krig, ja då skymmer anhopningen av mörka moln varje ljusstrimma för en fredlig världsordning.
  Nog borde människan veta bättre, vis av erfarenhet utifrån en mängd katastrofala misstag.

  • Häromkvällen nämnde en amerikansk korrespondent i Al Jazeera English nyheter att en Gallup-undersökning utförts bland olika politiska grupper i Amerika, och att stödet FÖR Palestina och palestinska folkets situation STIGER framför allt bland de unga väljarna.

   Bland väljarna under 30 år inom det demokratiska partiet är stödet för Palestina avsevärt HÖGRE än för Israel. Sympatierna för Palestina låg i denna på 49% och för Israel på 38%, d.v.s. hela 11 procentenheters övervikts skillnad -en avsevärd och faktiskt oväntad siffra.

   Tyvärr har jag ingen länk till själva undersökningen, men jag utgår från att journalistens hänvisning till denna Gallup får förutsättas vara sann och korrekt återgiven. Vi får se det som en fingervisning tills vi kan ramla över undersökningen i dess helhet!

 4. Ingen kan nu påstå att vi inte vet vad som händer i Gaza. Framför ögonen på massmedia, omvärlden och FN håller Israel på att fullfölja ett folkmord på palestinierna.

  Vad annars kan man kalla de massiva bombningar av Gaza som hittills dödat minst 2.400 människor? Vad ska man kalla fördrivningen av befolkningen till södra Gazaremsan – där de samtidigt utsätts för ytterligare bombningar?

  https://proletaren.se/artikel/stoppa-israels-folkmord

 5. Av någon anledning är det kutym i svensk mentalitet att den som reagerar på någons/någras agerande, åsikter eller förslag, har gjort bort sig. Alltså den som drabbas eller reagerar känslomässigt genom att blir arg och ilsken, har tappat ansiktet och ignoreras därför. Den kyliga sansade svensken är idealet. Skillnaden mot Italienarna är uppenbar och tankeväckande: Den Italienare som inte blir upprörd, anses oengagerad och ointresserad!

  • Vi har alla full förståelse för såväl israeliska offers familjers liksom hela det palestinska folkets emotionella ilska, utbrott och frustration.

   Men att beskylla europeiska vänstern för att sitta och dricka rödvin och äta ost i välbehaglig lyx och okunskap, och aldrig agera mot Israels apartheid och krigsförbrytelser, är att gå över gränsen, samtidigt som skribentens egna lands övergrepp, tortyr, fängslanden och mord mot den iranska vänstern är och förblir i komplett tystnad.

   Då är det inte trovärdigt, det är bara unken dubbelmoral.

   När skall denna sida Global Politics, och dess skribenter, ta och undersöka hur den teokratiska högerregimen i Teheran behandlar den iranska vänstern. Egentligen?

  • Imorgon kommer president Biden till regionen. Man undrar i ärlighetens namn hur många som i fortsättningen egentligen vill skaka hand med slaktaren Netanyahu?

 6. Satans avkomma bombar sjukhus dödar minst 500.
  Dags att stoppa dessa satans avkomma med alla medel till buds. Världen kan inte bara se på – apartheid israel har ABSOLUT INGEN RÄTT ATT EXISTERA

  Dessa satans mördare försökte SPINNA LÖGNER om att det inte var de som låg bakom dådet. Vilket bekräftar att dessa satans mördare ”har djävulen till er fader. Och vad er fader har begär till, det vill ni göra. Han har varit en mördare från början och har aldrig stått på sanningens sida, eftersom sanning inte finns i honom. När han talar lögn, talar han av sitt eget, ty han är en lögnare, ja, lögnens fader.”

  https://electronicintifada.net/blogs/ali-abunimah/israels-spin-about-hospital-massacre-quickly-comes-apart

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here