Senator Black om Djupa staten och korruptionen i USA.

6
3814

Detta är en intervju med en som känner förhållanden från insidan – senator Black i Virgina.

I serien ”Aktuella artiklar för ett-två år sedan och idag” återpubliceras denna artikel. Känner någon till att något har ändrats?

Läsaren Vivianne Månsson skriver i en kommentar idag om nedanstående Youtube, som jag åter publicerar. Hon skriver:

Att övertyga människor att vi behöver NATO för att Ryssland är ett hot, det stämmer och pågår hela tiden i Sverige och övriga EU.
I alla nytillverkade serier som visas på SVT och filmkanaler finns det alltid otäcka ryssar med som är farliga.

Mina grannar ett ungt par i 40-års åldern, blev förskräckta när jag sa att jag ville vaccinera mig med det ryska vaccinet Sputnik V och de utbrast: “Skulle du verkligen våga det”, som det vore något nervgift jag skulle få. Så nog har propagandan genomslag i det svenska folkhemmet.
Den här videon har publicerats tidigare på globalpolitics, jag lägger ut den åter för de som inte såg den då eller vill påminnas om den.

“The Herland Report” intervjuar senator Richard Black. Han har arbetat som “Head of the US Armys Criminal Law Division at the Pentagon”, så mycket erfarenhet som han nu utnyttjar på rätt sätt till skillnad från Bolton som också var med och krigade i Vietnam kriget och som nu ropar efter flera krig så propagerar Richard Black för att USA skall sluta med sina regim ändrade krig och sina barbariska sanktioner som skapar så mycket elände för vanlig människor.

Han berättar om Bolton som sprang och gömde sig då det hettade till i kriget som han deltog i, så är han den i dag som ropar på mera krig och vill skicka ut soldaterna i nya krig. Påminner om Hultqvist som sökte vapenfri tjänst i en tid då det var svårt att få det. Han står bakom alla USA:s krig i dag och stolt flög han med i NATO:s plan över Stockholm, när NATO var här och övade.
1/3 miljoner bomber har USA fällt över Irak. Han säger att USA har militära operationer i 149 länder i dag.

Han säger att USA provocerar Ryssland ständigt och skickar krigsskepp med kärnvapen som åker mot Rysslands territorialvatten och sedan svänger av i sista minuten, enbart provokativt.
Han berömmer både Putin och Lavrov, som högt begåvade och försiktiga personer som tänker innan de handlar.

Han är helt bestämd över att om det blir ett kärnvapenkrig mellan Ryssland och USA, så är det helt och hållet USA:s fel som provocerat Ryssland för hårt. Han är oerhört orolig för ett kärnvapenkrig som han menar kommer att ta oss tillbaka till den mörka tiden, med mass svält och förstöra hela civilisationen. Han tycker att man glömt bort med tiden, generationer har passerat och man tänker inte längre på den förödelse som det kommer medföra.
Einstein sa på sin tid “Jag vet inte med vilka vapen det tredje världskriget kommer att utkämpas med, men det fjärde kommer att bli med sten och yxa” (Slut på Vivianne Månssons kommentar).

Här har tidigare publicerats artiklar om korruption, bland annat i USA. Ericssons mutor – eller “Inget är nytt under solen”. Korruptionen inom läkemedelsindustrin, bland politiker i USA etc…

Föregående artikelTiotusentals protesterade i Prag mot krisen och kriget
Nästa artikelVarför åtgärder mot klimatkrisen bara är tomma ord 
Global Politics
Globalpolitics.se är en partipolitiskt obunden, vänsterorienterad och oberoende analyserande debatt- och nyhetstidning med inslag av undersökande journalistik.

6 KOMMENTARER

 1. SVT är väldigt måna om att granska ryska rättssystemet, och nu senast med en film om tortyr som förekommer i ryska fängelser. De är väldigt tysta om vad som händer i USA och om USA verkligen är den rättsstat som de tror. Världens största kvinnofängelse i Kalifornien där kvinnor tvångssteriliserats, utsatts för sexuella övergrepp och misshandel, men ingenting rapporteras. Vilket invaggar människor i en tro att allt är lugnt där och det enda som händer är i kriminalfilmerna på bioduken, men det är ju inte verkligt.
  Man applåderar att USA skrev under Parisavtalet, vilket hyckleri när USA samtidigt skyddar de stora oljebolagen i USA som begår stora miljöbrott i Sydamerika, och de jurister i USA som försöker hjälpa ursprungsbefolkningen från förgiftning och att de skall kunna bo kvar i sin miljö och ha rent vatten att dricka, blir attackerade, ruinerade, med hjälp av den korrumperade lagstiftningen i USA.
  Donzinger som vunnit ett mål mot det stora oljebolaget Chevron till förmånen för ursprungsbefolkningen, har tagits ifrån sin advokatlicens, satts i husarrest där han suttit i 2 år och hotas nu genom USA:s rättssystem att få 6 månaders fängelse.
  Donzinger begärde att domstolen skall överväga ett yttrande från FN:s människorättsråd som fann att hans husarrest strider mot internationell mänsklig rättighet. FN:s människorättsråd sa att hans husarrest räknades som internering enligt internationell lag och det var därför olagligt för domare Preska att kräva ytterligare sex månaders fängelse.
  Chris Hadges en av de bästa journalisterna belyser denna skam i nedan artikel. Den visar den djupa korruptionen i USA:s rättssystem. Att USA inte har ett säkert och fungerande rättssystem

  New & original Chris Hedges reporting on the Donziger/Chevron case: ”When the law is neutered, judges become the enforcers of injustice. These corporate judges … now routinely make war on workers, civil liberties, unions, and environmental regulations.”

  https://scheerpost.com/2021/10/06/the-anonymous-executioners-of-the-corporate-state/

 2. Den nya världsordningen är här.

  ‘The new world order is based on the fundamental principles of justice and equality, as well as the recognition of the right of each state and people to their own sovereign path of development. Powerful political and economic centres are being formed right here in the Asia-Pacific region, acting as a driving force in this irreversible process’.” (President Vladimir Putin, tal till öppning ceremonin av den Eurasiatiska Unionen där 68 LÄNDER deltog, september 2022)

  De nya världsordningen är här. Ukraina kriget förblir bankirens sista station innan lögnimperiet tvingas börjar leka andra fiol i en multipolar värld.

  Läs mer här: http://thesaker.is/a-turning-point-once-every-500-years/

 3. Li Jingjing från CGTN, intervjuar Richard Black om USA:s utrikespolitik.
  Eftersom han är starkt kritisk till kriget i Ukraina, Syrien och anser att stegen som USA tagit mot Kina är onödigt provokativa, så har han behov att berätta att han är en amerikansk patriot, då han blivit beskylld för att vara förrädare till USA, vilket starkt förolämpat honom.
  Intervjun kommer att handla om Afghanistan och pengarna som USA fryst inne, vilka Richard Black önskar att man finner ett sätta att överlämna dessa till Afghanistan, då han anser att pengarna tillhör det afghanska folket.

  https://www.youtube.com/watch?v=9NeO_-S-LUk

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here