Blåljussirener har blivit Malmös nya nationalsång

17
5847
Blåljus sirener i Malmö. Bildtext Kvinna överfallen i Malmö – inga livshotande skador. Sveriges Radio P4.

Denna artikel har jag fått av Asia Jasmin Janabi.

Hon är från Nässjö och bor i Malmö. Hon är utbildad till mentalsköterska. Tidigare jobbat inom psykiatrin, idag är hon lärare på lågstadiet.

Asia Jasmin Janabi har skickat texten till några dagstidningar som inte vill publicera den. Men DN har accepterat den! ”Dagens Nyheter skall också publicera den idag,” skriver Jasmin. Grattis!

DN Åsikt. ”S har förlorat makten i Malmö till de kriminella”

Jag har tidigare publicerat denna artikel av Jasmin Slöjor och kostymer – hyckleriet har inga gränser!

Jasmin Aljanabi

Kommunstyrelsens ordförande i Malmö heter Katrin Stjernfeldt.


Blåljus sirener har blivit Malmös nya nationalsång

Stjernfelt Jammeh hävdar att hon har kontroll över Malmö i en intervju med Expressen efter skjutningen på 15 årige Jaffar och hans vän.

Nej Stjernfeldt du och ditt parti har ingen kontroll över Malmö, ni har förlorat staden till de kriminella. Det är skamligt att påstå att du har kontroll över Malmö efter de upptrappade morden på unga killar som hade hela sin framtid framför sig.

Stjernfeldt hävdar att hon har kontroll över Malmö när skottlossningar ekar i vår stad dagligen.

Stjernfeldt hävdar att hon har kontroll över Malmö när varje gata och hörn har blivit en minnesplats för en ung själ som blivit ihjälskjuten.

Stjernfeldt hävdar att hon har kontroll över Malmö när blåljuset har blivit mer vanligt än solljuset.

Stjernfeldt hävdar att hon har kontroll över Malmö när blåljus sirener har blivit stadens nya nationalsång.

Våldet kommer att öka så länge socialdemokraterna fortsätter neka för sig själva och andra, de måste inse allvaret och att de har tappat greppet om Malmö sen länge tillbaka. De måste sluta leva i en förnekelse och vakna upp ur drömmen, stänga kapitlet om den blomstrande Malmö, göra om göra rätt.

För många år sedan valde Socialdemokraterna att stänga ner fritidsgårdarna för att spara på pengar vilket idag har gett stora konsekvenser. Fritidsgårdar som hade kunnat fånga upp unga i tidig ålder så de inte förloras till kriminaliteten eller utnyttjas av äldre kriminella. Unga har ingenstans att umgås idag istället vistas dom ute i dåliga miljöer där det blir lättare för stora kriminella att locka in dom till den undre världen.

Efter det stora misstaget med fritidsnedläggningarna bestämmer sig kommunen och staten för att bygga på misstaget ännu mer genom att skära ner på personalstyrkan med 10% i skolorna år 2020 fastän det behövs fler resurser och fritidspedagoger.

Forskning har visat att utbildning och bra fritidsaktiviteter är de preventiva åtgärder som hjälper unga att inte hamna i kriminalitet, ändå väljer de styrande i Malmö att kolla bort och satsa 1,5 miljoner kronor på “influencers” med skattebetalarnas pengar, pengar som hade kunnat gå till skolorna istället.

Det är oroväckande att skattepengar och tid läggs ner på helt fel saker ett annat exempel är att regeringen beslutat om att höja skatten på plastpåsen år 2020, det är mycket provocerande att prioritera att införa skatt på en jäkla plastkasse än att fokusera på de dagliga morden som sker i Malmö på öppna gator inför allmänheten. En Plastkasse har mervärdighet än ett liv i Malmö för en del av Sveriges politiker.

Lägg i minnet, varje gång en ung själ blir avrättad i Malmö att ni sparar på pengar på unga livs bekostnad.

Ge tillbaka mitt Malmö….

Från en trogen Malmöit.

Föregående artikelExtraval bra för socialdemokraterna!?
Nästa artikelBill Gates: ”Kapitalismen kan inte rädda klimatet” – Är han socialist?

17 KOMMENTARER

  • Jättebra. Mer tack! Fortsätt bygga och lappa på fördämningen.
   Jag är vattenkraftintresserad och vet mycket väl att ju högre fördämningen blir desto större blir katastrofen då dammen brister.
   Som revolutionär kan du säkert få full tillfredsställelse men kanske inte riktigt i den riktningen du önskar.

  • Jaha Kerstin, regimmedias ”nyheter” SVT påstår alltså på fullt allvar att färre medborgare utsätts för brott och man anger polisen som källa? Verkar ju vara ren lögn då all statistik visar att brottsligheten ökat katastrofalt de senaste tio åren. Men visst fortsätt bara att skönmåla fasaden det är ingen som tror på det längre…Fasaden är helt sönderfallen och hålls bara nödtorftigt ihop med silvertejp och rostiga skruvar…

 1. Mycket bra debattinlägg! Visa klart roten till kriminaliseringen i vårt land. Utanförskapet, de nyliberalas snålhet mot de som har störst behov! Du är helt rätt ute, Jasmine! När kommer den etablerade elitvänstern att inse att denna väg leder till social kaos och gulbruna gubbar? Om de inte förstår…vad gör vi då, Jasmine?

 2. Rapport från Malmö:När jag växte upp på 60-70talet fanns det massor av fritidsgårdar som vi som musicerade fick tillgång till såsom träningslokal mot att vi uppträdde då och då på gården.Vi hade någonstans att ta vägen och träffa nya människor på fritidscaféet(särskilt tjejer).Tack vare den miljön, skapades möjlighet också att lära känna många från tex,Italien,Jugoslavien och Ungrare som kommit i samband med revolutionen -56.Tyvärr har fritids eller ungdomsgårdarna m.m avvecklats och jag håller med Jasmin, att det är kanske det viktigaste vi kan göra för våra ungdomar speciellt med tanke på att nyanlända kan få kontakt med svenskar på ett naturligt sätt.Fö.är jag bosatt i den minst kriminella delen av Malmö men vi har fått ett nytt sound över vår stad som ljuder dag och natt nämligen dessa eviga polishelikoptrar och dess mullrande.

  • Som förväntat.
   Fler fritidsgårdar brukar vara vänsterns standardsvar för att åtgärda ungdomsproblem.
   Även jag minns fritidsgårdarna som ung tonåring. Men i de miljöerna trivdes jag aldrig. Ej heller i diskoteken som var ett vanligt ungdomsnöje då. Jag har fortfarande ingen dragning till folksamlingar. Jag är inte den sorten som lockas av stim och stoj. Får jag själv välja blir det alltid lugna hörnan. Global Politics tycker jag kan liknas en sådan lugn hörna med betryggande avstånd från alltför upprörda känslor och onödig aggressivitet.

  • När jag växte upp ett par decennier före dig fanns inga fritidsgårdar alls, inte heller någon TV, men det fanns stora skogar och mycket natur, och skogen var vår fritidsgård, där vi verkligen trivdes.

   • Tack för upplysningen.
    Sådana miljöer föder inte kommunismens revolutionärer så nu förstår jag dig bättre. Vårt tidiga liv präglar oss för resten av livet. Televisionen var också annorlunda då. TV på den tiden var inte den massiva apparat för samhällspropaganda som den blivit till idag. För staten har TV blivit så värdefull att de gjort den obligatorisk. Att inte titta på TV ska bli ekonomiskt kännbart. Okej, jag får väl betala avgiften via skatten då men får glädja mig vid att jag ännu inte är tvingad att gå och köpa mig en TV. Ej heller sitta och glo och lyssna på den.

    TV är endast en monolog. Internet finns oftast någon form av dialog.
    Grunden till Internet är just dialogen. Människor kunde få kontakt med varandra. Den förutsättningen har aldrig funnits hos TV. TV är helt och hållet en en-vägs informationskanal. Bättre sändebud kan aldrig staten få. TV är en modernare variant av forntida kungens män som skickades ut från Stockholm över hela landet för att proklamera kungens görelser.
    Jag är tämligen övertygad om där inte fanns någon dialog då heller.

    Demokrati är dialog men den kan både förvanskas och urarta.

    • Intressant vad du skriver. Får mig att komma ihåg detta. ”Låt mig kontrollera media och jag kommer att förvandla varje nation till en flock av svin” – Nazistiska propagandaminister Joseph Goebbels förvandlade ord till ett massförstörelsevapen. Det är just därför svenska politiker är så angelägna att hålla kontrollen över media, direkt och indirekt via allmosor. Kina är intressant, för även om TV finns kvar så är papperstidningarna borta och har ersatts av nya former av media som är just interaktiva, alltså dialog, där myndigheterna deltar. I Sverige får du inte längre yttra dig utan att legitimera dig, ”vi ska veta var du bor”, och 500 personer har dragits inför rätta och dömts för åsiktsbrott och yttrandebrott, efter att dom rapporterats av den statligt finansierade angivericentralen, Åsiktsgranskaren Åberg, även kallad Näthatsgranskaren. Utvecklingen i Sverige är verkligen otäck i historiskt perspektiv.

     • Trots alla brister och snäv PK hos MSM är nog diskussionsläget klart bättre än i Nazi-Tyskland.

     • Är det? Bara inte helt säker. 500 personer inför rätta och dömda för åsiktsbrott och missbruk av yttrandefrihet, Granskning Sverige med flera nedstängda, oberoende media trakasserade på löpande band, oliktänkande systematisk trakasserade och förföljda, ända in i sina egna hem. Direktlinje till Google och Facebook för censur. Åtminstone finns inget Dachau, men virtuella ”avrättningar” är ju inte ovanliga.

    • ”Trots alla brister och snäv PK hos MSM är nog diskussionsläget klart bättre än i Nazi-Tyskland.”

     Varför just Nazi-Tyskland? Jag tycker man lika gärna kan dra paralleller med kommunisternas Sovjetunionen. De flesta gör faktiskt det. Utom du.
     Både Nazi-Tyskland och Sovjetunionen var diktaturer.
     Sverige är ingen diktatur men numera liknas ibland vid en ”demokratur”
     Jag är ingen diktaturkramare. Och ingen demokraturkramare heller.
     Jag föredrar en miljö där samhällets tillstånd tål att diskuteras.
     Öppet och ärligt.

     Men det är inte helt enkelt att göra sin röst hörd.
     Jag är ivrig motståndare till det moderna LED-ljuset från elektroniska dioder som jag tyvärr på sikt befarar kommer ersätta all belysning i samhället.
     Det är ett ofiltrerat mycket intensivt och skarpt ljus som jag är övertygad inte är bra för våra ögon.
     Möt en bil, cykel, motionär med pannlampa så är det som att få en fotoblixt riktad mot sig.
     Men blixten är inte ögonblicklig. Den är liksom på hela tiden.

     LED-, infrarött-, laser-ljus har inte i samhället att göra. Mer än möjligen i undantagsfall. Det finns för ögat vänligare ljus än så.
     Förr i tiden tänkte samhällsplanerarna mer på just vänligheten vad gäller ljuskällor.
     Nu struntar samhällsplanerarna i vänligheten och menar LED-ljus är jämförelsevis bättre för ”klimatet” då det drar mindre ström.

     Man tar sig för pannan och undrar vilka tokigheter en hysteri egentligen kan ställa till med?

     • Det var en replik till en kommentator som just drog fram förhållandena i nazi-Tyskland. Diktaturkramare eller åtminstone motståndare till demokrati, är kanske främst USA som är ledande i att störta eller ge stöd till statskupper i demokratier

     • ”Varför just Nazi-Tyskland” För min del därför att jag föddes under den eran och har intresserat mig väldigt mycket genom åren för vad som verkligen hände, hur och varför. När det gäller Sovjet och DDR var jag på plats och har egna erfarenheter. Båda var faktiskt demokratier, men liksom i Sverige av idag styrde en elit möjligheterna till att välja, eller yttra sig. Sovjet hade till exempel tidningen ”Krokodil” och den var verkligt ”bitande” satiriskt kritisk. Sverige tillåter inget sådant, exempel Dan Parks.

      Kina har nära 100% LED idag. Du skriver att ”ofiltrerat mycket intensivt och skarpt ljus” men det går att variera intensiteten därför att ljuset är direkt proportionellt mot strömmen genom en LED, och färgen kan varieras otroligt. Min bordslampa är LED, och jag kan variera styrkan genom att hålla fingret på bottenplattan. Din datorskärm är ett exempel. Det går inte med andra ljuskällor som sodium, kvicksilver, xenon, halid, fluorescerande, osv. Ett problem med LED är dålig design. LED skall matas med glättad likström, låter man genom en dålig design dioden matas med ”rippeled DC” flimrar den i takt med växelströmmen och en del personer har rapporterat symptom som huvudvärk. Igen, det är en fråga om att bruka teknologin på rätt sätt.

 3. Fram för en fungerande migrationspolitik.

  Förutom (det självklara i) att stärka positiva och förebyggande strategier som
  ett bättre mottagande, mer resurser (bostad, utbildning, fritidsgårdar mm )
  UPPMÄRKSAMMA politiskt obekväma/mörkade svagheter i vårt migrationsprogram som –

  1. För få krav (språk mm)
  2. För få förväntningar (= de låga förväntningarnas rasism)
  3. För mycket rättigheter – för lite skyldigheter
  4. För lätt att bluffa (identitet mm)
  5. För lätt att felaktigt utnyttja svenskt rätts/välfärdssystem.
  6. För mycket okunskap (hos politiker)
  7. För mycket godtycke (hos myndigheter)
  8. För lätt att undkomma brott
  9. För få tillrättavisningar (För sällan kännbar påföljd)
  10. För lätt att utnyttja offerroll, politisk opportunism och spel med s.k. ”rasist”kort.

  PS När dina motståndare kallar dig rasist har du vunnit” /Jens Ganman.
  https://youtu.be/VUW8ZxEw22A
  Tricket att avväpna genom att tillvita.
  https://youtu.be/eyGeWOi2VD8

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here