Boksläpp på söndag: ”Dö för Nato?”

4
1530

SÖNDAG 2 oktober KL. 13:00

Boksläpp!: ”Dö för Nato?”

Pontonjärgatan 36B, 112 37, Stockholm

Oktoberförlaget organiserar boksläpp av Stefan Lindgrens ”Dö för Nato?”.

Den svenska politiska eliten håller i skön förening på att baxa in Sverige i militäralliansen Nato. De struntar i vad grundlagen säger och stressade helt i onödan fram en ansökan utan att ge utrymme för en folkomröstning eller ens en diskussion. Sveriges 200-åriga neutralitetspolitik offras för att inlemma Sverige i Nato:s kärnvapenplaner.

Nato är från början ett instrument för USA:s utrikespolitik, för dess anspråk på världsherravälde. I framtiden kan svenska soldater komma att kommenderas ut i Nato-krig i främmande land. Är vi, våra barn och barnbarn beredda att dö för Nato? Ska Sverige bli en språngbräda i ett Nato-krig mot Ryssland eller bli måltavla i ett kärnvapenkrig?

Stefan Lindgren

Stefan Lindgren är författare, översättare och journalist. Hans senaste bok var ”Vitare kan tvätten inte bli” (Gerundium 2021). På Oktoberförlaget gav han och Lars-Gunnar Liljestrand samma år ut ”Sverige i Afghanistan. Vitbok om kriget 2002-2021

Boken säljs till rabatterat pris till besökarna. ”Dö för Nato?” kan också inhandlas via Oktoberförlagets webbplats eller via internetbokhandlarna.

Datum: Söndag 2 oktober, 13.00

Plats: Victor Jara-lokalen, Pontonjärgatan 36B, 112 37, StockholmBoken kostar 150 kr och kan beställas från Oktoberförlaget.

Föregående artikel”Ryssland kommer alltid att vara Ryssland”: Putins fullständiga tal om anslutning av tidigare ukrainska territorier.
Nästa artikelBlinken: ”Nord Stream-explosioner är en ”enorm möjlighet” för USA”
Anders Romelsjö (red)
Anders Romelsjö är redaktören för Global Politics. Han drev tidigare under sex år bloggen Jinge.se som nu främst är ett arkiv med tusentals artiklar. Aktivist i den antiimperialistiska rörelsen på 1970-talet. Han har en bakgrund som läkare och professor med inriktning på forskning om alkohol, droger och folkhälsa.

4 KOMMENTARER

 1. Få vill nog dö för Nato, bara gamla svenska fängelsekunder som drog till Ukraina, det är Kiev som värvar kåkfarare som bödlar till sina SafariEinsatzkomm-andon.

  Nato kommer att bli ett stort problem för Sverige som vi känner det, och Sverige dras allt djupare och hemligare in i all världens USA-CIAterroroperationer läskigt.

  Alla krafter måste till för att snöpa Nato på alla sätt, något så osvenskt som Magda satsade allt på, det kan inte vara nyttigt att hamna i så stora spel.

  Nu får turkarna köpa vapen av Sverige, dödens köpman, DNs- favoritkurder och Amihne kan hälsa hem, som utan att skämmas toppred regeringen, dåligt omdöme av Magda, tom Iran beskjuter dem i Irak. Så vill många invandrare behandla alla svenskar, som Amihne, de ser oss som nyttiga idioter, byfånar allihop.

  Men hur många har inte PKK mördat i Sverige, på öppen gata….men asyl vill de ha förstås. Men ett Kurdistan i Mellan-östern blir som ett nytt Israel, med atom-vapen, Europas Kurdistan är Ukraina,det räcker.

  Samtidigt i en annan stad…. inte dö för Nato, men : ”Se Södertälje och sedan dö”
  är den senaste hitten, men glömt om några dagar, som vanligt.

  Poliskårens familjer bävar redan för alla automatvapen som skickats till Ukraina, och sedan re-exporteras till Södertälje, observera att ingen polismyndighet nämner ordet Ukraina,det ger ångest,
  tror de håller med Putin.

  Anders Thornberg som var det vita hoppet
  från Säpo, är redan utbränd, som rikspolis-chef, avgå kräver Expressen, dags för en
  kvinna eller invandrare på den posten, en och samma person kanske…eller kanske
  Byd’ens älskarinna, fd NOA. Spännande!

 2. Javisst. Men först vill jag se att politikerna som vurmar för Nato så som Peter ”fullständig oacceptabel” Hultqvist, Magdalena Andersson, Ann Linde, Ulf Kristensson plus privilegierade kretiner så som Anders Lindberg, Wolodarski och Winiarski, Margareta Löfgren och Patrik Oksanen, och dylik Nato-anhang, är beredda att dö för Nato. Dessa herrdamer måste leda med exempel: Gå och kriga/dö för ukronazi landet. Sedan lovar jag att följa.

  Om den framtid som väntar, byggd på Lögnimperiets och Natos gravstenar vill säga, kan man läsa här (en dödsruna med glädjande besked dock)

  https://thealtworld.com/marco_carnelos/a-new-world-order-will-arise-from-the-ashes-of-us-supremacy

  https://thealtworld.com/marco_carnelos/a-new-world-order-will-arise-from-the-ashes-of-us-supremacy

 3. Nej, jag vill inte dö för NATO, jag ville inte ens frysa för EU-patraskets misslyckanden gentemot Ukraina och annat. Känner noll förtroende för ”våra” politiker.

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here