Den verkliga innebörden av Butjas false flag: ett skifte av berättelse

10
1751

Den här artikeln av Andrei på mycket uppmärksammade The Saker har översatts av Rolf Nilsson. Andrei kommer från Ryssland men har bott i USA sedan många år. Ja, här har publicerats mycket om Bucha. Delvis överlappande men delvis med nya aspekter. Jag har själv i korthet inte funnit att den officiella berättelsen har tillräckligt stöd, men har inte satt mig före att själv göra en definitiv analys och summering.

Den verkliga innebörden av Buchas false flag: ett skifte av berättelse

http://thesaker.is/the-true-importance-of-the-bucha-false-flag-a-crucial-change-of-narrative/

Så som förutspåtts av i stort sett alla, har den sedan länge annonserade falska flaggan inträffat. Ja, den var väldigt dåligt utförd, felaktigt egentligen, men på ett sätt gör detta den ännu MER effektiv. Varför? Det sätter allmänheten i Zon A i stånd att okritiskt acceptera vilken saga som helst, oavsett hur dum, ologisk och som på annat sätt går emot både grundläggande sunt förnuft och grundläggande logik. På ett sätt är Bucha verkligen MH-17 i repris (MH17 sköts ner över Ukraina och skulden lades på Ryssland, men skeendet är inte klarlagt än, läs här, och här, ö.a.). Ja, de ser olika ut, men i verkligheten är de uppbyggda efter exakt samma modell. Den lyder ungefär så här:

 • Ryssland vann/vinner medan de från Empire of Hate and Lies uppenbarligen besegrat
 • Ledarna för Empire of Hate and Lies vill få Ryssland att betala ett lika högt pris för att våga trotsa ledarna för Empire of Hate and Lies, och därför arrangerades snabbt ett illdåd, vilket propaganderades urbi et orbi (till staden (Rom) och till världen, när påven talar och välsignar, se här, ö.a.). Och det fungerade. Varje gång.
 • För att förhindra någon verklig undersökning, förkunnar Empire of Hate and Lies OMEDELBART att ”de där onda Snow Niggers” gjorde det och förklarar sedan att detta är något som är ”självklart, obestridlig allmän kunskap” och att var och en som ställer frågor därför är en ”Putin agent”. Jag antar att västvärldens förälskelse i ”mångfald”, hur obscent grotesk det än är, inte gäller idéer, åsikter eller synpunkter…

Dessa enkla handlingar har bevisat att de är extremt effektiva för att förvandla större delen av Zon A till en russofob lynchmobb.

Kolla in den här listan med artikeltitlar som jag såg under bara några minuter på RT: (du behöver inte läsa dem, jag listar dem bara för att ”sätta stämningen”, så att säga)

Detta utgör bara det redan vanliga nonsens, men nu finns det ännu mer riktigt galna grejer, kolla in dem:

Jag skulle kunna förlänga listan, men du fattar, ledarna för Empire of Hate and Lies har helt öppnat ”Hate and Lies”-ventilen och det verkar som att de på allvar ”förlorar den”.

Kommer ni ihåg hur i Skripal- och MH-17-fallen EU-länder gick med i sanktionerna på grund av ”solidaritet”?

Personligen skulle jag kalla det för feghet och undergivenhet, men ”solidaritet” fungerar också. Tja, ’Eurolemmings’ (Europas lämmlar, uppträder som ett lämmeltåg, ö.a.) har solidariserat sig till sin egen grav och nu kan de inte längre ångra vad de gjort mot sig själva.

Ur rysk synvinkel är det ganska okomplicerat: Ryssland försökte uppmuntra EU-länderna att använda sitt eget omdöme och agera utifrån sina egna intressen. Det står nu helt klart, att så länge de kan fjäska för Uncle Sam är Euro-länderna ganska nöjda med sitt öde. Ryssland måste spola ner EU i sin ”mentala toalett” och bara engagera sig med suveräna länder, som har behållit tillräckligt med myndighet för att försvara sina egna intressen. I EU betyder det Ungern och, i lägre grad, Serbien (inte folket förstås, utan regeringen som förblir underordnad Euro-lämlarna).

Själva Bucha-massakern kommer att hamna i Zon A:s kollektiva minneshål, det är där alla tidigare falska flaggor från Empire of Hate and Lies har hamnat. När en demoniserings-operation väl har tjänat sitt syfte kan den glömmas bort.

Så vad är syftet med Buchas falska flagga:

 • Ändra berättelsen från (icke-existerande) Ukronazis ”segrar” till ”stoppa de ryska grymheterna”
 • Fördunkla MÄNGDEN av bevis (vittnen och kriminaltekniska) som talar för att det var ukronazisterna som ägnade sig åt massövergrepp i Mariupol. Kom ihåg – ukrainska offer är heliga, ryska offer är helt enkelt irrelevanta. Faktum är att en ryss INTE KAN vara ett offer om han inte är anti-Putin, då är det okej.
 • Att betinga (jag menar det i psykologisk mening) TV-tittande livegna från Empire of Lies and Hate till att hata allt ryskt, med ett brännande, explosivt, hat. Förklara att Putin nu är den ”Nye Hitler” (även om Putin har varit Hitler i stort sett sedan 2000, är ​​det bara det att han nu är ännu MER Hitler än tidigare) och Ryssland någon form av ett trasigt, fattigt och annars hemskt
 • Använd denna förevändning för att försöka kasta ut Ryssland och ryssar från så många platser och organisationer på planeten som mö Det betyder säkert hela Zon A, men också massor av platser och organisationer i Zon B, där compradorhärskarna slagit an tonen och inte bryr sig ett dugg om sitt eget folk och land.
 • Försök att skrämma Putin med samma öde som Gaddafi, Milosevic och Hussein som alla demoniserades och senare mö

Om du tänker efter, så tycker jag att det är rättvist att säga att allt detta är tydliga tecken på att Imperiet av hat och lögner nu har förklarat totalt krig mot Ryssland, med undantag för att öppet faktiskt attackera ryska styrkor eller Ryssland, förstås. Faktum är att Ryssland och Imperiet av hat och lögner har befunnit sig i krig med varandra sedan åtminstone 2013, och Ryssland var tvunget att göra många eftergifter till Imperiet, helt enkelt för att Ryssland under 2013-2021 inte hade:

 1. En militär som kunde ta sig an Nato och vinna. Det har man
 2. Den sortens avancerade strategiska avskräckningssystem (nukleära och konventionella) man nu har.
 3. En stabiliserad sydaxel (Mellanöstern, Kaukasus, Centralasien), från vilken inget hot realistiskt sett kan komma.
 4. En laglig grund för att motivera beslutet att öppet ingripa i Ukraina.
 5. Ett samhälle som inte skulle falla sönder under det enorma trycket från amerikanska PSYOPS
 6. Ett samhälle där 5:e kolonnarna, 6:e kolonnarna och de som räknas som Atlantic Integrationists har blivit i stort sett totalt misskrediterade.
 7. En ekonomi som kan överleva den typ av totalt ekonomiskt krig som nuförtiden släppts lös
 8. Ett system av allianser Ryssland kan räkna med (minns du Lukasjenkos och Nazarbajevs ”multipolaritet” i mitten av 20-talet?)
 9. Tillräckligt stora förråd av avancerade vapen för en lång kampanj
 10. Kinas verkliga och fulla stöd

Medan, intressant nog,  vissa i västvärlden såg varje rysk kompromiss och reträtt som ett tecken på rysk svaghet (inklusive Rysslands förmodade välvilliga, som agerade som typiska sjätte-kolonnare), hade ingen av dessa fåtöljstrateger tillräcklig förmåga för att se, att med varje eftergift VERKADE Ryssland bli svagare och svagare, medan det i VERKLIGHETEN blev starkare och starkare, precis under Imperiets kollektiva näsa 🙂

Nu när allt som tidigare har varit dolt eller missförstått blir tydligt för alla att se, och i denna kontexten innebär Bucha Imperiets deklaration om TOTALT krig mot Ryssland.

Ledarna för Empire of Hate and Lies vet hur det verkliga läget är, inte bara i Mariupol eller Donbass, utan i hela detta krig, vars omfattning och syfte har överraskat västvärlden totalt (och mig också!), och nu klumpar de ihop sig för att behålla ett sken av att de har kontroll. Och låt mig säga dig, det har de inte.

Det kollektiva väst har nu helt antagit en strategi, som först uppfanns av israelerna: om du inte kan vinna ett riktigt krig, vinn ett imaginärt. Och precis som när IDF (Israeli Defence Forces, ö.a.) bombar en gränspostering mellan Syrien och Irak, även om detta inte har någon militär mening, eller ens gör någon som helst skillnad, är det bra för moralen hos israelerna som, precis som folket i väst, känner en stark känsla av rasmässig överlägsenhet över sina arabiska grannar, så de *behöver* ”segrar” för att stärka sina egon och dölja det faktum att Israels grannar har förlorat all rädsla de tidigare kan ha känt. Det som måste förbli den största hemligheten av dem alla är, att det i verkligheten är Israel som fruktar sina grannar (och det borde de!). Därav alla israeliska hysteriker om BDS (bojkott, divestering, sanktioner, se här, ö.a.), eller termen ”apartheid”, och all skit om antisemitism: de är alla utformade för att dölja sanningen, och först och främst att dölja den för israelerna själva, som alla lider av vad Gilad Atzmon mycket exakt kallar ”det pre-traumatiska stressyndromet”.

Att bomba en rysk gränspostering är dock inte ett alternativ för Empire of Hate and Lies – det skulle vara aaaaalldeles för farligt.

Så istället vinner imperiet politiska ”segrar”, saker som att skicka gamla vapen till Lvov, hota att ta Putin till ICC eller skapa oväsen om super-dooper hypersoniska vapen, som USA är på väg att utveckla och distribuera.

Förr eller senare kommer de okunniga och med vanföreställningar försedda psykopater som styr Imperiet av hat och lögner att inse, att långt ifrån att knäcka Ryssland, begick de kollektivt ekonomiskt, politiskt, socialt, moraliskt, andligt och, naturligtvis, militärt självmord och de kommer att lämnas med *inget* annat att göra än ett försök till en desperat militär provokation. Jag hoppas att jag har fel, men jag kan inte se hur det förenade väst kan de-eskalera sig ifrån det hörn som det målat in sig i.

Både USA och EU styrs, inte av individer, utan av en klass (i ordets marxistiska mening) som vi begreppsmässigt kan kalla ”1%ers”. En procent verkar litet, men i USA är 1 % över 3 MILJONER människor, och i EU är det nästan 4,5 MILJONER människor. Lägg till kolonier som Japan, Australien, Taiwan och andra och vi kan se att det är rimligt att anta att det finns omkring 10 000 000 mycket rika och mycket mäktiga människor där ute som vill se Ryssland dött och borta för alltid.

Dessa människor kommer ALDRIG att kunna röstas bort från makten. Visst, här och där, ett tag, kommer vissa att förlora ett val och en utomstående kanske röstas in, men det är vad ekonomiska sanktioner är till för: att straffa de nationer som röstar på ”fel” kandidat (som Ungern just gjorde ).

Tänk på detta: västvärldens ledare har alltid föredragit verklig krigföring framför alla risker för social krigföring (oförmåga, protester, upplopp, brist, etc.). Så ”vänta, vi bara stängde nerra ekonomier, låt oss skicka fler vapen till Ukraina” är den enda sortens ”logik” som dessa människor är kapabla till. Och bara för att försäkra sig om att de livegna, som ser på TV, ”förstår det” ”korrekt”, kommer de antingen att göra en falsk flagga i FN (som med Colin Powell), i sitt eget land (9/11), eller utanför (Srebrenica, Gouta, etc.).

Allt går med andra ord enligt manus. Inte för att det är ”planen” utan helt enkelt för att det är vad Empire of Hate and Lies gör. Det är det ENDA som Imperiet vet att göra mycket bra: hata och ljuga.

Det är inte bara Banderastan som behöver denazifieras – det är hela Imperiet av hat och lögner. Och jag har ingen som helst aning om hur man denazifierar 10 MILJONER nazister från hela vår planet, utan ett större krig.

Den ”falska flaggan” i Bucha är inte bara en deklaration om totalt krig mot Ryssland, det är också en uppmaning till samling, för de 10 miljoner som driver zon A och en bra del av zon B. Det faktum att det var klantigt utfört gör egentligen ingen skillnad. Om du har en hjärna vet du vem som gjorde det och varför, och om du inte har det vet du att det var Ryssland, på Putins personliga order, varken mer eller mindre.

Och när jag skrev (många gånger), förutspådde jag exakt, att så fort berättelsen om hur ”the Ukies are kicking the Russians’ ass” blir ohållbar, vilket den nu har blivit, kommer den att ändras till ”ryska grymheter”.

Därefter förväntar jag mig fullt ut att Natos vapenkonvojer kommer att kamoufleras som civila och när ryssarna börjar attackera dem kommer det att bli ännu HÖGRE rop om ”grymheter”. För att vara tydlig, jag tror INTE att Nato skickar vapen till Ukraina för att göra en militär skillnad, och jag tror att Natos ledare vet det.

Jag är rädd att att 3B+PU (baltstaterna och Polen, ö.a.) kommer att försöka få ryssarna att attackera dessa konvojer: om ryssarna inte gör det, kommer västerländska fåtölj-generaler att återuppta sina rop i himmelens höjd om att ”Ryssland låter NATO beväpna Ukie, Putin är på väg att ge upp !!!” och om Ryssland slår till mot dessa vapenkonvojer, så kommer de omedelbart att förvandlas till ”flyktingtåg” och ”humanitära säkra zoner” eller vilken skit nu Anglo PSYOPS kommer att hitta på.

Förbannad om du gör det och förbannad om du inte gör det. Vilket kanske låter som ett olösligt dilemma, men det är helt enkelt inte sant. Om du ska bli hatad i båda fallen – gör för all del ”det”. Och det verkar vara den slutsats, som inte bara Kreml (och deras eurasiska suveräner) har kommit fram till, utan även allmänheten, vars betyg för både Putin och Special Military Operation (SMO) har gått upp. Ännu bättre, det finns tecken på att det ryska samhället rustar för ett ”långt krig”, som säkert kommer att pågå i månader, kanske till och med nästa år.

Vi är 41 dagar in i denna fasa och slutet är långt ifrån i sikte, och kom ihåg att Rysslands och Kinas verkliga mål inte ”bara” är att avväpna och denazifiera det nazistiskt ockuperade Ukraina, det är att helt förändra den europeiska kollektiva säkerhetens arkitektur, vilken i sin tur är hörnstenen i Empire of Lies världen över. Detta kommer med största sannolikhet att ta flera år, om inte den kommande ekonomiska krisen blir ännu mycket värre än jag förväntar mig att den ska bli (med förhåll för min totala okunskap om ekonomiska ämnen).

Slutsats:

The Empire of Lies förstår redan att det har förlorat Banderastan, så det utförde Bucha-massakern för att ändra berättelsen och utlösa ett TOTALT ”Lägg ner Ryssland”-krig. Andra världskrigets nazister använde termen ”slutlig lösning” och det är vad Buchas falska flagga signalerar: Uncle Shmuels beslut att uppnå en ”slutlig lösning” på det ”ryska problemet”.

Detta är västvärldens sätt att signalera att även det nu går in i sin egen andra fas av kriget.

Signal mottagen, högt och tydligt.

 

Föregående artikelSprid uppropet mot kärnvapen och Nato-anslutning!
Nästa artikelRysslands avstängning från FN:s råd för mänskliga rättigheter visar ”djup urholkning” av FN-systemet?
Global Politics
Globalpolitics.se är en partipolitiskt obunden, vänsterorienterad och oberoende analyserande debatt- och nyhetstidning med inslag av undersökande journalistik.

10 KOMMENTARER

 1. Att med långa invecklade resonemang försöka dölja att Ryssland har invaderat Ukraina väcker ingen respekt, utan förakt. Angriparen är skyldig till allt.

  • Ja, de långa ryska förklaringskedjorna försöker bara bortförklara att Ryssland angripit ett grannland. Det påminner om den gamla ramsan: ”Striden är en kamp. Kampen är en häst. Hästen är en dragare. Dragaren är ett stadsbud. Stadsbudet är en knöl. Knölen är en potatis.”

  • Hej Anton Berg
   Kan i för sig hålla med dig.
   Men nu är det Ukraina och särskilt dess del av ukrainsk ultranationalism, nazism och fascism som är angriparen.
   Angreppet började redan 2014 med ultranationalisternas invasion av Donbass för att slå ned de två ryska utbrytarepublikerna där.
   Invasionen gick inget vidare bra för Ukrainas nya EU-vänliga och väststödda regim och många soldater dödades.
   Sedan dess har Västvärlden rustat Ukraina militärt för biljontals dollar för att strategiskt sno åt sig ryskt territorium från Ryssland vilka Ukraina östliga delar består både av rysk befolkning och historisk rysk mark.
   Det är faktiskt Sovjetkommunisterna som på sin tid gjorde ett ”stor Ukraina” delvis av rysk territorium.
   Det passade då när alla var sovjeter liksom på Balkan där alla var jugoslaver.

   Men självständigheten gör att forna gränser inom unionen kan sluta fungera efter unionens upplösning.
   Jag ser kriget i Ukraina som en återställare till fungerande nationer.
   Men det får inte ske på ett sätt där Västvärlden oförtjänt erövrar fördelar som t.ex. i Kosovo där USA inrättade en NATO bas med ursäkten av ”humanitära” bombningar av Serbiens huvudstad Belgrad i 78 dagar.

   Försök inse att Västvärlden är sådan inrättat att endast USA och NATO kan göra ”humanitära” bombningar.
   Den djupt orättvisa liberala demokratin ser USA och även NATO som en slags världspolis trots där inte finns någon sådan.
   Allt bygger på en förtryckande åsikt om Västerlandets överhöghet över hela världen.

   Du måste lära dig och gärna på den här sajten Global Politics, precis som jag gjort, att USA är världens fulast vapendragare men dessbättre på dekis. Jag tror det är med Guds hjälp.
   Gör som jag och gå nu genast och gör din anti-imperialistiska läxa.
   Du kommer inte ångra dig.
   Ditt samvete kommer att renas.
   Den ryska befolkningen i Donbass är nu på väg att befrias från de fascistiska förtryckarna.
   Försök känn glädjen.

  • Det finns inga enkla förklaringar till krig även om sådana som Anton inbillar sig det! I Ukraina är det verkligen en lång kedja av händelser som lett till kriget idag och om man ändå ska korta ner det något så var det ledningen i Sovjet som på början av 1920-talet började marschen mot det vi ser idag…Dags att läsa på historia Anton och strunta i MSM-propagandan, den är lögnaktig!

  • För att följa @Arbetarklass rekommendation; ”Gör som jag och gå nu genast och gör din anti-imperialistiska läxa” kan följande kompakta redogörelse anbefallas.

   ”As a former head of the Warsaw Pact forces in the Swiss strategic intelligence service, I observe with sadness—but not astonishment—that our services are no longer able to understand the military situation in Ukraine. The self-proclaimed “experts” who parade on our screens tirelessly relay the same information modulated by the claim that Russia—and Vladimir Putin—is irrational. Let’s take a step back.”

   https://www.thepostil.com/the-military-situation-in-the-ukraine/

  • > Angriparen är skyldig till allt.

   Det är enkelt och kärnfullt. Jag antar att du var lika principfast när vi anföll Libyen. Situationen där var trots allt annorlunda, Libyen hotade ingen, utom den egna befolkningen sade man, som visade sig utgöras av LIFG, en al-quida affilerad terrorgrupp som Frankrike beväpnat med hjälp av den nykonservative filosofen Bernard-Henri Levy. Allting bombades sönder och Svenskt flygvapen sökte ut målen, vatten, avlopp, reningsverk, el, kommunikationer, sjukhus och vårdhem för barn med Downs syndrom. The Great Manmade river, pipelinen som bevattnade jordbruket längs kusten. Guldreserven på 144 ton stals, precis som i Ukraina efter kuppen 2014. Även annihileringen av ett helt land skiljer sig från situationen Ukraina.

   Men det fanns en faktiskt hot från Libyen men det var inte hot mot territorier, människor eller deras frihet och självbestämmande utan mot en abstrakt princip, den om global dominans i formen av dollarn som handelsvaluta. Khaddafi tänkte lansera en afrikansk gulddinar, ungefär som Putins råvarubackade rubel eller Saddams försök att sälja olja i Euro.

   Men jag avviker från det kärnfulla, själva principen, den som alltid gäller, ända tills det inte längre är praktiskt. Några citat som behandlar det från en något lång artikel…

   ”Statecraft and international diplomacy require having honed one’s mind to deal with the generation and culmination and impact of specific contingencies, actors, and historical and current forces, as well as perceived national interests; and how to deal with limited available choices of action quickly. The reduction of such complexities to normative principles is a scandal that only discloses a fundamental arrogance and ignorance within the modern liberal mind, that to be sure has gone a long way in helping the US become a hegemon, but a hegemon which inevitably leaves ruin as its monument, and causes far many more deaths than it saves”

   None of the enemies of the US fail to note that the representatives of the United States, and more generally the defenders of a liberal hegemonic international order, in international forums, deploy the moral philosophy of deontology—the rectitude of principle [i.e., Human Rights] is all important—whilst blithely embracing consequentialism on every occasion when that order and national interest is threatened (provided said order can marshal enough resources to defeat the threat).

   The history of political philosophy can roughly be broken down into two schools—one consists of thinkers like Aristotle, such as Montesquieu, Burke, and in some important ways G.W.F. Hegel, and de Tocqueville, who are driven by the comparative method which takes account of historical and social conditions which dictate the choices available to statesmen and peoples. The other school takes its bearing from norms, rational principles, arguments and ideal standards, Plato is their founder; and its modern exponents include John Locke, Jean Jacques Rousseau (who in his less known and better political observations drops it), Immanuel Kant, J.G. Fichte, the neo-Hegelians and (once one unveils the fog and contradictions of historical materialism) Marxist-Leninists, John Rawls, and (also once one gets through the thicket of fog) the post-structuralists—and George Bush and the neo-cons, Barack Obama and the liberal world order more generally.

   Making an eternal enemy of Russia will be on the head of this generation who holds power, but knows not how to exercise it, and a younger generation who only want to pull the nature of power ever more in a direction that makes the United States even more hateful to its enemies. All in all, it is done by a powerful idiocracy who do not know where they are heading, nor about what they speak—but they do know what pronoun they should be addressed by.”

   https://www.thepostil.com/the-russia-ukraine-conflict-and-the-tumult-of-our-time/

 2. Enligt vissa källor ringde Putin till Trump för några dagar sedan och berättade att rysk militär befriat 35 000 barn som varit utsatta för trafficing i Ukraina som sägs ha varit en av flera centra i flera länder för barnsexhandel och även vuxna. Både Putin och Trump har stifftat flera lagar mot human trafficing. Pedofili och human trafficing har av MSM mörkats under många år. Epstein är bara toppen av ett isberg och allt mer avslöjas och kommer att chocka världen.

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here