Även Fox News kritiserar USA:s fake om gasattackerna i Syrien

7
583

7 COMMENTS

  • Ja, och vad försöker du berätta för oss med den “artikeln”? Är ditt inlägg av ironisk karaktär, eller är du den lata typen av troll som inte ens orkar förklara vad du vill ha sagt med en länk till ett patetiskt “damage control”-artikel publicerad av en ännu mer patetiskt utgivare??
   Är du möjligen medveten om att David Brock som är grundare till Media Matters är samma person som bl a grundade pro-HRC Super Pac “Correct the record”, – vilket gjorde raka motsatsen till sin titel genom smutskastning och virala falsifieringar av inte bara Bernie Sanders, utan även hans anhängare.
   De anställde hundratals troll som förutom att kontrollera bots samt agera som sock-puppetkonton (sådana som det finns gott om här på Global Politics också) även aktivt attackerade pro-Bernie, -Jill Stein och andra progressiva anhängare på Twitter, FB, Ytube samt andra online mötesplatser under hela upptakten till 2016-valet (men till största sannolikhet även ett tag till direkt efter valet som Russiagate-pushare för att dölja Hillarys inkompetens som presidentkandidat).
   Under hans (D. Brock) republkanska tid, årtionden tidigare, var han aktiv i smutskastningen av Anita Hill, samt hennes feministisk anhängare till förmån för Clarence Thomas, domare vid Usa’s högsta domstol, bl a skrev han boken “The real Anita Hill” som t o m Google sållar till genren “karaktärsmord”.
   Så jag kan nog tryggt och enkelt påstå att D. Brock, som har stinkande hundar begravda över stora delar av det politiska landskapet knappast bringar förtroende till någon organisation han är delaktig grundare till..

   Tack för ordet./RulleBulle

   P.s Sök efter länkar själv, denna information är otroligt lätt att hitta, än så länge även på Google, själv har jag dock bytt till;
   ☞ ̄ᴥ ̄☞ DuckaduckaGå för länge sedan!

  • Attacken kanske inträffade Olle men det var INTE Assad som låg bakom den utan de s.k rebellerna som egentligen är Al-Qiada eller IS i olika grupperingar. Assad hade som bekant inget att vinna på att gasa sitt eget folk…Tvärtom han försöker ju rädda Syrien, annars hade han lämnat och bott i ett palats i Moskva för länge sedan om han inte brytt sig om sitt folk!

 1. Insatta bedömare menar att det var i själva verket Netanyahus fis och inte en gas attack som är förklaringen till den fräna lukten i Duma, Syrien. Dessa källor hänvisar till bombningarna från ISIS-flygvapnen strax innan utbrottet. I o m det skingras en hel del dålig luft som omgärdat OPCWs arbete.

 2. Tucker torde vara en libertarian republikan och kan vara irriterande att höra på ibland pga sina högeråsikter, men när det gäller kritiken av USA’s många imperialistiska krigståg är han den främste, och ende, i USA’s MSM.
  Därför respekterar han och Tulsi Gabbard varandra så i denna fråga.

  Ingen har uttryckt kritiken mot Syrienkriget så vältaligt som Tucker, och han har flera episka rants om detta genom åren. Övriga på Fox News är dock samma warmongers som övriga MSM och frågan är varför han tillåts (av Murdoch?). Tucker har det överlägset mest populära nyhetsprogrammet i USA och är älskad av sina (republikanska) tittare, så kanske därför,

  Om Tulsi har “ovaries” av stål så har Tucker dankar av dito. Hans attack på psykopaten John Bolton, när denne warmonger var gäst, är klassisk.
  Tucker Carlson må vara en högerman men hatar krig och neocons,

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here