Vad sa utrikesminister Lavrov?

3
1105

Har tidigare publicerat några artiklar nyligen. Tycker att Youtube ger en del.

Vad sa Rysslands utrikesminister Lavrov i FN?
Intervju med utrikesminister Lavrov i Newsweek

Ukraina, EU:s diktatur och ändrad världsordning: Lavrov tal vid FN:s generalförsamling och presskonferensen.

Föregående artikelAttacken mot Nord Stream dödar möjligheterna till dialog i Ukraina
Nästa artikelUSA vinner sitt krig mot Europas industrier och människor
Global Politics
Globalpolitics.se är en partipolitiskt obunden, vänsterorienterad och oberoende analyserande debatt- och nyhetstidning med inslag av undersökande journalistik.

3 KOMMENTARER

 1. Magnifikt tal av Lavrov, imponerande väl synliggör han nyanserad faktabaserad information och djupgående kunskaper om faktisk orsak och verkan, väl sammansatt.
  Presskonferensen hanterade han enastående skickligt.
  Han är en person att högakta men det är Putin också, speciellt i deras fantastiska utrikespolitiska samspel, de två vise männen (ja det finns fler bland ryssarna).

  • Håller fullständigt med dig och lyssnar ofta på Lavrov, så intelligent och skicklig. Klarar galant av oförskämda kommentarer som på medias utfrågning av honom, då en person ogillade hans svar och mumlade: ”Jag förstår mig inte på ryssar”. Lavrov uppmärksammade detta och gav en replik: Så du förstår inte ryssar, det är dags att börja lära dig det nu”

   Det finns även en rysk kvinna som ofta förekommer och kommenterar politik. Hennes intelligensnivå vida överstiger de kvinnor jag lyssnat på i Väst , ex. Truss, von Ljugen, Kamala Harris, Kaja Kallas m.fl.
   Hon är skarp och snabb i repliken, som i nedanstående uttalande.

   Maria Zakharova, representant för det ryska utrikesministeriet, uttalade sig efter att Ukraina ansöker om påskyndat medlemskap i Nato:

   ”I dag har alla valt sin egen väg. Blodiga slaktare, dödande av kvinnor och barn [välj vägen] till Natos soptipp. Och vi – till framtiden. Blir det svårt? Ja. För att falla ner är alltid lättare än att vinna höjd. Men du kommer ihåg: vingar hindrar oss historiskt från att krypa. Framåt, tillsammans, i ljusets namn och med Gud!.”

 2. Mr Lavrov tillhör en av dom absolut bästa utrikes diplomaterna i världen och har gjort de i många år. Lavrov talet i FN håller jag HELT med,och han har rätt på alla punkter. Världen förändras oavsett vad idioterna i väst tycker och vill, läget är så speciellt efter denna krisen nu. Washington och dess stad EU försöker självfallet stoppa detta med alla medel man kan,men kommer att misslyckas rejält

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here