Bill Gates lömska filantropi – Del 3

2
1991
Bill Gates - Photo: Dfid.gov.uk, CC BY 2.0
”Speaking ahead of the Gates Foundation’s Living Proof project launch with One International, the couple discussed their experience working on vaccines, malaria, education and reproductive health as well as the challenges of innovation, measurement of aid and the foundation’s role in developing countries”. – Bill Gates – Photo: Dfid.gov.uk,
CC BY 2.0

Denna långa artikel på Children’s health defense och på Globalresearch Bill Gates and Neo-Feudalism: A Closer Look at Farmer Bill. (Bill Gates och Neo-Feudalism: En närmare titt på Farmare Bill) av Robert F. Kennedy Jr har upphittats och översatts av docent Jan-Erik Gustafsson vid KTH. På grund av sin längd är den uppdelad i tre avsnitt. Jag är inte själv insatt i alla sakfrågor och kan därför inte bedöma all information. Kan deklarera att jag generellt är positiv till vaccinering.

Del 1 Bill Gates lömska filantropi – Del 1 och Bill Gates lömska filantropi – Del 2 har publicerats, medan del 3 alltså följer nedan.

Jan-Erik Gustafsson skriver i mail till mig ”Jag tycker det är viktigt att ge den globala imperialismen ett ansikte, och alla har hört åtminstone talas om vem Bill Gates är, men vet inget om hans lömska verksamhet. Vanda Shiva som refereras till artikeln har jag lyssnat till på en mäktig solidaritetsmöte i Millau i södra Frankrike till stöd för fårbonden och senare EU-parlamenterikern José Bové när han ställdes inför domstol för att ha demolerat en McDonald restaurang och tidigare raserat ett genmanipulerad majsfält. Jag åkte tåg från Paris tillsammans med aktivister i Confederation Paysanne till Millau och deltog i den mäktiga manifestationen med ca 40 000 deltagare, en orolig upplevelse.  Efter hemkomst skrev jag en artikel om detta som finns publicerad i ett nummer av FiB 2000.”

Jag har också haft en doktorand, som några år efter disputationen, fick Bill Gates pengar för att kartera jordarter i Afrika, som en liten pusselbit i hans många imperialistiska projekt!” 

Ingress av Jan-Erik Gustafsson: Bill Gates betraktas med stor beundran och vördnad av den globala eliten, forskare och media, men är i själva verket en lömsk makthavare och kapitalistisk filantrop. Det framgår med all tydlighet i den kände människorättsadvokaten Robert F. Kennedy Jr artikel Bill Gates och Neo-Feudalism: En närmare titt på Farmer Bill först publicerad i Children Heath i februari.

År 2002 föreslogs Gates till hedersdoktor vid KTH med baktanken att KTH skulle få en större donation av datautrustning och programlicenser. Jag var då nyvald ledamot i KTHs fakultetskollegium, och protesterade mot valet. Det mottogs inte särskilt väl och jag fick göra en reservation till protokollet. Till fakultetens besvikelse kom den högdragne Gates inte till hedersdoktorsceremonin, så KTHs ledning fick senare tilldela honom utmärkelsen på ett centralt hotell i Stockholm. Vad jag vet fick inte KTH varken datautrustning och programlicenser.
I Kennedy Jr:s väl dokumenterade artikel framgår det att en av världens rikaste personer har använt sitt enorma kapital för att köpa upp inflytande i globalt viktiga institutioner, globala storföretag, och lobbyorganisationer, särskilt inom hälso- och läkemedelsbranschen samt jordbruks och livsmedelsbranschen.

Nyligen har Gates gjort sig till den störste ägaren av jordbruksmark i USA och köpt upp 242 000 hektar i ett stort antal delstater. Bill Gates och hans stiftelse är en av de mest drivande i den globala elitens vision av Den Stora Återställningen (The Great Reset ) efter covid-19, som nu förmedlas mer eller mindre utan motstånd över hela jordklotet. Kennedy Jr redogörelse för Bill Gates filantropiska kapitalism är skrämmande läsning som borde få alla ärliga demokrater att högljutt protestera.


Gates, GAVI och GAIN

Gates modellerade sitt GAIN-projekt efter sitt globala vaccinprogram för miljarder dollar (GAVI) . Genom att maskera sig som en folkhälsobyrå har GAVI framgångsrikt mobiliserat offentliga myndigheter och privat industri för att lönsamt dumpa oprövade, experimentella eller diskrediterade och ofta dödliga vacciner för att inokulera fattiga barn i utvecklingsländer.

Efter GAVI-modellen lanserade Gates sitt GAIN-program på 70 miljoner dollar vid FN: s generalförsamlings specialsession om barn. Hans samarbete inkluderar FN-byråerna Gates kontroller, såsom Världsbanken , Världshälsoorganisationen och UNICEF , och de stora livsmedelsföretagen som Philip Morris och Kraft , där han har investeringar.

Enligt Vandana Shiva är GAINs mål att ”samordna kampanjer som pressar afrikanska och asiatiska länder att ge oanständiga subventioner, skattelättnader och tullbefrielser och andra preferenser för bearbetade livsmedel.”
Vissa experter är bekymrade över idén om Bill Gates och multinationella livsmedelsföretag som samarbetar för att kolonisera livsmedelssystem i underutvecklade länder och dölja bearbetade livsmedel som en folkhälsofråga.
Dr Mark Hyman, New York Times bästsäljande författare och chef för strategi och innovation vid Cleveland Clinic Center for Functional Medicine, berättade för mig:

”… trots att de ibland är berikade med vitaminer och mineraler är bearbetade livsmedel laddade med socker, stärkelse, bearbetade oljor, konstgjorda färger, konserveringsmedel, bekämpningsmedel och natrium som bidrar till den dubbla bördan av fetma och undernäring och kronisk sjukdomsepidemi. Globalt dör 11 miljoner varje år av ett överskott av ultrabehandlade livsmedel och brist på skyddande naturliga livsmedel, vilket gör bearbetad mat till den främsta mördaren i världen. ”
Dr Hyman kallar dessa livsmedel ” motsatsen” till näring . Shiva instämmer. ”GAIN-programmet,” säger Shiva, ”handlar mindre om att lösa undernäring än ett kraftigt sätt att tvinga fattiga länder att öppna tillgång till sina marknader, att utplåna lokala producenter.”

”Berikade livsmedel är illusoriska tekniska lösningar på komplexa socioekonomiska problem. Sociala och ekonomiska lösningar skulle fungera bättre på lång sikt”, argumenterar professor Marion Nestle . Nestle är den vördade mat- och näringsikonen som innehar Paulette Goddard-ordföranden för närings- och livsmedelsstudier vid New York University . Nestle, författaren till Food Politics: How the Food Industry Influences Nutrition and Health, berättade för mig:

”Med ett undantag, jodiserat salt, kostar berikade livsmedel för mycket, misslyckas med att nå sina avsedda mål eller är för begränsade för att göra vad de är avsedda att göra. Jag ser dessa lagar för att lösa ett problem för de företag som tillverkar dessa produkter, utan att de tar itu med närings- och kaloribrist. Jag är inte ett vän av berikade livsmedel. Jag vill ha ett brett utbud av riktiga livsmedel som görs mer tillgängliga och billigare och produceras lokalt. Så jag håller med kritikerna. Jag önskar att Gates Foundation skulle investera i projekt för att främja småskalig, lokal matproduktion. ”

Artificiell intelligens (AI): ett sätt att bli kvitt bönderna

Gates säger att han vill återuppliva lantbruksekonomier genom att förvandla jordbruket med supereffektiv, högteknologisk AI för att skapa ”framtidens gårdar.” Enligt Gates :

”Vi brukade alla gå ut och bruka jorden. Vi fick knappt tillräckligt med mat, när vädret var dåligt svalt människor. Nu genom bättre frön, gödselmedel, massor av innovationer, är de flesta inte jordbrukare längre. Och så kommer AI att ge oss enorm ny produktivitet. ”
Framför allt vill han att det ska fungera snabbt . Gates ”databaserade acceleration” kommer att påskynda accepten av dessa fördelaktiga innovationer för att uppnå hans ambitiösa schema för att leverera vetenskapliga genombrott till små jordbrukare innan klimatförändringarna förstör deras avkastning.

Men Shiva varnar amerikanska bönder, som redan drunknar i skuld, att vara försiktiga med Gates löften och lyfter ett varnande finger:
”När Bill Gates tvingade sina djävulska” räddningsteknologier ”på indiska bönder var de enda som gynnades Gates och hans multinationella partners. Han gav pengar till regeringen och ett företag som heter Digital Green och gjorde extravaganta löften om att digitalisera det indiska jordbruket. Sedan genom samarbete med hans köpta regeringstjänstemän…Bill Gates placerade kameror och elektroniska sensorer i de indiska jordbrukarnas hem och på deras fält. Han använde deras mobiltelefoner, som han gratis givit dem, och sina fiberoptiska och 5G-installationer – som han övertalade det indiska telekomföretaget (Telecom Company) att finansiera – för att katalogisera, studera och stjäla jordbrukarnas skördedata, inhemska metoder och jordbrukskunskap för fri. Sedan sålde han tillbaka det till dem som nya data. I stället för att digitalt förvandla gårdar som han lovade förvandlade han indiska bönder till digital information. Han privatiserade deras frön och skördade det offentliga systemets arbete. Han tillskansade sig deras kunskapstillgångar och genetiska arv och installerade GMO-frön och andra löjeväckande metoder.” Shiva tillägger: ”Hans tydliga agenda var att driva små jordbrukare bort från jorden och så småningom mekanisera och privatisera livsmedelsproduktionen.”

Christian Westbrook, en jordbruksforskare och grundaren av online podcasten ” Ice Age Farmer ”, påminner sig att amerikanska bönder känner till Gates historia i Indien och Afrika: ”Vi vet vem Bill Gates är, och vi vet vilken ondska han gjort för små jordbrukare i Mexiko, Afrika och Indien. Vi vet att hans senaste markköp här bara är början på Green Revolution 3.0. Han vill suga ut den demokratiska kärnan i Amerikas pastorala landskap och våra gårdsfamiljer – att stjäla vår försörjning, vår kunskap, våra frön och vårt land. ”

Westbrook noterar det faktum att Gates, precis som alla lurendrejare, alltid har bråttom:
”Hans strategi är att hålla alla i rörelse så snabbt att de inte kan se bluffen. Han berättar alltid för oss att klimatförändringarna inte kan vänta, att vi måste påskynda tillgången till hans produkter och acceptera hans teknologi samt att forskningen inte sker tillräckligt snabbt. ”
Westbrook berättade för mig att Gates ’oändliga tal om ”påskynda processen” och hans extravaganta löften om mirakulösa nya tekniker, ”investeringar” och ”offentlig-privata” partnerskap, är alla en del av hans svindleri. ”Han fortsätter att säga till alla att vi behöver ’ påskynda, påskynda, påskynda’ ”.
Många bönder säger att de inte bryr sig om de räddas av Gates. Westbrook säger att han tror att Gates har för avsikt att hans högtflygande verksamheter i USA ska fungera som flaggskepp – som utställningar för hans pådyvlande digital teknologi för amerikanska bönder. ”Han gör det av samma skäl som han förde sin teknologi till indiska gårdar – för att stjäla deras kunskaper och avhysa dem från marken.”
Trent Loos , en sjätte generationens Midwestern-ranch och gårdsaktivist, berättade för mig att bönder har en avvisande reaktion mot miljardärer som ”spelar monopol” med amerikansk jordbruksmark:

”Det gör det svårt för unga jordbrukare eller till och med de som har odlat i generationer att konkurrera med så fyllda fickor. Det skapar verkligen ett hinder för dem. När människor med denna typ av förmögenhet börjar köpa gårdar får det oss att undra vad de verkligen gör. Ingen vill hyra mark från Bill Gates eller arbeta som hans arrendator. ”
Westbrook säger att han tror att Gates strävar efter en dold agenda. I likhet med Shiva tror Westbrook att Gates och de andra tjuvbaronerna använder förevändningar som klimat, biologisk mångfald och det zoonotiska pandemihotet för att få människor bort från agri-business och ge upp sina gårdar. Och det finns bevis som stöder honom. Gates Foundation är betydande investerare i Alphabet, Googles moderbolag. Alphabet har uppfunnit ” gröda sniffande” robotar , utformade för att ersätta bönder och boskapsuppfödare, som en del av dess ” Mineral ” -projekt. Dess ” Moonshot” -projekt är att ”utveckla och testa en rad programvaru- och hårdvaruprototyper baserade på genombrott inom artificiell intelligens, simulering, sensorer, robotik och mer.”

Inom ett år efter köpet av Whole Foods investerade Jeff Bezos – Gates en betydande investering i Amazon – också kraftigt i robotstyrda vertikala gårdar som också minimerar mänskligt engagemang i jordbruket.

Westbrook säger: ”Han vill få bort folket från gårdarna, få bort djuren och få oss alla att äta hans växtbaserade kött och skalbaggeprotein.”
”Gates talar om jordbruk som en arkaisk, pittoresk, smutsig, farlig, ineffektiv, barbarisk relikt från det förflutna som hotar oss genom att öka hotet mot klimatförändringarna och riskerna med globala pandemier genom att sätta människor i farlig kontakt med mikrober”, säger Howard Vlieger, en Iowa-bonde som har arbetat som grödor och boskapskonsult i USA och Kanada sedan 1992 .

Vlieger är expert på effekterna av bekämpningsmedel och genetiskt modifierade organismer på livsmedelsprodukter och jord. ”Gates mål är att flytta världen” bort från hållbart och humant djurjordbruk som lever i kontakt med jorden och finner god hälsa i våra respektfulla interaktioner med naturen – och mot konstgjorda kor och ett dyster kemiskt paradigm som alla är egenskaper i en toppledd dystopi. Hans vision är förorenade och osmakliga livsmedel och separering av människan från naturen. ”

”Gates verkar inte ha något koncept för den glädje som vanliga människor – människor som vår familj – får i att bruka jorden”, berättade Nicolette Niman . Niman är en ranchägare och bonde i Kalifornien, och författaren till böckerna ”Rättvisa griskotkletter” och ”Försvar för kött.” Hennes man Bill är grundaren av Niman Ranch, ett samarbete med hundratals små hållbara amerikanska nötkreatur- och grisuppfödare som marknadsför högkvalitativt ekologiskt nötkött och fläsk från hållbar gräsutfodring.

” Regenerativt jordbruk och jordbruk berikar en omätligt mängd av människors liv. Det är ett utmanande arbete baserat på vår nära kontakt med jorden. När det är som bäst är bra jordbruk en strävan att förstå och följa naturens modeller”, säger Niman. Niman säger att Gates verkar ha lite intresse för naturens visdom:

”Han verkar inte förstå att vårt engagemang med jorden och glädjen vi får från vår kontakt med jorden, vårt komplexa förhållande till våra djur, även med alla svårigheter och mödor, är källor till vår frihet och vår stolthet, och lycka över att vara herrar över våra öden. ”
”Vi måste bygga en värld som respekterar individens självbestämmande, den humana behandlingen av djur och en god förvaltning av våra jordar. Vi måste förstå att ett hälsosamt förhållande till naturen inte bara är viktigt för vår hälsa och vårt klimat, det är källan till värdighet, frihet och berikning i vår postindustriella era. ”
Genom Gates tillskyndande av en allomfattande teknologi, uttrycker alla dessa aktivister från olika kontinenter sitt obehag med Gates tendens att titta på befolkning snarare än på människor och att se förvaltningen av befolkningen som ett problem i akut behov av hans teknologiska lösningar.
”Gates ser skogen, inte träden,” konstaterar Vlieger. ”Och även när han tittar på skogen, verkar han bara se mängder av virke – hur han kan utnyttja landskapet för kontanter och sänka människor.”

Vlieger fortsätter:
”Gates vana att se varje mänsklig svårighet genom linsen på någon teknologisk lösning som han kan dra nytta av är bortom all närsynhet. Det är patologi – sociopatologi, verkligen. Gates är en farligt kraftfull sociopat med 137 miljarder dollar och en vision för en top-down teknokrati. Oroar det någon? ”
Westbrook säger att Gates, Cargill och Tyson är en kraftfull kartell med uppdraget att stoppa djurjordbruket och driva människor från sina gårdar. ”Det är ”att lägga ned det traditionella jordbruket ”, säger Westbrook. ”De använder till och med det ordet ’’alternativt jordbruk ’”.
Westbrooks syn på den dystopiska framtiden för teknokratisk totalitarism som föreslagits av Bill Gates låter som en grundlös konspirationsteori om man ignorerar alla bevis som stöder honom. Han förutspår att vi snart – om månader, inte år – kommer att se livsmedelsbrist och ett tryck för att utrymma och sedan ”förbättra” landsbygden genom att ersätta jordbruksjobb med robotar och artificiell intelligens.

Westbrook förutspår regeringars ansträngningar för att driva befolkningar mot megastäder och smarta städer, där företag är stängda, jobb är knappa, och de flesta av oss kommer att förlita oss på universell medborgarinkomst som betalas i digitala valutor – naturligtvis för återbetalning i fall av bristande efterlevnad och olydnad. Westbrook förutspår ett scenario ”där de mänskliga boskapen är helt beroende av regeringen för pengar och mat, och alla människor är på ett ställe i de smarta städerna där de med lätthet övervakas av teknokraterna i Gates Great Reset.”

Westbrook fortsatte:
”De stänger ner livsmedelsproduktionen och faktiskt mer, mer allmänt, stänger de av all ekonomisk aktivitet, all mänsklig aktivitet, och samlar oss till sina smarta städer. Det är ganska skrämmande. Och nu när vi har dessa pandemier, är vi tvungna att genomföra medicinska undantagstillstånd, och eftersom det hela är en hälsokris kommer vi också att behöva ta över alla dina livsmedelsproduktioner och dina näringsbehov. De har gift ihop sig med dessa två saker. ”
Tiden kommer att visa oss om Westbrooks mardröm bara är en paranoid konspirationsteori – jag hoppas det.

Internationella möten om livsmedelssystem

2009 startade Bill Gates, en icke vald miljardär utan statligt kontor eller diplomatisk portfölj, sitt globala vaccinföretag med ett tal till FN. Han tillkännagav en donationen på 10 miljarder dollar och förklarade lanseringen av sitt ”decennium av vacciner. ” Hans plan utvecklades som ett urverk. Gates bidrag tryggade honom kontroll över WHO. Som Foreign Affairs har rapporterat , ”Få politiska initiativ eller normativa standarder som fastställts av Världshälsoorganisationen tillkännages innan de har blivit inofficiellt kontrollerade av personal från Gates Foundation.”

Gates skapade och finansierade kraftfulla falska global institutioner som PATH, GAVI, CEPI och Brighton Collaboration, för att genomföra vaccinering i utvecklingsländer, för att konsolidera hans kontroll över folkhälsan och för att förbereda grunden för den globala vaccinkampanj han hade förutspått till 2020.

I januari 2019 förklarade WHO pliktmässigt – utan hänvisning till specifika bevis – att ”vaccintvekan” var ett av de största hoten mot global hälsa. Gates ’medicinska kartell följde upp detta uttalande med orkestrerade kampanjer i alla amerikanska stater och i länder runt om i världen av läkemedelsfinansierade politiker som inför lagar för att förorda vacciner och sätta stopp för undantag.

Två månader senare krävde ordföranden i den kraftfulla House Intelligence Committee, Adam Schiff, ytterligare en av Gates finansiella stödmottagare – att sociala medier och medieföretag skulle börja censurera ”felaktig information om vaccin” – en eufemism för alla påståenden som avviker från officiella läkemedels- och regeringsuttalanden. Gates har stora finansiella intressen i Google, Apple, Amazon och Facebook . Alla dessa företag började entusiastiskt censurera kritik av vacciner.

Ett år senare gav COVID-19-utbrottet en bekväm möjlighet för Gates och hans vaccinkartell för att befästa deras kontroll över mänskligheten. En artikel från Derrick Broze i maj 2020 i The Last American Vagabond konstaterade att ”Genom att spåra stiftelsens investeringar och Gates relationer kan vi se att nästan alla personer som är inblandade i kampen mot COVID-19 är knutna till Gates eller hans Foundation på ett eller annat sätt.” Deras förhållande till Bill Gates gav hans stiftelse ett obestridligt inflytande över hur agera på pandemin.

Gates har upprepade gånger förklarat i framträdanden på praktiskt taget varje nätverk och kabelmöte och på varje medieplattform, att all ekonomisk verksamhet måste upphöra tills alla 7 miljarder människor var vaccinerade och innehade ett immuniserings pass . Hans tioåriga decennium av vacciner som började med hans till gång till FN hade pågått utan hinder.

Under ledning av Gates gamla protégé och lojalist, Fauci, arrangerade det amerikanska departementet för hälsa och mänskliga tjänster immunitet mot ansvar för COVID-vacciner och använde 48 miljarder dollar av skattebetalarnas pengar för att köpa och distribuera en följd av nya experimentella vacciner, många av dem ägde av Gates. Gates kontroll av processen har varit fullständig.

Hans förutsägelser om vaccin har varit eleganta och felfria. Och nu rullar Gates kompanjoner ut samma schema för att driva igenom hans totalitära agenda om mat.
Under plenarsammanträdet den 14–18 oktober under den 46: e sessionen för FN: s kommitté för världens livsmedelssäkerhet tillkännagav FN: s generalsekreterare, António Guterres en inbjudan till ett toppmöte om ett globalt livsmedelssystem 2021. Guterres medgav att toppmötet gemensamt hade begärts av FN: s livsmedels- och jordbruksorganisation (FAO), International Fund for Agricultural Development (IFAD), World Food Program (WFP) och World Economic Forum (WEF). Bill Gates och hans stiftelse finansierar och kontrollerar generellt alla fyra instituionerna.

FN: s toppmöte för livsmedelssystem utgör i själva verket en parallell dagordning till den som WEF lanserade när den var värd för sin Great Reset-konferens i juni 2020. I sin forskning om FN: s toppmöte för livsmedelssystem fann AGRA Watch (gräsrotsrådgivningsgruppen som följer Gates och hans stiftelses misslyckade gröna revolutionen i Afrika) att av de 12 individerna som var inblandade inför toppmötet har 11 starka kopplingar till Gates Foundation.

Enligt Heather Day, AGRA Watch, finansierades dessa organisationer i vissa fall direkt av Gates Foundation och andra Gates-finansierade specifika program som hade stora roller: ”Så hans fingrar är inte bara i toppmötet; nästan var och en av deltagarna arbetar för Bill Gates. De är författarna till FN: s toppmöte om livsmedelssystem. ” UN Food Systems Summit är ett till 100% Gates-projekt.

Det blir värre: Koordinator för Gates ”Decade of Food Security” är Dr. Agnes Kalibata. Kalibata är presidenten för Gates / Rockefellers AGRA-program som understödde Gates beryktade och misslyckade gröna revolution i Afrika. Kalibata är den perfekta ledaren för att föra AGRA till världen. Toppmötet, förutspår hon, kommer att samla alla de stora intressenterna i ett offentlig-privat partnerskap ”för att göra livsmedelssystemen inklusive, klimatanpassade och motståndskraftiga och stödja hållbar fred .”

Kalibata påminde deltagarna om att Food Systems Summit var brådskandet. De hade, sade hon, bara tio år kvar för att påskynda omvandlingen av våra livsmedelssystem för att uppfylla hållbara utvecklingsmål för klimat, näring och pandemi.

FN: s toppmöte för livsmedelssystem kommer att lägga fram Gates plan för ”decenniet av mat” som den globala livsmedelsagendan som ska vara klar 2030. Vi kan bara be att Gates nästa nya hälsoplan för mänskligheten inte kommer att innebära samma nivå av traumatiskt våld på våra medborgerliga rättigheter, på vår globala ekonomi, på vår civilisations traditioner, på demokratins idealism och på vårt självbestämmande, som åtföljde hans ”Vaccinernas decennium” 2020.
Heather Day är pessimistisk: ”Gates plan kommer att vara en färdplan för hur man kan ersätta allt som är bra med jordbruk med teknokratens egna system för ett personalfattigt jordbruk, kemisk mat och skalbaggsprotein,” förutspår Day.

Slutsats

Gates Foundation är inte konventionell filantropi. Det ger minimalt, om något, stöd till populära ändamål som Wounded Warrior Foundation, ASPCA, miljö- eller rösträtt eller medborgerliga grupper.
Det är en beväpnad filantropi som Gates lanserade 1994 för att återuppliva sitt rykte efter att Microsoft-antitrustärendet avslöjade honom som en lögnaktig, fuskande, tjuvaktig, manipulator, som syftar till en brottslig monopolkontroll av globala informationskanaler.

Gates har sedan dess investerat 36 miljarder dollar i Gates Foundation, som har ett värde på 46,9 miljarder dollar som han och hans fru utövar total kontroll över. Stiftelsen har gett bort endast 23,6 miljarder dollar i välgörenhetsbidrag, och dessa ”gåvor” inkluderar miljarder i avdragsgilla donationer till företag där Gates har investerat, som Merck, GlaxoSmithKline, Novartis, Sanofi.

Gates briljanta hjärna utformade detta system för att bilda en stiftelse som skyddar hans inkomst och låter honom utnyttja skattebetalarnas dollar genom att investera stiftelsens intäkter i projekt som multiplicerar hans förmögenhet och utvidgar hans makt och offentliga prestige, samtidigt som han undviker skatter.

Med hjälp av denna struktur kan han ge skatteavdragsgilla donationer till företag som han delvis äger och skörda personliga och stiftelse vinster samtidigt som han undviker skatt – och låta honom dölja sina pengar på otaliga sätt. Det är ett vinn-vinn kocept! Gates har utnyttjat sitt system som förkroppsligandet av hans grundläggande instinkter att främja monopol och kontroll – ett medel för en hänsynslös filantrokapitalism som kapar åt sig allmänhetens tillgångar och suddar ut gränserna mellan företags- och offentliga intressen. Han döljer privata vinstagendor med hög samhällstillvänd retorik och ger sig själv monopolkontroll över folkhälsan, vår planets livsuppbärande system, vår ekonomi och människor.

Gates har gjort sin stiftelse till ett verktyg för att konsolidera sig och sina miljardärer, korruperade tillsynsmyndigheter och hans affärspartners från Big Pharma, Dirty Energy, GMO-mat, Telecom och Big Data, och de köpta och hjärntvättade journalister som kollektivt tjänar på växande elände i den dystopisk värld de har ordnat för resten av oss. Gates och hans kamrater, mäktiga och mindre mäktiga pumpar upp rädslan för pandemier, klimatförändringar, massutrotning – och erbjuder sin vision om en ny teknologi som frälsningen, som bara han är geniet att kunna sprida vidare.

När han befäster kontrollen över våra hälso- och livsmedelssystem främjar Gates digitaliserade valutor och kallar dessa system en ” global humanitär prioritering .” (Kissinger har betonat ” Den som kontrollerar pengar kan kontrollera världen ”), finansiering av mark- och rymdbaserade och 5G-infrastrukturer, analyscentra i storstäder och biometriska markörer för att stjäla och skörda våra data och biodata som mekanismer för övervakning, vinst och kontroll.

Gates planerar en satellitflotta som kommer att kunna undersöka varje kvadratcentimeter på planeten 24 timmar om dygnet. Sådana system kommer utan tvekan att vara användbara om befolkningar blir rastlösa av politiska och ekonomiska strukturer som avlägsnar makt från medborgare, förskjuter rikedom uppåt och dömer större delen av mänskligheten till en meningslös, hopplös överlevnad.

Demokrati och småbruksspråkaren Dr Vandana Shiva säger att Gates filantrokapitalism är en ” destruktiv kraft med potential att driva vår planets framtid mot utrotning och ekologisk kollaps.” Shiva anklagar Gates för att ha använt filantropisk kapitalism för att påskynda företagens övertagande av vårt utsäde, jordbruk, mat, kunskap och globala hälsosystem. ”Han finansierar manipulationen av information och främjar nedbrytningen av demokratin – allt i strävan efter personlig makt och vinst.”

Shiva säger att Gates Foundation har drivit en ” ohelig allians ” mellan stora kapital-, vetenskap- och teknikinstitutioner och regeringar för att skapa ett globalt imperium över livet genom monokulturer, patent och monopol utformade för att förstöra den naturliga världen av mångfald, självorganisation och frihet.

”Du har sett den ondska de kan göra med vacciner i folkhälsans namn”, sa Shiva till mig. ”Tja, nu kontrollerar han landet. Han kontrollerar fröet. Han kontrollerar maten. Han har den ultimata makten att svälta oss alla ihjäl. ”

 

Föregående artikelLäckta dokument avslöjar den brittiska regeringens anti-ryska ”trollfabrik”. Spöar Belarus med hästlängder? Melloskandal?
Nästa artikelGreta Thunberg och andra ungdomar skriver tufft öppet brev till EU-ledare och medlemsländer – Vill ha annat system
Global Politics
Globalpolitics.se är en partipolitiskt obunden, vänsterorienterad och oberoende analyserande debatt- och nyhetstidning med inslag av undersökande journalistik.

2 KOMMENTARER

 1. Jävla tjafs om Corona ”pandemin”
  Sedan början av observationer i Ryska federationen har 4 418 436 fall av COVID-19 registrerats. Samtidigt återhämtade sig 4.024.975 människor.
  Totalt 93 364 dödsfall registrerades.
  Av 143 miljoner ryssar har 93 364 dödsfall registrerats .. vilket motsvarar c.a 0.07 procent av den genomsnittliga befolkningen..
  Hur är siffrorna för Sverige?

 2. https://www.technocracy.news/transhuman-101-moderna-declares-covid-vaccine-to-be-an-operating-system/

  Dokument som erhållits från Moderna avslöjar att det så kallade vaccinet som säljs av företaget faktiskt är ett ”operativsystem” . Denna häpnadsväckande bekräftelse bekräftar vad vaccinskeptiker har hävdat – att COVID handlar om kontroll, inte ett virus.
  Det kommer inte att gå förlorat för någon som har gjort tillbörlig aktsamhet över denna pandemi att se förbi glib-påståenden från betalda politiker och kompatibla medier att allt inte är som det verkar.
  Till att börja med är det ingen tillfällighet att en av de viktigaste promotorerna för dessa nya mRNA-”vacciner” är ingen ringare än Microsoft miljardär, Bill Gates. Bill gav ett Ted Talk där han skröt vacciner kan hjälpa till att minska den globala befolkningen med 15 procent.
  Ja, han sa minska befolkningen. Hur fungerar det – genom att inaktivera dessa vaccinimplanterade operativsystem i oss?
  Psykopatisk Bill kunde inte fixa sitt Microsoft-operativsystem för att förhindra oändliga datavirus, så varför ska vi lita på honom nu när han leder det som ses som ett stort steg mot transhumanism . För dem som bryr sig om vad som går in i deras kroppar, och de för deras nära och kära, se om du kan upptäcka något mycket olycksbådande från det som hämtas från en lättlighetsfull allmänhet.
  Över på Corbett Report kan läsare upplysa sig om de mycket verkliga farorna med transhumanism – tanken på en ”fantastisk framtid” där människor går samman helt med maskiner. Transhumanister tar vetenskapen som sin religion och tror på en filosofi om ”absolut relativism” som hävdar att individer kan förändra verkligheten efter eget val, och de försöker ”relativisera människan”.
  Vill vi verkligen offra vår själ för känslan av säkerhet från en virusinfektion?

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here