Kom till manifestationen JA TILL ALLIANSFRIHET NEJ TILL NATO! Lördag 18/3 kl 13-14 på Medborgarplatsen

32
2239

 

Kom till manifestationen

JA TILL ALLIANSFRIHET
NEJ TILL NATO

 

Kom till Medborgarplatsen lördag 18 mars kl. 13.00–14.00

Manifestera för

 JA TILL ALLIANSFRIHET – NEJ TILL SVENSKT NATOMEDLEMSKAP!

SKRIV UNDER FN:s KÄRNVAPENFÖRBUD – NEJ TILL KÄRNVAPEN!

 Onsdag 22 mars skall riksdagsledamöterna rösta om regeringens Nato-proposition. Men kampen mot Sveriges inträde i Nato är långt ifrån över. Tillsammans kan vi vända denna odemokratiska och militaristiska utveckling – kraften och hoppet finns i ett starkt, enat motstånd.

Tal, poesi och musik

OBS! Alla organisations-, region- eller nationsflaggor, fanor och vimplar lämnar vi hemma denna dag!

 Vad är Nato?

Nato presenteras som en freds- och försvarsallians. Men Nato är en krigs- och kärnvapenallians i USA:s intresse.  Det har visat sig i anfallskrigen mot Serbien 1999, Libyen 2011 och under 20 år i Afghanistan. Många Natoländer deltog i det folkrättsstridiga kriget mot Irak som sedan 2003 skördat miljoner människoliv och förstört landet. Nato ger sig rätten att kriga i alla väderstreck och på världens alla hav och i rymden. USA:s strategiska kärnvapen pekas ut som den yttersta garanten för säkerhet. Försvar av Sverige bör inriktas på vårt eget territorium, inte på krig utomlands under Natos befäl och i främmande makts intresse!

 I Västerort hålls appellmöten varje torsdag och studiecirkel från slutet av mars

Intresserad? Hör av dig till Nätverket!

     instagram: @natverketnejtillnato

Nätverket Nej till Nato, Stockholm (tidigare Nätverket Nej till svenskt Natomedlemskap)

2023-03-14

 Läs mer på  Nätverkets Facebookssida.

Föregående artikelEfter Silicon Valley, är det nu dags för en kollaps för Credit Suisse och ännu en förlust för pensionsfonden?
Nästa artikelKinas fasta beslutsamhet att satsa på grön energi i en ny era
Global Politics
Globalpolitics.se är en partipolitiskt obunden, vänsterorienterad och oberoende analyserande debatt- och nyhetstidning med inslag av undersökande journalistik.

32 KOMMENTARER

 1. Ser att nätverkat använder plattformar från de monopolkapitalistiska företag vars ägare även livnär sig på krig likt parasiter.

  Tänk om och tänk rätt så kan vi kanske bli fler på fredsmanifestationerna!

  Jag säger inte att ni måste överge dessa plattformar helt, men ni bör i så fall använda dem med stor försiktighet och mycket stor medvetenhet!

  De alternativ jag använder är oftast öppna och fria. Fria som i frihet.

 2. Gmail ägs av Google och Instagram är ägt av Facebook.

  Edward Snowden har en föreläsning på TED i Canada som heter ”Here’s how we take back the Internet”.

  Richard Stallman, som skapade GNU som sedan blev GNU/Linux, har listat några av de värsta plattformarna på nätet på sin blogg stallman.org

  • @Martin Gustavsson – Valsamverkanspartiet 16 mars, 2023 At 17:46
   Den som vill undvika USAs massövervakning, censur och propaganda måste gå till plattformar som USA inte kontrollerar, censurerar och styr. Det betyder Linux, TikTok, och främst WeChat.

   • Alla plattformar kan användas, av de som används av de plattformarna för manipulation, MEN då med en mycket stor medvetenhet om vilka som kontrollerar dem och hur de kontrolleras! Man bör vara mycket påläst inom ämnet psykologi innan man använder dem! De är djävulskt farliga annars.

    Manipulation sker ofta genom s.k. shadow-banning, eller censur om folk använder ord som makten inte vill se, en även genom AI genom s.k. bots som agerar likt människor och skapar hormonpåverkan genom beröm eller kritik, med uppgift att påverka folks medvetanden enligt en viss agenda.

    I de plattformar som inte respekterar ”de användna” kan man ändå publicera bitar av information, samt hänvisa till resten, t.ex. mitt i videon med en liten text och peka på den, så att algoritmerna som analyserar vad som sägs inte upptäcker revolutionen som man genomför mot dem.

    Man pekar då med fördel på en öppen fri plattform, t.ex. WordPress. phpBB, PeerTube, Odysee eller Mastodon.

    Richard Stallman har gjort en ”What’s bad about”-lista med företag som visat särskilt dålig karaktär. Själv väljer jag att bojkotta dem så mycket jag bara kan.

    Detta har både fördelar och nackdelar, men genom min utbildning i ledarskapspsykologi och IT-säkerhet, samt genom Snowden, så vet jag att faran är stor, även för en person med utbildning.

    Det är möjligt att vi kan lita på CCP eller Putte, mer än på västs charlataner, men själv litar jag mer på öppen fri hårdvara och öppen fri mjukvara, som folket kontrollerar.

    Samma sak med demokratin. Jag skulle lita mer på den om folk röstade för valsamverkan, initiativrätt och beslutande folkomröstningar.

    • @Martin Gustavsson – Valsamverkanspartiet 17 mars, 2023 At 15:34
     Ingen behöver lita på CCP, för olika USA, är CCP inte ens inblandat. Alla amerikanska plattformar, från Windows, Google, Facebook, Instagram, WhatsApp, osv är statskontrollerade där USAs maktelit har direkt tillgång till all information i realtid.

     CCP är en helt öppen folkrörelse som styrs från gräsrötterna som inte döljer, eller behöver dölja, något. Nästan all kinesisk mjukvara är öppen källkod, det går alltså att kontrollera vad som pågår. USA mjukvara är motsatsen. Kinesiska företag som WeChat har även bjudit in till oberoende granskning av deras system, och jag har själv varit med. Jag lovar, för gamla IT uvar som mig som har varit med sedan datorer var mekaniska och slamrade när man räknade, är det omöjligt att dölja något.

     För att undvika amerikanska Big Tech’s och annan amerikansk avlyssning bör användare skifta till kinesisk programvara och utrustning – Cyber Experter. USAs Big Tech försöker just nu ta kontrollen av TikTok och WeChat för att göra det till verktyg för deras egen massövervakning och spionvara.

     https://sputniknews.com/analysis/201908091076503742-to-avoid-us-big-techs-wiretapping-users-should-shift-to-chinese-software-devices/
     https://www.globalpolitics.se/spionen-usa-som-akte-ut-i-kylan/

 3. USA har haft dominans och monopol på att driva censur och propaganda på sociala medier. Twitter historien är tydlig. Facebook, Instagram, och Google är ju alla USA kontrollerade. Nu håller TikTok på att skjuta det monopolet i sank, och det är därför USA rent fanatiskt försöker stoppa utvecklingen. USA skyller på att Kinas regering kan få information genom TikTok, men mörkar att USA regimen använder alla sociala media som propaganda kanaler och att massövervakning och samla in information.

  Vad det gäller är något annat. USA vill ha kontroll över yttrandefriheten. Propaganda är viktigt i krig och krigsförberedelser, och USA har stor dominans idag. I Sverige med propaganda kanalen DN som dominerar. I hela världen har mellan 60% till 75% av befolkningen en positiv inställning till Kina, Ryssland och Iran. 75% av nationer i världen vägrar USAs påtryckningar att fördöma eller sanktionera Ryssland för Ryssland befrielse insatser av ryska områden i Ukraina. I det propaganda intensiva Sverige har 85% en negativ inställning till Kina, Ryssland och Iran, vilket är resultatet av den amerikanska intensiva propagandan.

  Vad bråket om TikTok rör sig om är att USA vill hålla kontrollen av yttrandefriheten och styra och censurera den, som dom gjorde i fallet Twitter. TikTok hotar det monopolet

 4. Du slänger ut dig utan nån som helst fakta bakom dom. Jag tror jag vet vartifrån du får dina siffror men snälla säg vart du fått att 75% har en positiv inställning till Kina Ryssland och Iran.

  Iran är den största Shia staten och den enda med pondus. Irans popularitet i den övriga (majoriteten) av muslimska världen är inte stor. det här måste du veta.

  Kinas popularitet I världens snart folkrikaste land Indien måste du också känna till.

  Rysslands popularitet I länder som tidigare var ockuperade av Sovjetunionen speciellt efter Ukraina invasionen, tror du ärligt den är hög?

  Och sluta för guds skull hålla fram Wechat som nån plattform för yttrandefrihet och utan övervakning. Kinas rregering censurera friskt där, dom håller det inte ens hemligt så.vad i helvete pratar du om? Utöver det du är medveten om att man kan läsa Wechat användarvilkor redan där står det att dom censurerar.

   • Jag ifrågasätter Karl Ws beskrivning av Kina och Kinesiska förhållanden.

    Kinas regering har stöd av 98% av folket, man behöver inte ha studerat statsvetenskap för att inse det absurda i det påståendet lite som när Kim i Nordea får 99 i (val).

    Det finns inga ghost cities I Kina, nähä så det är meningen att bygga städer utan folk. Eller så är det CIA igen, som uppenbarligen lägger enorma delar av sin budget på att bygga tomma hus i Kina. Att det finns åtskilliga filmer på detta viftas bort likaväl personliga vittnesmål.

    Wechat och allehanda kinesisk programvara är fri från censur, det räcker med att titta på deras egna användaravtal så spricker det.

  • @Robert 17 mars, 2023 At 08:13
   Det är inte jag som vräker ur mig något, det är du och dina gelikar som är gravt okunnig och offer för propagandan. Den bild av världen DN, med flera, målar upp för dig är lika grovt förfalskad som den värld nazisterna en gång målade upp i Tredje Riket för tyskarna. Jag vet det är svårt, men så är det.

   För det första har jag spenderat ett helt yrkesliv med att arbeta internationellt. Jag känner folk överallt och kan fråga. Jag har kommunikations verktyg som Weixin-WeChat, som ni i Sverige skräms till att inte använda eller förljuds att använda. Det betyder att jag har mellan två till tre miljarder människor på tråden jag kan fråga.

   För det andra. Läs på. ”Bättre att framstå som, en okunnig idiot, än att öppna munnen och undanröja alla tvivel.”

   University of Cambridge i Storbritannien frågade inevånarna i 137 länder om deras syn på väst, Ryssland och Kina. Resultaten i den kombinerade studien är tillräckligt robusta för att kräva vår seriösa uppmärksamhet. 

   Av de 6,3 miljarder människor som lever utanför västvärlden känner 66 procent en positiv inställning till Ryssland och 70 procent en positiv inställning till Kina. 75 procent av de svarande i Sydasien, 68 procent av de svarande i det fransktalande Afrika och 62 procent av de svarande i Sydostasien rapporterar att de känner sig positivt inställda till Ryssland. 

   Den allmänna opinionen om Ryssland är fortfarande positiv i Saudiarabien, Malaysia, Indien, Pakistan och Vietnam. Själv har jag haft Kina som mitt fasta hem i över 50 år, Jag vet, och kan fråga, vad folk tycker.

   Två tredjedelar av världens befolkning ställer helt enkelt inte upp på västvärldens åsikter i västs propaganda flöde.

   Du är lika grundlurad och bedragen som tyskarna var under Nazityskland i Tredje Riket, Försök förstå. Världen är inte den bild DN propagandan försöker sprida.

   Materialet även redovisat i artikel på Globalpolitics, ”Kriget i Ukraina sett ur den globala söderns helt annorlunda perspektiv”

   De som fotfarande lyssnar på USA propagandan genom Sverige media som DN förtjänar inget annat än att skämmas i skamvrån.

   • Först och främst säger studien inte ett jota om Iran.

    Och de siffrorna du uttalar dig om är inte folk utanför västvärlden som den mäter det är folk som inte lever i demokratier.

    Du skriver ”I hela världen har mellan 60% till 75% av befolkningen en positiv inställning till Kina, Ryssland och Iran.” Det stämmer ju inte enligt den rapporten du själv hänvisar till. I vissa regioner är såväl Ryssland som Kina inte avskydda det stämmer men att 75% av jordens befolkning skulle ha en positiv syn på Ryssland och Kina det stämmer inte.

    Ryssland och Kina har ett större stöd i auktoritära stater så man kan säga att ju mindre fri information en befolkning har desto positivare är dom till Ryssland och Kina.

    Så nu till resten av det du skriver.

    ”Jag har kommunikations verktyg som Weixin-WeChat, som ni i Sverige skräms till att inte använda eller förljuds att använda.”

    På vilket sätt skräms folk till att inte använda wechat? Och återigen det räcker med läsa deras egna avtal för att se att dom tillämpar censur.
    Jag kan länka till studie efter studie om censuren på wechat men du kommer ignorera varenda en så varför bry sig. Varenda Universitet och forskare som inte delar din syn är CIA.
    Att påstå att det finns censur i Sverige och USA men Kina på nåt sätt skulle vara en fristad, men det är struntprat.

    Och du måste sluta hänvisa till tredje riket hela tiden, du förespråkar en samhällsstruktur som delar aspekter av tredje riket Sverige gör det inte. Känner du inte till Rule no 1 of the internet.

    • @Robert 18 mars, 2023 At 15:02
     Du fortsätter a leva i din villfarelse och fantasivärld, framför sin egen personliga åsikt, och det får vi väl respektera, även om vi inte håller med och vet bättre.

     Det är inte jag som uttalar mig, det är ett mycket välkänt universitet efter genomförd seriös forskning. Dina privata åsikter väger i alla fall hos mig väldigt lätt. Dags att påpeka för dig att till exempel Putin är vald, och det är även XiJinping, med mycket stor marginal. XiJinping och regeringen i Kina har 86% till 98% folkligt stöd, enligt forskning på Harvard. Motsvarande i Sverige är enligt SIFO 24%, men det ändras förstås hela tiden. Kristersson är inte vald, han är utsedd av Partiet.

     Kina har världens mest avancerade och fungerande folkstyre. Alltså avfärdar du 93% av världen som autokratiska diktaturer, det är bara de USA kontrollerade som har rätt att kallas demokratiska. Tvärt om enligt min menig.

     Dessutom kan jag faktisk själv verifiera, för jag har goda kontakter över världen. Iran kan tala för sig själv, och har mycket goda relationer till både Ryssland och Kina. Handeln mellan Iran, Kina, Ryssland, och Indien ökar lavinartat.

     Vi som bor i Kina har betydligt bättre information än ni i Sverige. RT, till exempel, är fritt tillgängligt, olika Sverige.

     WeChat, jag läser ju dagligen lögnen att WeChat övervakas och är farlig. En lögn som sprids för att skrämma bort folk. Det är Google, Facebook, WhatsApp, Instagram, osv som övervakas. Alla amerikanska. USA är ju desperat att ta kontroll över TikTok för att kunna övervaka även den appen, vilket dom inte kan göra nu.

     Censuren i Sverige är ju välkänd, effektiv och vittomfattande, flera pensionärer har ju fått både böter och fängelse för att säga saker regimen inte gillar. Kommentarerna censureras ju intensivt. Att få något publicerat som inte följer propaganda linjerna är ju uteslutet i MS och Public Service.

     När det gäller USA, läs om Twitter. Censuren i Sverige har även behandlats här på Globalpolitics. ”Fågeln flyger på våra villkor” säger diktaturen EU, och snart kommer EUs ”Chat Control”. Om det inte är censur, vad är.

     Jag tänker inte sluta hänvisa till Tredje Riket. Jag har intresserat mig för det i över 60 år och för hur det gick till där, och nu ser jag samma sak hända i USA kontrollerade ”väst”. Helt min egen åsikt, men jag betraktar Bonniers och DN som en utländsk agent, ett NGO med uppgift att påverka och styra Sverige.

     • Men Karl istället för att åter en gång förklara varför Kina är så underbart kan du inte bemöta det jag skriver.

      Du hävdar att rapporten säger nåt den bevisligen inte gör? Varför gör du det?

      Vill du att jag ska länka till Wechats egna användaravtal där det står svart på vitt. Det blir ju lite löjligt när du påstår att det inte finns censur när dom själva erkänner det.

      Att pensionärer får böter ibland är sant, hets mot folkgrupp är förbjudet i Sverige. Det är det dom får böter för inte för att dom skriver att Kina är toppen. Vem fick fängelse?
      ”Kommentarerna censureras ju intensivt” så Svenska staten censurerar nu kommentarer, snälla ge exempel.

      Och snälla kan du inte förklara för mig hur CIA fejkade dessa ghost cities I Kina? Betalade dom för uppförandet? Och visst du kan åter hävda att det inte finns några ghost cities och jag kan länka till mängder av videos och vittnesmål. Så hur går det till?

     • Missade den här godbiten ”i Kina har 86% till 98% folkligt stöd, enligt forskning på Harvard.”
      Snälla du ge mig namnet eller en länk till Harvard forskningen som säger att Kinas regeringen har ett stöd på 98%

     • Kunde inte kommentera detta så gör så här.
      ”Det finns många exempel på censur. Här bara ett av flera ur egen erfarenhet. Debattsiten ”Ifrågasätt” stryper yttrandefriheten och bedriver censur i DN”

      DN är ett privat företag dom har ingen som helst skyldighett att publicera dina eller någons kommentarer. Yttrandefrihet innebär att staten inte straffar dig för din åsikt inte att DN ska publicera just din kommentar.

     • @Robert 19 mars, 2023 At 09:20
      Sant, DN är ett privat företag. Så var även Jimmy Lai’s Apple Daily (蘋果日報) i Hong Kong, som helt öppet fungerade som en amerikansk NGO som tog order direkt från Vita huset och USAs Secretary of State Muke Pompeo. Så var även forna Nazitysklands Der Stürmer och dess journalisten Julius Streicher som tog instruktioner direkt från Adolf Hitler. Vi vet att Herbert Tingsten stod CIA mycket nära eller arbetade som agent för CIA. Det är väldokumenterat. Till och med på DN. Det öppnar frågan, vem tar Bonniers, DN och dess chefredaktör order från. DN agerar ju helt öppet och oblygt som en amerikansk NGO och klart stöder USAs politik och propaganda när det gäller Ukraina, Iran, Ryssland och Kina. Är DN en utländsk agent? Innehållet och dess framställning ger i mitt tycke ett klart svar. Behöver granskas ingående.

     • @Robert 19 mars, 2023 At 09:12
      Länkarna du bad om finns nedan. I forskningsrapporter slår forskarna istället fast att folket i Kina är mycket nöjda med sin regering och sin president, både generellt och hur regeringen skötte covid pandemin, med stöd och bifall mellan 86% till 98%. De rapporter om missnöje och protester som finns i Sverige är alltså förfalskningar och desinformation. Kina har nio ”partier” vilka alla är folkrörelser, styrda från gräsrötterna, inte en partistyrelse. Dessa ”partier” kommunicerar folkviljan till beslutsfattare på olika nivåer, och beslutsfattare som inte lyssnar och följer folkviljan kan folkligt avlägsnas, det finns inga mandatperioder. Kinas riksdag, Nationalkongressen, är Kinas högsta beslutande organ. Nationalkongressen delegerar sedan uppgifter tillbaka till folkrörelserna/partierna, och det största ”partiet” på orten får uppgiften. ”Partierna” i Kina samarbetar med varandra, olika Sverige där partierna mest saboterar varandra. Samarbete är Kinas styrka, motstsen till Sverige konfrontation och konflikt.

      —Long-term survey reveals Chinese government satisfaction Taking China’s pulse
      https://news.harvard.edu/gazette/story/2020/07/long-term-survey-reveals-chinese-government-satisfaction/
      —Long-term survey reveals Chinese government satisfaction
      https://phys.org/news/2020-07-long-term-survey-reveals-chinese-satisfaction.html
      —Harvard survey finds Chinese satisfaction with govt rises
      https://govt.chinadaily.com.cn/s/202007/21/WS5f167f4a498ed1e2f3407cd5/harvard-survey-finds-chinese-satisfaction-with-govt-rises.html
      —Harvard survey finds Chinese satisfaction with govt rises
      http://www.china.org.cn/china/2020-07/17/content_76281590.htm
      —Chinese Citizen Satisfaction with Government Performance during COVID-19
      https://www.researchgate.net/publication/350140842_Chinese_Citizen_Satisfaction_with_Government_Performance_during_COVID-19
      —Chinese citizens are highly satisfied with govt performance in pandemic, study shows
      https://theprint.in/features/chinese-citizens-are-highly-satisfied-with-govt-performance-in-pandemic-study-shows/436722/
      —COVID-19 boosts Chinese citizens’ trust in their government: survey
      http://www.china.org.cn/world/2021-05/14/content_77498248.htm
      —Confidence in government is rising in China, surveys show
      https://www.axios.com/china-government-confidence-surveys-faf08234-0024-447c-9ee7-edf102346a7b.html

     • @Robert 19 mars, 2023 At 09:04
      Hur du personligen tolkar ett användaravtal är ointressant. Det är hur WeChat tillämpar det som är väsentligt för användarna. Farliga våldsagitatorer, terrorister, och kriminella stängs av – efter anmälan från andra användare. Extremister kallar det förstås för ”censur”. Var står du själv i frågan.

      Att kommentatorer och bloggare som uttrycker åsikter som inte godkänns av makteliten eller regimen jagas med HMF lagstiftningen är välkänt.
      —En man i Östergötland har dömts till åtta månaders fängelse för hets mot folkgrupp
      https://www.svt.se/nyheter/lokalt/ost/fangelse-for-hets-mot-folkgrupp-3
      —Brottsoffer hotas av fängelse för hets mot folkgrupp – Nya Tider på plats i rätten
      https://www.nyatider.nu/brottsoffer-hotas-av-fangelse-for-hets-mot-folkgrupp-nya-tider-pa-plats-i-ratten/
      —Straffet för hets mot folkgrupp kan bli allt från böter till ett fängelsestraff
      https://lawline.se/answers/ar-risken-stor-att-man-far-fangelse-for-hets-mot-folkgrupp

      ”hur CIA fejkade dessa ghost cities I Kina”
      När en ny stad eller stadsdel byggs skickar väst in rapportörer och journalister som fotografera platsen innan någon inflyttning skett. Området är fortfarande tomt, ingen bor där – ännu. Platsen har inte ännu öppnats för inflyttning. Sedan publiceras det och förfalskat kallas ”ghost cities”. Först bygger man i Kina färdig staden, sedan sker inflyttningen, och det tar typiskt tio år för en ny stad eller stadsdel att bli 90% befolkad. Jag flyttade själv in i en för 20 år sedan. Jag var enda innevånaren då. Idag är 95% av bostäderna ockuperade.

  • @Robert 17 mars, 2023 At 08:13
   Likaså framstår du för mig, med respekt, som svårt mentalt skadad av väst propagandan när det gäller WeChat. WeChat går rent tekniskt inte att övervaka och censurera för systemet saknar central lagring där information kan övervakas och censureras. Alla amerikanska appar har central lagring av all information. Information på WeChat går direkt från sändaren till mottagarna på olika vägar och lagras endast på mottagarnas mobiler. Olikt de amerikanska apparna finns helt enkelt inte informationen tillgänglig någon annanstans än på mottagarnas mobiler. Däremot är det möjligt att stoppa enskilda kända kriminella eller terrorister även på WeChat, men det är inte möjligt att övervaka och censurera systemet, som på de amerikanska apparna. Man kan även använda end-to-ed kryptering, även om det inte är standard. Användarna kontrollerar då krypteringsnycklarna. Inte myndigheterna som i fallet USA-apparna.

   Dessutom är WeChat öppen källkod så det går att ta reda på vad appen gör och WeChat har bjudit in till oberoende granskning av systemet. Jag har varit med.

   Det är just det som skrämmer slag på USA när det gäller både TikTok och WeChat, USA kan inte kontrollera yttrandefriheten.

   Vi har ofta testat när västs propaganda påstår att olika saker är censurerade. Testa själv. Väst propaganda påstår att Nalle Puh är förbjuden i Kina. Gå till https://image.baidu.com Kinas egen bildsökning. Slå in ”Winnie the Pooh” på engelska eller 维尼熊 på kinesiska och se hur förbjuden den är.

   Propaganda och lögn centralen DN skrev nyligen.
   —Därför svartlistar kinesiska censuren talet 2952
   https://www.dn.se/varlden/darfor-svartlistar-kinesiska-censuren-siffran-2-952/

   ”Enligt relevanta lagar, regler och förordningar kan inte sidan hittas.” De enda resultat som kommer upp” enligt DN.

   Kina har ingen censur som Sverige eller USA. Läs om Twitter. Prova själv. Gå till Kinas största sökmotor https://www.baidu.com/ Slå in 2952 och se träffarna. Tio sidor. Första träffen hos mig är ”Asteroid 2952 – Alchetron, The Free Social Encyclopedia” DN ljuger rått, otroligt grovt. Du är offret.

 5. Som ett postskriptum till mitt utbyte med ”@Robert 17 mars, 2023 At 08:13” ovan, vill jag personligen framföra att ni måste, för er egen skull och även mänsklighetens skull, försöka både förstå, och acceptera, att den bild om svenska media, främst DN , men även CIA associerade myndigheter som SÄPO och MUST, och politiker, målar upp av vad dom kallar ”Rysslands invasion”, och ”hoten från Kina”, är groteskt förvanska bilder av omvärlden och verkligheten. Nazisterna förintelse är välkänd, USAs nu pågående förintelse, eller försök, tycks få förstå eller ens vilja förstå. De som en gång tjänade och stödde nazisterna hölls till ansvar i Nürnberg rättegång 1945, och jagas till denna dag. Det är min förhoppning att även de som idag tjänar USA, jag talar om journalister, politiker, aktivister, och propagandister, på samma sätt en dag i framtiden kommer att hållas till ansvar i en rättegång, och i en framtid jagas på samma sätt till deras sista dag. Skaffa er appar som WeChat och TikTok och upptäck världen utanför, den riktig världen, och det innan den falska propaganda världen möter samma öde som en gång den nazistiska.

 6. Ville bara upplysa GPs läsare om att SVT lagt upp ett klipp på YouTube om Ukraina och att kommentarsfältet som vanligt vaktas hårt. Uppmanar er alla att kommentera eller rösta på de kommentarer som faller er i smaken. Mina kommentarer har är alla censurerade… Om ni kommenterar och er kommentar censureras kan ni ta en skärmbild och skicka till .

   • Ett bra sätt att komma runt problemet är att lägga upp klippet anonymt på t.ex. via peertube, (t.ex. SwebbTube) eller på Odysee, d.v.s. plattformar som inte censureras, samt länka till detta och erbjuda ett kommentarsfält som detta!

    På mina WordPress-bloggar kommer SwebbTube upp (precis som Youtube gör) men jag vill inte gynna CIA:s Google genom att länka dit, men uppmanar istället alla att stänga av de spionerande google-skripten via NoScript.

    Richard Stallman listar fler företag som bör blockeras på sin hemsida.

 7. Som upplysning till ”Robert” med flera. Kina tillämpar inte västerländsk ”demokrati” för det betyder att majoriteten avskaffar minoriteterna rättigheter. Baima folket i västra Kina, invånarantal 15,000 personer, skulle aldrig acceptera att shanghaieserna i Shanghai, 25 miljoner innevånare, genomför majoritetsbeslut när det gäller Baima folket, vilket skulle vara fallet i ett västlig ”demokratiskt” system. Baima folket, liksom alla folk i Kina, det sägs finnas omkring 2,000 folk eller etniciteter i Kina, vill bestämma över sig själva i sitt eget land, som dom kallar just Baima. Under Kinas samhällssystem får dom just göra det. Självstyre. Västliga ”demokratier” är i realitetn centralstyrda diktaturer där folket är helt blockerade från att påverka sina liv.

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here