Utrikesminister Pompeo säger att USA ska intervenera för att hindra att Corbyn blir premiärminister i Storbritannien.

3
1506
Pompeo och Corbyn. (Evolve )

Denna artikel om planerad olaglig intervention i val i Storbritannien har jag översatt. Vill påminna om att inga bevis finns för att Ryssland sökt påverka val i USA, trots alla påståenden runt ”Russiagate”. Påminner också om att forskare i USA funnit att USA är ledande då det gäller olaglig påverkan i andra länders val. Los Angeles Times.; Russiagate friar Trump och Ryssland och riktar fokus på USA:s olagliga inblandning i olika val – och medias fiasko.


Utrikesminister Pompeo säger att USA ska intervenera för att hindra att Corbyn blir premiärminister i Storbritannien. (Början på den översatta artikeln).

”President Trumps utrikesminister Mike Pompeo, lovade att ingripa i den brittiska demokratin för att hindra Labours partiledare Jeremy Corbyn, från att någonsin bli Storbritanniens premiärminister, enligt en ljudinspelning som har läckt ut. Ljudbandet, som erhållits av Washington Post, avslöjar detaljer om ett möte bakom stängda dörrar mellan Pompeo och judiska ledare i USA. (Jag kommer inte bakom betalväggen på Washington Post).

Man kan höra hur Pompeo lovar att göra sitt bästa på sin nivå för att stoppa herr Corbyn – som starkt stöder förslag att höja skatten på de rika för att finansiera åter-nationalisering av offentliga tjänster – någon gång väljs till premiärminister i Storbritannien.”

Kommentar

Vill bara påminna om dessa artiklar för läsning och reflexion Utrikesminister Pompeo “Då jag var CIA-chef då ljög vi och stal”. Vem tror att han ändrat sig? Vad säger han om Assange?
Wallström: “Vi har mycket gemensamt med USA” (med dess brutala krig som dödar miljoner, dess illegala sanktioner och (kärnvapen)upprustning).

Relaterat.
Den verkliga skandalen: Muellergate – inte påstådda Russiagate.
Russiagate friar Trump och Ryssland och riktar fokus på USA:s olagliga inblandning i olika val – och medias fiasko.
MSB: Ryssland försökte inte påverka det svenska valet.
Russiagate läggs ned? Den skakiga berättelsen om att Ryssland manipulerade sociala media i presidentvalet i USA
Stackars impopuläre Putin! Om valen i Ryssland och USA

Föregående artikelUSA:s vicepresident Pence talar och förbereder för krig.
Nästa artikelHyckleri och dubbelmoral är typiskt för fördömanden av Venezuelas regering.
Anders Romelsjö (red)
Anders Romelsjö är redaktören för Global Politics. Han drev tidigare under sex år bloggen Jinge.se som nu främst är ett arkiv med tusentals artiklar. Aktivist i den antiimperialistiska rörelsen på 1970-talet. Han har en bakgrund som läkare och professor med inriktning på forskning om alkohol, droger och folkhälsa.

3 KOMMENTARER

  1. Vågar britterna sätta upp en kommission för att undersöker ”Köttberg gate” och inblandningen i britternas inre angelägenheter från Washington. Borde inte alla som är inblandade i Köttberg gate sättas i Belmarsh fängelset? Tyvärr är det inte sannolikt att britterna kommer att göra det. Vi vet ju att britterna gjorde ingenting trots flera uppenbara och flagranta inblandningar av apartheid israels agenter i britternas inre angelägenheter, inte minst försöken att smutskasta Jeremy Corbyn och de flaska anklagelserna om ”antisemitism” inom Labour.

    Vilken ramaskri och krav på att sätta upp en kommission skulle det bli om det var Sergei Lavrov öppet deklarerade att Ryssland ska ”intervenera” för att se till att Boris Johnson inte blir Tory partiets ledare? Voododarski, Vinajrski, Mielenkowski och Khodorkovsky skulle gå bärsärkagång över detta. Men nu är det ett pompöst köttberg som uttalat sig och detta köttberg råkar var en kristen sionist, så det gäller att låtsas som om det regnar.

    https://consortiumnews.com/2019/06/11/pompeos-vow-to-push-back-against-corbyn/

  2. Ja och våra myndigheter agerar ju samma mot USA, Nato påverkan här i Sverige med. Riktigt otrevligt, källkritik är de enda som gäller mot denna propaganda.

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here