Hultqvist, Sverigedemokraterna och Syrien

4
1138
Peter Hultqvist. Bild:Regeringen.


Ingress:
Israel har åter bombat i Syrien. Redan för några år sedan uppgav en israelisk brigadgeneral att Israel utfört över 1000 – folkrättsstridiga – bombningar av Syrien. Och att Israel liksom USA stödjer terrorister.
10 år sedan USA:s angrepp på Syrien: Sveriges Radio och DN tiger om USA:s mångåriga stöd till terrorister och ockupation av 1/4 av Syrien
Tidigare ÖB i Israel medger att Israel stödjer terrorister i Syrien.
Newsweek, Wall Street Journal: Israel stödjer terroristerna i Syrien.

Israel bombade åter Syrien i onsdags, och Syrien har protesterat i FN’

”Syrien förnyade sin uppmaning till FN:s säkerhetsråd och FN:s generalsekretariat att fördöma de israeliska attackerna på syriskt territorium. Som en kränkning av suveränitet och ett direkt hot mot regional och internationell fred och säkerhet, bär ockupationen juridiskt, moraliskt, politiskt och ekonomiskt ansvar för att medvetet rikta in sig på de internationella flygplatserna i Damaskus och Aleppo och för att äventyra civila anläggningar, sabotage och civilas liv. ” SANA.

Igår levererade två socialdemokratiska ministrar kritik mot SD, ett parti som jag inte alls gillar. Hans Öhrn i vår förening Syriensolidaritet hörde och har kommenterat på hemsidan. Hans kommentar på en annan site togs bort. https://www.facebook.com/groups/534680393240944

HULTQVIST OCH SVERIGEDEMOKRATERNA

Krigsminister Peter Hultqvist och socialdemokratin pekar ut Sverigedemokraterna som en säkerhetsrisk, bland annat för att riksdagsledamöter från SD officiellt har besök Syrien.
Det finns säkerligen anledning att peka ut sverigedemokrater som säkerhetsrisker, men inte på det sätt som Hultqvist vill.
I stället är det Hultqvist och hans parti som är den stora säkerhetsrisken för Sverige. När det gäller Syrien har bland annat socialdemokraterna gjort en överenskommelse med en politisk vilde i den svenska riksdagen. Överenskommelsen går ut på att Sverige ska stödja det så kallade kurdiska självstyret (Rojava) i Syrien. De båda milisgrupperna som dominerar i området, YPG och SDF, är bland andra ansvariga för tortyrlägret Al-Hol. I lägret uppges minst 70 000 människor befinna sig, varav 11 000 är utlänningar (varken syrier eller irakier), flera av dem svenska. Av dessa 11000 är uppskattningsvis 90 procent kvinnor och barn.
Såväl Amnesty International som FN-organet UNOCHA har slagit fast kvinnor och barn lever under oacceptabla förhållanden i lägret.
”Kvinnor och flickor löper en särskilt risk att utsättas för könsbaserat våld genom att SDF soldater utsätter dem för sexuella trakasserier, sexuellt våld (inklusive våldtäkt) och sexuell exploatering”, går att utläsa ur en av rapporterna. (Europe’s Guantanamo:The indefinite detention of European women and children in North East Syria)
Genom sitt löfte om stöd till självstyret ger alltså det socialdemokratiska partiet indirekt sitt stöd till könsbaserat våld och till och med barnvåldtäkt – förutsatt att det sker utanför Sveriges gränser.
Det är en större säkerhetsrisk för Sverige än några ynkliga SD-ledamöter. I Al-Hol lägrets misär föds morgondagens terrorister beredda att slå till mot sina förtryckare.
Svenska diplomater har åkt i skytteltrafik för att besöka området och lägret under stort hemlighetsmakeri. Likt tjuvar om natten har de smugit in i Syrien via gränsövergångar som kontrolleras av USA och förmodligen också med tillstånd från Washington. Förfarandet och hela Rojavaöverenskommelsen är ett flagrant brott mot folkrätten, som Sverige ofta säger sig vilja värna.
Dessutom måste Peter Hultqvist och hans socialdemokrater bära de fulla ansvaret för att Sverige nu är på väg in i kärnvapenalliansen Nato. Det om något är en säkerhetsrisk. Igår (2 sep 2022) flög USA:s tunga kärnvapenkapabla bombplan eskorterade av Jas-plan på låg höjd över centrala Stockholm. Om det bar kärnvapen denna gång får vi aldrig veta. Endast en gång kommer vi att få veta om så är fallet – men då kommer det redan att var för sent.

Relaterat

10 år sedan USA:s angrepp på Syrien: Sveriges Radio och DN tiger om USA:s mångåriga stöd till terrorister och ockupation av 1/4 av Syrien
Vilka hjälpte kurderna? Jo Syriens arabarmé, trots kurdernas samarbete med angriparen USA.
USA vill skapa en kvasi-stat för att ta hand om oljan i Syrien tillsammans med kurderna.
Vad tycker egentligen president Assad i Syrien om överenskommelsen i Moskva, om kurderna och framtiden?
Biden-regeringen och det “kurdiska kortet” i Syrien
Tar FN USA:s parti för att förstöra Syrien? Med hjälp av terrorist-tolerante norrmannen Egeland?
Starka bevis för att USA stödjer ISIS och al-Qaida sedan åratal?
Tidigare ÖB i Israel medger att Israel stödjer terrorister i Syrien.
Newsweek, Wall Street Journal: Israel stödjer terroristerna i Syrien,
Har Turkiet rätt att angripa kurder i Syrien? USA rätt att vara i Irak, Syrien och Afghanistan?
USA vill skapa en kvasi-stat för att ta hand om oljan i Syrien tillsammans med kurderna 14 november 2014.
USA hjälper ännu terroristerna i ISIS och bekämpar ryska styrkor i Syrien
Vapen för 4 miljarder sänds av USA från Tyskland till rebeller och ökat krig i Syrien!
Nato-länder har exporterat vapen till terroristerna i Syrien. Vilka umgås Hultqvist & Co med?.
Syrien Silkway 170914Flygplan som kan frakta vapen från ”Väst” till Syrien
Vapen för 4 miljarder sänds av USA från Tyskland till rebeller och ökat krig i Syrien!
Utbildningen av terrorister i Syrien – CIA:s största fiasko?
IS och al-Qaida firar USA:s anfall och går till angrepp i Syrien
USA:s kongress vill inte stoppa stödet till ISIS och andra terroristorganisationer

Israel största köparen av olja från IS;
Israel fortsätter med sitt stöd till terroristorganisationen ISIS;
FN uppger att Syrien vunnit kriget men Israel angriper och ber USA om hjälp;
Israel och angriper Syrien och al-Qaida Damaskus;
Cheney, Rothschild, Murdoch och Israel vill stjäla Syriens olja;
Chefen för Israel:s säkerhetstjänst bekräftar
Kriget i Syrien – ett hundratal artiklar

Föregående artikelEnergikrisen: Svenska betor skeppas till Danmark för att bli socker. Rysslands fel?
Nästa artikelUSA lämnade efter sig känsliga biometriska data till talibanerna.

4 KOMMENTARER

  • Har inte den videon, men en video där Max Blumenthal ger svar på varför Israel beväpnar nazister i Ukraina, möjligtvis samma skäl till att de beväpnar terrorister i Syrien.

   Max Blumenthal har berättat om när han som ung tonårig judisk pojke för första gången kom i kontakt med intifadan, vilken chock det blev för honom, vad Israel gjorde mot palestinierna.
   Han har sedan som vuxen tagit strid mot Israel och för palestinierna genom att skriva böcker och göra filmer.
   I nedan video, som han gjort tillsammans med Ben Norton säger han att han förstår att många blir chockerade över att Israel beväpnar nynazister i Ukraina, men för honom är det inte alls chockerande, vilket han förklarar i videon.

   Max Blumenthals kollega Aaron Mate har också judiskt påbrå. Hans pappa är ungersk-kanadensisk läkare och författare. Pappans morföräldrar dödades i Auschwitz när han var 5 månader, och vid 12 års ålder emigrerade hans familj till Kanada.
   Gabor Mate har också berättat i en intervju, hur fantastiskt det lät med ett eget land Israel för judar, men sedan insåg han vad Israel gjort mot palestinierna och drömmen om det egna landet försvann.

   Både Max Blumenthal och Aaron Mate vet att det finns nynazister i Ukraina och vet att Azov är de mest kända, så de har aldrig sagt att det inte kan vara nynazister i Ukraina för att Zelensky är jude. Däremot har de upplevt att han är livrädd för de nazistiska förbanden i Ukraina, och att de har ingen respekt för honom. När de går emot honom så backar han.

   https://www.youtube.com/watch?v=0txqZUjAp3s

   • Inte alls förvånande. Historisk är zionism+nazism0💕 ett redan etablerat/känt faktum. Redan under det tidiga 1930-talet samarbetade zionister med Hitlers Tyskland. Havaara avtalet heter det (o)äkta barnet av det äktenskapet s a s. Adolf Hitler finansierades och stöttes av kända zionister. Så därför även fast Ze🐽 säger sig var ”jude” sår är detta inget garanti för att Ze🐽 skulle inte dela samma säng som ukronazister. Tvärtöm, är det fullt ut logisk. Kolla hur zionist/fascisterna som härskar i apartheid israel behandlar Palestinierna idag.

 1. Det var ren pragmatism från ömse sidor att ett samarbete mellan Hitler och zionister ägde rum inklusive att det senare under en period fanns förhoppningar från en del zionister att kunna skapa ett eget land som en del i nazisternas tänkta kommande välde.
  Jag tror det var deras Perez som var för det.
  Jabotinsky som var associerad med Netanyahu’s far hade en period tanken att Palestina skulle vara den 7de domänen i det brittiska imperiet.

  Man tenderar att överskatta Israels självständiga roll och underskatta hur även dom varit det imperiets verktyg.

  Britterna hade ursprungligen under den viktorianska eran spelat en betydelsefull roll för frambringandet av både zionism och nazism. Syftet var att skapa ett motsats par som skulle försvåra judisk assimilering.
  Detta eftersom britterna ville dominera världen och ville inte tillåta att andra än britterna hade en jämförbar finansmakt.
  Judarna var användbara så länge de stod britterna närmast.
  Det understryks av britternas ansträngningar att 1845 sprida uppfattningen att anglosaxare och kelter inom ramen för den så kallade brittiska israelismen var den försvunna Benjamins stam av Israel.
  Den märkliga brittiska israelismen försvarades långt senare, 1919, av medlemmar av britternas aristokrati – av någon prinsessa har jag för mig och tex av en brittisk oligark omkring 1989.
  Men 1840-talet var perioden när Israelprojektet påbörjades praktiskt med brittisk militär till Palestina och i 1843 i mitten av den period där världens då mäktigaste frimurare Lord Palmerston inte ingick i Kabinettet, knoppades B’nai B’rit av som en judisk gren från britternas frimureri. Den har sedan knoppat av de övriga zionistiska organisationerna.
  Zionister i Tyskland var under mellankrigstiden påverkade av Tysklands Blut und Boden paradigm till att känna antisemitiska känslor därför att dom föraktade sig själva för att dom inte hade ett eget land.
  Dom sympatiserade alltså i viss mening med nazisterna beträffande sammanvävningen av ett folk och ett visst territorium och var i princip positiva till en separation mellan folken vilket ju var vad nazisterna eftersträvade.
  Därför var zionistflaggan den enda som senare tilläts vara hissad tillsammans med naziflaggan.
  Leo Strauss som kan ses som ursprunget till de neokonservativas ideologi, var toppelev under nazisten Carl Schmitt och Strauss synsätt kom att bli att om man ska undvika att bli tyranniserad måste man själv bli tyrann.
  Men det som genomströmmar skeendena är det anglosaxiska imperiet och det brukar sällan framgå när detta ämne tas upp.

  Och dessutom uppträder Israel som man skulle vänta sig av en anglosaxisk koloni.
  Som USA Kanada Australien och NZ.
  Och var har anglosaxerna inte utrotat ursprungsfolket?
  Det är naturligtvis inget försvar men påvisar samma råa handlingsmönster som återfinns i det anglosaxiska imperiets beteende och hör samman med det.

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here